2018 Altın Saç Rengi Trendi ve Bakım Önerileri

2018 saç rengi trendleri, saçlara biraz daha ışıltı ve canlılık katacak, metalik ve altın saç renklerini işaret ediyor. Peki, altın saç renkleri hangi cilt tonlarına daha uygun ve bakımı nasıl yapılmalı? Kullanacağınız metalik ve altın saç renginin zengin, bakımlı ve parlak görünmesi için dikkate almanız gereken önemli ipuçları, 2018 altın saç rengi trendi yazısıyla, esraninportresi'nde.

0
1782

2018 saç rengi trendleri, saçlara biraz daha ışıltı ve canlılık katacak, metalik ve altın saç renklerini işaret ediyor. Peki, altın saç renkleri hangi cilt tonlarına daha uygun ve bakımı nasıl yapılmalı? Kullanacağınız metalik ve altın saç renginin zengin, bakımlı ve parlak görünmesi için dikkate almanız gereken önemli ipuçları, 2018 altın saç rengi trendi yazısıyla, esraninportresi’nde.

Uzunca bir süredir gümüş ve gri saç renkleri çok popüler ve görünen o ki bu saç rengi tonlarını trend olmasalar da sevmeye devam edeceğiz. Ancak 2018 itibariyle saçlarda yeni eğilimleri deneme vakti geldi. Üstelik 2018 saç rengi trendleri gösteriyor ki saçlara biraz daha ışıltı ve canlılık katacak seçenekler mevcut. İşte bunlardan biri de 2018 altın saç rengi trendi. Yani saçlarda bizi daha canlı ve ışıltılı gösterecek dokunuşlar hakim.

Saç renkleri içine karıştırılan altın tonlamalar sayesinde inanılmaz parlak ve canlı görünümler yakalayabilirsiniz. Şu sıralar özellikle instagram gibi sosyal medya platformlarında takip ettiğiniz saç stilisti fenomenleri varsa bu eğilimi siz de fark etmişsinizdir. Peki, altın saç renkleri neden bu kadar popüler, hangi cilt tonlarına daha uygun ve bu saç renklerinin bakımı nasıl yapılmalı? Kullanacağınız saç renginin zengin, bakımlı ve parlak göründüğünden emin olmak için dikkate almanız gereken önemli ipuçlarını 2018 altın saç rengi trendi yazısıyla bir araya getirdik.

2018 Altın Saç Rengi Trendi

2018 altin sac rengi trendi

2018 Saç Rengi Trendlerinde Neden Altın Rengi Tonlamalar Popüler?

Sizlerinde fark ettiği üzere makyaj ve giyimde çok sayıda altın ışıltılar kullanılıyor. Ancak saçlarda özellikle küllü yansımalı metalik ve altın saç renkleri daha sıcak bir renk haline geliyor. Saç rengine altın parlaklık eklemenin bir diğer yanı, cilde daha sıcak ton ve parlaklık vermesidir. Özellikle de bir diğer 2018 saç rengi trendi olan küllü sarı saç rengi (aslında küllü tonlamaya sahip tüm saç renkleri için de geçerli) ile kullanılacak altın tonlamalar sayesinde saçlar daha çarpıcı görünüyor.

0 2018 altin sac rengi trendi

1 2018 altin sac rengi trendi

Altın Tonlamalar Kimler için Daha Uygun?

Saç rengindeki kül ve altın tonlamalar aslında oldukça esnek. Bu nedenle hem sıcak hem de soğuk ten tonlarıyla uyum gösterebiliyorlar. Bu renk tonlamalarını kullanmak için saçların öncelikle renginin açılması gerekiyor veya doğal olarak açık renk olan saçlarda daha rahat uygulanabiliyor. En önemli kriterlerden biri de saçların sağlıklı olması ve işlemlerden sonra da sağlıklı kalabilmesi. Bu noktada koyu saç renkleri kullanıyorsanız, saç uzmanınız ile görüşüp saçlarınızın en sağlıklı kalacağı uygun planlamayı yapmalısınız.

2 2018 altin sac rengi trendi

3 2018 altin sac rengi trendi

Trend metalik veya altın saç renklerine sahip olmak istiyorsanız, kesinlikle profesyonel kuaför hizmetini tercih etmenizi öneriyorum. Ne yaptığınızdan emin değilseniz evde saç boyalarını karıştırmak suretiyle bu renkleri evde elde etmeyi denemeyin! Çünkü buradaki saç renklerini tutturmak için epeyce uğraşmanız gerekebilir.

Altın ve Metalik Saç Renklerinin Bakımı Nasıldır?

4 2018 altin sac rengi trendi

Eğer platin gibi açık bir saç rengiyle kombine edilmiş altın tonu kullanıyorsanız ve her zaman ilk boyandığı gibi parlayan bir rengi kullanmak istiyorsanız 2 haftada bir kuaförü ziyaret etmeniz gerekebilir (Hele bir de kendi saç renginiz koyu tonlardaysa çıkan kökler sebebiyle şart hale gelecektir)

5 2018 altin sac rengi trendi

Ancak daha iyi seçeneklerden biri de kendi doğal saç kölerinizi koruyup, balyaj teknikleri ile bu altın, metalik ışıltıları kullanmaktır ki bu hem doğal görünüm sağlayacak hem de daha az kuföre ziyareti sağlayacaktır.

6 2018 altin sac rengi trendi

Bu renkler çabuk solabildiğinden özellikle de sarı saç kullananların bilmesi gereken bazı bakım ipuçları bulunmaktadır. Bu ipuçlarına daha önce başka yazıyla değindiğim için ilgilenenlerin—> Sarı saç kullananların bilmesi gerekenler yazısına gitmesini öneririm.

7 2018 altin sac rengi trendi

Rengi her daim canlı tutmak için evde kullanabileceğiniz herhangi bir ürün var mı?

Öncelikle haftada bir evde kullanılan saç rengini koruyucu maske veya saç kremi ürünlerinden edinebilirsiniz. Bu ürünler parlaklık ve renk canlılığını korumak ve güçlendirmek, ayrıca günlük kullanım ve aşınmaya karşı korumak amacıyla tasarlanmışlardır.

Ayrıca renk zenginleştirici ürünlerin yanı sıra ısıya karşı rengin canlılığını koruyan ürünler de edinmelisiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here