2014 YILI ROMANTİK SAÇ MODELLERİ

0
770

Elimden geldiğince sizlerden gelen isteklere cevap verebilecek yazılar yazmaya çalışıyorum. Aslında amacım modayı takip etmenin de yanında ihtiyaçlara yönelik de bir şeyler sunabilmek. Bunlardan bir tanesi de sizlerden sıklıkla gelen şık, romantik saç modelleri üzerine. Günlük, kolayca yapabileceğimiz saç modellerini daha önce konuştuk. (daha da konuşacağız). Bugün sizler için, özel gecelerde kullanmak üzere, ünlülerden yola çıkarak romantik saç modellerini fikir vermesi açısından derledim. 

1K

2K

40’ların Hollywood cazibesinin saçlardaki yansıması işte bu iri dalgalar. Tüm defilelerde, gala gecelerinde Hollywood ünlüleri de bu modeli sıklıkla kullanıyor. Bu saçın benim sevdiğim bir diğer yanı özellikle düz fönlü saç modeline göre yüzü daha zayıf gösteriyor. Çünkü düz saçlar evet güzel ama yüzünüzün daha geniş görünmesine sebep olurlar. Bir de saçınızı ortadan değilde, Blake Lively yada Coco Rocha gibi yandan ayırdığınızda yüz hatlarınız daha da yumuşar yuvarlak görünmesini engeller.

3K

İşte benim en sevdiğim. Günlük hayatta da inanın (özellikle de yazın o çok sıcak günlerinde) çok fazla kullanıyorum. Genelde bu aralar ensede topuz kullanılıyor, ki ben ondan da bahsedeceğim. Ancak bu model yüksek bir topuz, (mümkün olduğunca gergin,sıkı ve yüksek yapmaya özen gösterin) yüzünüzü de gereceği için hem daha canlı ve genç bir görünüm elde edersiniz hem de yüzünüzü uzun göstererek daha zayıf görünmenize yardımcı olacaktır. 

7K

4K

Ensede topuzlar tabii ki yıllardır var. Ancak artık daha modern halleriyle karşımızdalar. Sadece ensede yapılmış sıkı bir topuz da sizi oldukça şık ve zarif gösterecektir. Ayrıca bu saç oldukça zamansız ve klasik. Bu modeli sade yada saç aksesuarlarıyla hareketlendirilmiş olarak kullanabilirsiniz. Ben burada biraz daha yılın trendi saç aksesuarlı hallerini size göstermek istiyorum

8k

9k

Ensede topuzların işte en modern ve zarif halleri bu aksesuarlarla taçlandırılmış şekilleri. En revaçta olanları yandan, dalgalı saçlarla yapılmış şekilleri. Bir kaç tutamı da dışarıda bırakmayı atlamayın.

10k

12k

13k

Romantik saçlardan bahsediyorsak, örgüleri yok saymak olmazdı. İster at kuyruğunda kullanın, isterseniz de topuzun bir bölümünde. Yeter ki saçınızdan örgüleri eksik etmeyin.

Benim tercihimi merak ediyorsanız, Blake Lively’nin yandan ayırdığı, örgülü, dağınık gibi görünen broşla süslediği model. Modern, zarif, fazla uğraşılmamış görünümlü, oldukça doğal bir tarz.

Haydi sizde tercihinizi yapın.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here