2016 yılbaşı hediyeleri nasıl seçilir?

0
387

9- Hediye alacağınız kişiye özel hediyelerden biri ağaç dikmek olamaz mı? Geçtiğimiz yıllarda aldığım en özel hediyelerden biri adıma TEMA VAKFI aracılığıyla dikilen ağacın sertifikasıydı. Bunu yapmak o kadar kolay ki üstelik. Eğer bununla ilgileniyorsanız BURAYI tıklayarak Tema Vakfının ilgili sitesine erişebilirsiniz.

10- Yılbaşı hediyeleri seçenekleri arasında seçim yapmaya çalışırken bir de ne almamalı konusunda da yer vermek gerekiyor. Bunun ilk sırasında kuşkusuz kişinin hoşlanmadığı bir özelliğine vurgu yapan alaycı hediyeleri ekleyebiliriz. Diğer yandan çok yakından tanımadığınız kişilere hediye olarak kıyafet almak çok doğru olmayabilir. Hatta çoğu zaman ne hediye alacağınızı bilemediğiniz durumlarda (bu daha çok doğum günü gibi daha özel günler için geçerli aslında) hediye çeki ihtimalini de düşünebilirsiniz. Bu durumda tek düşünmeniz gereken hangi mağazadan alacağınız. Ancak buna da çözüm var. Hemen her markayı ve ürünü içinde barındıran mağazalardan alacağınız hediye çeki doğru seçim olacaktır. Pek çoğu hediye çeki seçeneğini değerlendirmeyi pek sevmez. Ancak ben buna uzak olanlardan değilim. Alacağınız hediyenin boşa gitmesi bana kalırsa daha üzücü bir durum.

5 2016 yılbaşı hediyeleri nasıl seçilir_mini

11- Hediye olarak ne kadar seçenekler arasına alınıyor bilmiyorum ama bana hediye edildiğinde çok hoşuma gidiyor. Bir aktivite hediye edebilirsiniz. Örneğin bir tiyatro oyununa bilet, bir kaç derslik bir dans kursu, gitmek istediği bir konsere bilet ve hatta iş stresinden biraz olsun uzaklaştırıp, onu rahatlatacak bir masaj bana kalırsa pek çok hediyeden daha değerli olacaktır.

Kuşkusuz ki erkeklere hediye, kadınlara hediye, sevgiliye hediye, anneye ve babaya hediye seçenekleri farklılık gösterecektir. Burada detaya girmekten ziyade genel olarak nasıl hediye seçilir, 2016 yılbaşı hediyeleri neler olabilir yer vermeye çalıştım. Sizin ilginç ve farklı hediye seçenekleriniz neler? Bizimle paylaşır, fikir verirseniz çok sevinirim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here