2022 Yılına Damgasını Vuran Mobilya Stilleri

0
859

Evinizi bir tablo gibi gösteren mobilyaların yerine kişiselleştirilmiş alanlar oluşturan duygusal dokunuşların dahil edildiği tasarımlar 2022’ye damgasını vuruyor. Kendinizi içerisinde iyi hissedeceğiniz mekanlar ve rahatlığı bulabileceğiniz tasarımlarda doğallığa dönüş ön plana çıkıyor. Pozitif enerjiyi yaşam alanlarına taşıyan capcanlı renkler sıcacık mekanlar oluşturuyor. Doğal malzemeler, ahşap, mermer gibi materyallerle şekillenen mobilya çeşitleri evinizde huzura davetiye çıkarıyor. Konfordan ödün vermeyen mobilyaların döşemeleri ise buklet, kadife dokulu kumaşlarla kaplanıyor. Rahatlığı öncelerken şıklığı da es geçmeyeceğiniz yuvarlak hatlı kavislerle yaşam alanlarında estetik bir dokunuş yaratabilirsiniz. Yuvarlatılmış kenarlarıyla koltuk, konsol gibi seçeneklere sahip şık ve elit mobilya modelleri yaşam alanlarınızı zenginleştiriyor. Canlı renkleri, yumuşak geçişli kıvrımlı tasarımlarıyla konforun ve doğallığın enerjisini optimist mekanlara dönüştüren mobilya trendlerine gelin birlikte göz atalım.

Modern Çizgiye Sahip Mobilyalara Klasik Bir Dokunuş

Rahatlık ve şıklığı modern ile klasiği harmanlayan koltuk takımları 2022 yılında öne çıkan tasarımlardır. Zarif kıvrımlı elit bir görünüm oluşturan kapitone kumaş dokulu koltuk tasarımlarıyla evinizi estetik bir boyuta taşıyabilirsiniz. Abartıdan uzak geleneksel kapitone şıklığını yansıtan koltuk modellerine hem oturma odası hem de salonda yer verebilirsiniz. Geniş minderli oturma alanına sahip ergonomik tasarımlarla rahatlığın keyfini sürebilirsiniz. Genel olarak rahatlığın ön plana çıktığı 2022 koltuk tasarımlarında yuvarlak sırtlıkları konforla kullanabilirsiniz. Art deco tarzını çağrıştıran kavisli mobilya tasarımlarında tekstil malzemesi olarak ezilmiş kadife, tüvit ya da buklet dokulu ürünler öne çıkıyor. Rahatlığı sunan ergonomik oturma alanına sahip mobilyaları kullanarak kendinize özel mekanlar oluşturabilirsiniz. Yaşam alanlarının farklı mekanlarında yer verdiğiniz mobilyanızı aileden kalma antika parçalarla kombin yapabilirsiniz. 

Zıtlıklar ile Yaşam Alanlarında Canlılığı Hissedin

Pandemi sürecinde evde geçirilen zamanlar kullanıcıları konforlu mobilya seçeneklerine yöneltti. Bu durumun uzantıları 2022 trendlerinde de etkisini sürdürüyor. Konfor eğiliminin yansıması sade minimal tasarımlarla içinde rahat edebileceğiniz ortamlar oluşturabilirsiniz. Ruhunuza dinginlik kazandıran doğallığı yansıtan tasarımları kullanırken zıtlıkları bir arada yansıtmak da mümkün. Bu yıl mobilyaya damgasını vuran tek unsur sadece konfor mu, tabii ki hayır… Hem sadelik hem de zıtlıkların oluşturduğu dinamizm tasarımlarda canlı desen ve renklerle hayat buluyor. Mat renkli oturma grubu canlı pastel tonlardaki kırlentlerle bir arada dinamik bir görünüm oluşturuyor. 

Canlı Renklerle Enerjinizi Yükselten Tasarımlar

Yuvarlak, kıvrımlı tasarımları canlı renklerle enerjisi yüksek mekanlara dahil edebilirsiniz. Konforlu oturma grupları, yumuşak dokulu tekstil malzemesi ve canlı renklerle yaşam alanlarında estetik bir görünüme imza atabilirsiniz. Dar alanlarda genişlik algısı yaratmak için sade minimal modelleri pastel tonlardan seçebilirsiniz. Mobilyada trendleri yansıtan enerjinizi yükseltmeye yardımcı seçimler için göz alıcı seçeneklere yönelebilirsiniz. Lüks dokunuşlar barındıran koltuk takımları, oturma grupları da bu yılın favori tasarımları arasında. Yılın çizgisini takip ederek kendi enerjinizi de mekana dahil etmek isterseniz canlı renkli desenli tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz. Seçim yaparken evinizin genel dekorasyon stili ve hakim renkleri de göz önünde bulundurmanız doğru bir yöntemdir. Mobilya renklerinde 2022 stilini yansıtmak için karamel ya da turuncu tonları da ideal bir seçenek olabilir. Zıt renkleri bir arada kullanarak optimist bir dokunuşla mekanın enerjisini yükseltebilirsiniz. Tarzınızı yansıtan 2022 trendlerini bulabileceğiniz modellere ait mobilya fiyatlarını inceleyebilir, size uygun seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz. Enza Home keyifle kullanabileceğiniz modern çizgilere sahip mobilya çeşitleriyle yaşam alanlarınızda estetik bir dokunuş yaratıyor. Evinize kişilik kazandırmayı hedefleyen kaliteli kumaş ve özgün tasarımlarla 2022’nin trendlerini yansıtan şık tasarımları Enza Home sitesinden inceleyebilir, yaşam alanlarınızı estetik ve kalite ile buluşturabilirsiniz. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here