2017 Ev Dekorasyonu Trendleri

0
536

Eğer ev dekorasyonunda yer alan eşyaların modasının geçmiş olduğunu düşünenler, yeni ev döşeyecekler veya evinde küçük değişiklikler yapmak isteyenler için 2017 ev dekorasyonu trendleri esraninportresi’nde.

Bahar mevsimi yaşam alanlarını temizlemek, yenilemek ve canlandırmak için mükemmel sezondur, özellikle de eviniz için. Eğer ev dekorasyonunda yer alan eşyalarınızın modasının geçmiş olduğunu düşünüyorsanız veya evinizi döşemek için şu sıralar arayış içindeyseniz 2017 ev dekorasyonu trendleri üzerine bilgi sahibi olmak isteyeceğinizi düşünüyorum.

2017 dekorasyon trendleri içerisinde radikal sayılabilecek veya büyük eşyalarda değişiklik yapılmasını gerektirecek öneriler yer aldığı gibi küçük detaylarda yapılacak küçük değişimlerin de yer aldığını göreceksiniz. Dolayısıyla son moda dekore edilmiş ev için yazıyı okumaya devam etmenizi öneririm.

2017 Ev Dekorasyonu Trendleri

1 2017 ev dekorasyonu trendleri_mini

1- Metallerin Karışımı :

Kıyafet ve aksesuar modasına öne çıkan detaylar aslında ev dekorasyonu detaylarında da kendini gösteriyor. 2017 yılı ile birlikte evlerin daha çarpıcı görünmesini sağlayacak metallerin birbiriyle eşleşmesi gündemde. Yani artık sadece gümüş, altın veya hatta bakır üzerine odaklanmak baskı yapmak zorunda kalmayacaksınız, istediğiniz gibi metalleri eşleştirebilirsiniz.

2- Tüylü Mobilyalar :

Tüylü mobilyalar her zamankinden daha popüler ve 2017’nin de gözdesi! Şimdi, son birkaç aydır gördüğünüz o tüylü halıları, koltuk örtülerini kullanmak için mükemmel bir zaman olabilir.

3- Kiremit Rengi :

Kiremit renginin kullanıldığı mobilyalar, dekoratif vurgular büyük bir hızla geri geldi diyebiliriz. Vazolar, sandalyeler veya çerçevelerde de bu detaya yer verebilirsiniz.

4- Çöl Motifleri :

2017 trendleri kaktüs motifleri veya resimleri gibi çölden esinlenilmiş dekor ile ilgili olacak. Şimdiden evinize yatırım yapın ve çölden ilham alan hediyelerinizi şık bir görünüm için altın ve beyaz gibi renklerle vurgulayın.

2 2017 ev dekorasyonu trendleri_mini

5- Canlı Duvar Kağıtları :

2017’de parlak ve desenli duvar kağıdı, ekstra renk veya dokuya ihtiyaç duyan evinizdeki herhangi bir duvara tasarım, trendi ve cesur bir görünüm katabilir.

6- Doğanın Çağrısı :

Basite inin, doğanın çağrısına uyum sağlayın. İnce hazırlanmış ahşap mobilya parçalarından, basit, nötr renk paletinin kullanımına kadar, bu rustik trendi uygulamak için birden fazla yol var.

3 2017 ev dekorasyonu trendleri_mini

7- Sanatsal Esintiler :

Resmi olarak 2017 yılına sanatın yılı denilebilir. El yapımı her dekoratif unsur baş tacı bir anlamdı. Dokumalardan el yapımı sepetlere, özel örme battaniyelerden ve benzersiz seramik vazolara kadar her dekor unsuru 2017 de bu eğilimi tam olarak kucaklamak için uygun olacaktır.

8- Mücevher Tonları :

Evinizde renk değişikliğine mi ihtiyacınız var? Zengin tonlardaki mücevher renklerinden başka bir renklere odaklanmayın derim.

4 2017 ev dekorasyonu trendleri_mini

9- Mantar Detayları :

Mantar panolar ve diğer mantardan esinlenilen dekor detayları, 2017’de ev tasarımınızı güçlendirmek için yeni odak noktanız haline gelecektir.

10- Yansımalı Mobilyalar :

Çerçevelerin üzerinde tasarlanmış kırık ayna parçaları, dekoratif objelerdeki yansımalı detaylar 2017 yılının en trend uygulamaları. Yansıtıcı parçalar sadece süper keskin görünmekle kalmaz aynı zamanda herhangi bir yere müthiş bir boyut eklerler.

5 2017 ev dekorasyonu trendleri_mini

Evde çiçek, bitki yetiştirmek hem bir hobi hem yaşamın tam kendisi hem de dekorasyonun önemli bir parçasıdır. İşte, bazı bitkiler vardır ki onlardan genel sağlığın yanı sıra cilt-saç sağlığı gibi güzellik bakımları için de yararlanmak mümkündür. Faydaları sebebiyle evde yetiştirilebilen şifalı bitkiler nelerdir ve de nerede kullanılırlar? Tüm detaylar esraninportresi’nde–> Evde yetiştirilebilen şifalı bitkiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here