İlkbahar 2022 Renk Trendleri

Yumuşak tonlu leylak, huzur ve zarafet katan gök mavisi, cesur kızıl-turuncu… Bahar sezonu gardıropları şimdiye kadarki en rüya gibi giyilebilir renklerden bazılarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. Üstelik bu renklerin birbirleriyle kombinasyonları bizi, sezonun en trend görünümüne kavuşturmaya kararlı. İlkbahar ve hatta yaz aylarına damga vuracak 2022 renk trendleri, esraninportresi’nde.

0
341

Yumuşak tonlu leylak, huzur ve zarafet katan gök mavisi, cesur kızıl-turuncu… Bahar sezonu gardıropları şimdiye kadarki en rüya gibi giyilebilir renklerden bazılarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. Üstelik bu renklerin birbirleriyle kombinasyonları bizi, sezonun en trend görünümüne kavuşturmaya kararlı. İlkbahar ve hatta yaz aylarına damga vuracak 2022 renk trendleri, esraninportresi’nde.

Mevsimlere göre renkleri giydiğimiz zamanları geride bırakalı epey oluyor aslında. Yani nasıl yazın siyah giyiyorsak kışın da beyaz giyiyoruz. Dahası kış aylarında daha çok tercih edilen koyu renkler payını daha canlı renklerle bölüşür oldu. İşte kış aylarında da kullandığımız bu renkler, İlkbahar 2022 renk trendleri ile daha güçlü ortaya çıkacak. Daha iddalı bahsetmek gerekirse, bahar sezonu gardıroplarımızı şimdiye kadarki en rüya gibi giyilebilir renklerden bazılarıyla tanıştıracak. Bizler de onları denemek içn adeta çocuklar gibi sabırsızlanacağız.

İlkbahar 2022 Renk Trendleri
İlkbahar 2022 Renk Trendleri 

2022 Moda renklerinde öne çıkan tonlar, birbiri ardına devam eden moda haftalarında belirgin şekilde kendini göstermişti aslında. Örneğin morun şık bir tonu olan yumuşak bir leylak ile gözlere ziyafet çekerken, zarafetin rengi diyeceğiz. Diğer yandan kanarya sarısı ile içimiz ısınacak, gök mavisi ile mistik bir ruha geçiş yapacağız. Üstelik bunlarla sınırlı kalmayacağız ve bu renklerin birbirleriyle harika kombinasyonlarına şahit olacağız. Öyleyse gelin 2022 renk trendleri bize neler getiriyor detaylı bakalım;

2022 Renk Trendleri

1- Leylak :

Tüm bu renk trendleri içerisinde benim en favori ve en çok kullanacağım renk! Mor sevmediğini söyleyen herkes için, zarif, gri alt tonlu ve pastel benzeri bir bitişe sahip bu ton, fikrini değiştirtecek. Her stile kolay uyum sağlayacak bu renkte en trend kombin ne derseniz de cevabım kesinlikle, leylak ceket pantolon takımı, olur. Benim için zarafet, güç ve şıklık demek olan bu renk ile elbiselere, şortlu takımlara ve mayolara da hazır olun derim.

2- Sarı :

Bu sezonun sarı rengi, limona biraz daha fazla kaysa bile, altından veya spektrumun diğer ucundaki fosforlu bölgeden çok daha yüksek hissettiren, harika bir yumuşak tona sahip. Kısacası canlı tonlardaki sarıdan hoşlanmıyorsanız, bu soft sarı tam size göre. Baharın ardından yaz güneşiyle hafif esmerleşmiş tende de harika görüneceği kesin.

3- Pembe :

Pembe gibi pembe tanımlası boşa değil. Fuşya ve macenta arasında bir yerde, bazılarının rodamin kırmızısı olarak adlandırabileceği bu parlak pembe tonu, Barbie’lerimizin renginden daha morumsu ama yine de inkar edilemez derecede eğlenceli – ve çok fazla güce sahip! Bu yüzden hem tasarımları hem de renkleri ile dikkatleri üzerine çeken tulumlar, akımları ve elbiseler gibi birçok yerde göreceğimiz, sezonun en renkli renklerinden!

4- Tuzlu Karamel :

Nötr renklerin arasından adı gibi sıyrılan şahane bir ton benim için. Buradaki trend renklerin hepsiyle de şahane uyumlanacak, her kombinin patlatıcısı olacak, leylaktan sonra en favori rengim. Klasik karamelden daha parlak bir ton aslında. Mor ile şahane bir kontrast veya şeftali ile güzel bir birliktelik sunar. Diğer yandan kahverengi tonlarıyla katmanlı giyinebilirsiniz. Leylak takım elbise bana göre değil diyorsanız, bu renkten bir takım elbise deneyin derim. Böylelikle hem trend hem de zamansız parçaları gardırobunuza katmış olursunuz.

5- Turuncu :

Aslında sadece turuncu diyerek bu tona haksızlık etmemek gerek. Çünkü içinde kırmızılık barındıran, cesur bir portakal renginden bahsediyorum. Aslında turuncu yerine mod yükselten desem daha doğru bir ton tanımlaması yapmış olurum. Bu kırmızı-turuncu renk cesaret gerektiriyor gibi görünse de bence hemen her yere kolay hazırlanmayı sağlarken bizi harika gösterecek çok kurtarıcı bir renk. 

6- Mavi :

Tonuyla bize gökyüzünü hatırlatan şahane bir maviden bahsediyorum. İç açan, huzur veren ve baktıkça baktıran türden. Bu sezon, ne renk olsa acaba diye şüpheye düştüğümüzde elimizin gitmesi gereken tek bence bu. Mavinin hem çok zarif hem de en kurtarıcı bir tonu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here