Stile Damga Vuracak, 2022 Pantolon Trendleri

Piliseli bol paça pantolonlar, zebra desenli jean pantolonlar, renkli deri pantolonlar ve daha fazlası... Yıl boyunca ve hatta uzun yıllar kullanabileceğiniz, aynı zamanda trend görünmenizi sağlayacak pantolon modelleri, 2022 Pantolon Trendleri yazısıyla, esraninportresi'nde.

0
874

Piliseli bol paça pantolonlar, zebra desenli jean pantolonlar, renkli deri pantolonlar ve daha fazlası… Yıl boyunca ve hatta uzun yıllar kullanabileceğiniz, aynı zamanda trend görünmenizi sağlayacak pantolon modelleri, 2022 Pantolon Trendleri yazısıyla, esraninportresi’nde.

Önümüzde ilkbahar ve yaz ayları varken pantolon trendi de nereden çıktı demeyin. Yıl boyunca ve hatta uzun yıllar kullanabileceğiniz, aynı zamanda trend görünmenizi sağlayacak pantolon modelleri konumuz! 

Şu sıralar çokça düşük bel pantolon modellerinin geri döndüğünü duyduğunuzu biliyorum. Hiç önermediğim, sevmediğim ve uzun ömürlü olmayacağını düşündüğüm bir modele burada yer vermeyeceğim. Biz gerçek stillerden ve stil sahibi görünümlerden konuşalım istiyorum.

Kısa bir ön bilgilendirme yapmak gerekirse, baskılar, kirli beyaz diye tanımlayabileceğimiz tondaki kot pantolonlar, renkli deri pantolonlar ve elbette geniş paça modeller… Bunlara sahip olmak için dolabınızda yer açmanın veya stil sahibi görünümler için sahip olduklarınızı kullanmanın tam zamanı. Hadi gelin, biraz daha detaylandıralım.

2022 Pantolon Trendleri

1- Geniş Paça Kumaş Pantolonlar :

Önden ütü izine sahip, pensli, iyi dikimli, geniş paça kumaş pantolon her zaman kurtarıcı bir parça olacak. O yüzden kendinize uygun olanı bulduğunuz zaman, iyi bir parçaya yatırım yapmaktan çekinmeyin.

2- Pileli – Büzgülü Pantolonlar :

Burada sık pilelerden ve akordiyon tarzı sık pilelerden bahsediyorum. Ütü gerektirmeyen bu pantolonlar hem zaman kazandıracak hem de bahar aylarına damga vuracak. 

3- Renkli, Baskılı Kot Pantolonlar :

Kot pantolon söz konusu olduğunda elbette modası geçmez unsurlardan bahsediyoruz demektir. Ancak daha eğlenceli yapmanın yolu da bu renkli, baskılı kot pantolonlardan geçiyor. Eğlenceyi daha yukarılara çıkarmak içinse gereken baştan ayağa aynı renklerden oluşan kombinler yapmak.

4- Triko – Örme Pantolonlar :

Tüm soğuk günler için de bir kurtarıcı olan bu pantolonların eş anlamı, rahatlık aslında. 

5- Renkli Deri Pantolonlar :

Aslında inil olanları da buraya eklemek gerek. Seçiminiz ne olursa olsun renklenmeyi unutmayın bu pantolonlarda. Breton üstler, ince örgü kazaklar ve canlı gömleklerle onları stilize etmeyi unutmayın.

6- Beyaz – Ekru Kot Pantolonlar :

Bir kahve dökülmesine bakar aslında günün kabusa dönmesi… Yine de vazgeçilmez bir parça. Ekru, kırık beyaz kot, tüm yıl boyunca güvenebileceğiniz bir kahraman olacak.

7- Hayvan Desenleri :

Deri, kumaş, kot… Seçim hangisi olursa olsun hayvan desenleri radarınızda olsun. Burada leopardan çok zebra ve kaplan desenleri öne çıkıyor. 

2022 Pantolon Trendleri – Zebra Desenli

8- İspanyol Paça Pantolonlar :

Yetmişlerin canlanmasının bir parçası olarak, geri döndüler. 2022 ayakkabı modelleri trendleri içinde öne çıkan platform topuklu ayakkabılarla birbirlerinin mükemmel birer tamamlayıcısı değil de neler..?

2022 Pantolon Trendleri -İspanyol Paça

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here