2022 Ayakkabı Modelleri Trendleri

Spor ayakkabılar, plartform bot ve çizmeler, loafer veya ışıltılı fiyonkların eşlik ettiği şık topuklu ayakkabı modelleri… 2022 Ayakkabıları için sevindirici haber, hem kadın ayakkabı modelleri hem de erkek ayakkabı modelleri için rahatlığın ön planda tutulduğu seçeneklerin çokluğu diyebiliriz. 2022 Ayakkabı modelleri trendleri, esraninportresi’nde.

0
646

Spor ayakkabılar, plartform bot ve çizmeler, loafer veya ışıltılı fiyonkların eşlik ettiği şık topuklu ayakkabı modelleri… 2022 Ayakkabıları için sevindirici haber, hem kadın ayakkabı modelleri hem de erkek ayakkabı modelleri için rahatlığın ön planda tutulduğu seçeneklerin çokluğu diyebiliriz. 2022 Ayakkabı modelleri trendleri, esraninportresi’nde.

Son birkaç yılımız ev terlikleri ve spor ayakkabılar arasında mekik dokuyarak geçmiş olsa da yavaş yavaş bunlara, en yeni moda olan ayakkabı modellerini ekleme zamanı geldi diye düşünüyorum. 2022 Ayakkabı trendleri, tam da ihtiyacımız olan çeşitliliği bize sağlıyor aslında. 2021 sonları ve 2022 yılı başı itibariyle öne çizme ve bot modelleri de bir ön gösterim gibi aslında. 

2022 Ayakkabıları için ilk sevindirici haber, hem kadın ayakkabı modelleri hem de erkek ayakkabı modelleri için rahatlığın ön planda tutulduğu seçeneklerin çokluğu. Burada okuyucularımın çoğunluğu nedeniyle kadın ayakkabılarından bahsedecek olsak da erkek ayakkabıları için oxford modellerin öne çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim. Kadın ayakkabı modellerindeyse baskılar, taşlar, yüksek topuklar dahil seveceğimiz pek çok farklı detay yer alıyor. Hazırsanız detaylandırmaya başlıyorum.

2022 Ayakkabi Trendleri Kadin Ayakkabi - Erkek Ayakkabi
2022 Ayakkabi Trendleri Kadin Ayakkabi – Erkek Ayakkabi

Öncelikle bilmelisiniz ki 2022 ayakkabı trendleri sayesinde ayakkabılar ya sivri burun ya da geniş ve köşeli, ya küçük topuklu ya da çok yüksek platformlu. Kısacası uçlarda gezindiğimiz bir yıl. Aradığınız rahatlık olduğundaysa sizi yumuşak ve sıcaklığıyla karşılayacak puffer yani şişme botlar hazır görünüyor. 

2022 Ayakkabı Trendleri

1- Terlikler :

Farklı modeller göreceğiz elbette ama hepsinden çok öne çıkanlardan biri, küçük, blok topuklu terlikler. Parmak bölümündeki bantlarsa mümkün olduğunca ince. Bunlara biraz da taş, desen ve renk ekleyerek bahar ve yaz aylarının eğlenceli yanına uyum sağlayabiliriz.

2- Küt Burun Bot veya Çizmeler :

Bu yıl kendime bir bot ve çizme alma hakkı tanıdım ve bunu da küt burunlu modellerden yana kullandım. Özellikle de beim gibi taraklı ayaklara sahip olanların çok rahat edeceği bu modeller de topuk boyunu biraz yükseltmekte de sakınca yok.

3- Babetler :

Chanel’in klasikleşmiş modelinin kendini tekrar göstermesi bir işaret gibi aslında. Hoş öyle olmasa da pek çok kadın için babetlerin veya küçük topukluların bir kurtarıcı olmasından dolayı, trend olmasada kullanmayı bırakmayacağımız kesin!

4- Fiyonklar :

Eğer şık bir seçeneğe ihtiyacım var diyorsanız, ışıltılı fiyonkların eşlik ettiği topuklu ayakkabılar tam size göre. Bunların yanı sıra taşların, payetlerin olduğu her topuklu ayakkabı radarımızda kalmaya devam edecek. Üstelik bunları özel günlere de saklamayacağız. Jean altında giymek için de mükemmel bir alternatif olacaklar. 

5- Platformlar :

İşte gümbür gümbür hayatımıza girmeye hazırlananlar. Sadece boy uzattığı için değil aslında bir o kadar da rahat oldukları için platformları seviyorum. Buna sadece botlar ve günlük ayakkabılar değil, uzun zamandır etkisi altında olduğumuz spor ayakkabılar da dahil. Ama en çok Mary Jane’lere eklenen platformlara bayıldım.

6- Sivri Burun :

Sivri burnu blok detaylı, arkası açık topuklu ayakkabılar sezonun en hit ürünleri. Özellikle füze taytlarla bir şahane oldukları da bir gerçek

7- Yumuşak, Puffer Botlar :

Aslında bu botları 2021 sonbahar-kış sezonu itibariyle görmeye başladık. Güzel haber, popülaritesini devam ettireceği. İster Prada’nın olsun ister Mango’nun… Sıcak ve yumuşak kalmanın en harika yolu onlardan geçiyor gibi. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here