2018 İlkbahar Trendleri

Romantik, modern elbiseler, lavanta rengi veya farklı desenlerin birlikteliği... Markalar ve tasarımcıların 2018 koleksiyonlarının sergilenmeye başlamasıyla 2018 moda trendleri de ortaya çıkmaya başladı. 2018 renk modasından, stil detaylarına kadar pek çok detayın öne çıktığı 2018 İlkbahar Trendleri esraninportresi'nde.

0
991

Romantik, modern elbiseler, lavanta rengi veya farklı desenlerin birlikteliği… Markalar ve tasarımcıların 2018 koleksiyonlarının sergilenmeye başlamasıyla 2018 moda trendleri de ortaya çıkmaya başladı. 2018 renk modasından, stil detaylarına kadar pek çok detayın öne çıktığı 2018 İlkbahar Trendleri esraninportresi’nde.

Moda haftaları geride kaldıkça 2018 ilkbahar sezonu için dolaplarımızda hangi renklerin daha baskın olacağı, hangi kıyafetlerin öne çıkacağı konudan fikirlerimiz oluşuyor. Bunlar, önümüzdeki sezon rafları şekillendirecek tanımlayıcı görünümler.

Romantik, modern elbiseler, lavanta rengi veya farklı desenlerin birlikteliği… Neden şimdiden 2018 İlkbahar trendleri üzerine konuşuyoruz diye düşünenler olabilir. Markaların ürünlerini, koleksiyonlarından bağımsız olarak hangi desenin, hangi ceketlerin bir kaç sezon sonra popüler olacağını bilmek, indirimlerinden yararlanmak, alışveriş yaparken doğru parçalara yatırım yapmak adına çokça işinize yarayacaktır. Girişi yine uzattın diyenler için başlıyorum 2018 ilkbahar sezonunda öne çıkan moda trendleri detaylarını paylaşmaya;

2018 İlkbahar Trendleri

1- Modern, Romantik Elbiseler :

Korse ile beli ortaya çıkaran temalar sayesinde kadınsı görünüm vurgulanırken, yumuşak kumaşlarla yaratılan uçuş uçuş hal, fırfırlar ve romantik çiçek desenleri tam da bahar aylarının romantik duruşunu sergiliyor.

2- Lavanta İhtişamı :

2018 renk trendleri içerisinde öne çıkmasından en mutlu olduğum, sadece ilkbahar için değil yaz sezonu için de beyazın tahtını sallayacağını düşündüğüm, muhteşem bir renk. Sonbahar kış sezonundaki pembe ve tonları ağırlığını bu hoş lavanta rengine bırakıyor.

3- Günün Işıltısı :

Gündelik siluetler içine ışıltıyı karıştırmanın artık çokça tercih edildiğini sizlerde iyi biliyorsunuz. 2018 sezonunda da sweatshirt’lerden pantolonlara, eteklere kadar her şeyde parıltıyı arayın. 2017 den farklı olarak 2018 yılında pırıltıların ihtişamının arttığını söyleyebiliriz.

4- Tulum :

Bizim bildiğimiz, giymeye alışkın olduğumuz tulum modellerinden farklı olduğunu en başından söylemeliyim. Az sonra uçuşu olan bir kaptanmış edasını yakalayabileceğiniz tulumlar, renkler ve desenleriyle diğerlerinden ayrışıyor.

5- Çok Yüksek Bel :

Daha şık ve modern görünümleri ile yüksek bel modası bir adım ileri taşınıyor ve çok yüksek bel olarak karşımıza çıkıyor. Bacaklara upuzun gösterecek bu trendi kullanırken dikkatli olmakta da fayda var elbette.

6- Trençkot Elbiseler :

Trençkotlar olmadan bahar mevsimi düşünülemez, kuşkusuz. Bahar 2018 için trençkot modelleri fırfırlar, kolsuz siluetler ve denim detayları ile çağdaş bir güncelleme kazanıyor. En kısa sürede gardırobunuza yeni bir model eklemek isteyeceksiniz.

7- Kare, Pötikare, Ekose :

Bu birbirine yakın desenler, 2018 bahar aylarında çiçeklerden çok daha çığır açıcı. Desenleri karıştırmak gözü yoruyor gibi gelse de kimseyi umursamadan özgürce kullanmanın bu bahar keyfini sürün derim.

8- Püsküller :

Özellikle de az sonra dans edecekmişsiniz gibi görünen, uzun ve gösterişli püskülleri bazı tasarımcılar sadece çanta gibi aksesuarlarda kullanmış, bazıları da elbiseler veya büstiyerlerde…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here