2018 Ayakkabı Modelleri Trendleri

Zarif ince topuklu ayakkabıların yanı sıra, kış modasında da çokça rastlanan maskülen kovboy çizmelerinden, fütüristik spor ayakkabı modellerine kadar geniş bir yelpaze 2018 ayakkabı modası parçalarından. 2018'in en yeni moda ayakkabı eğilimleri ve 2018 ayakkabı modelleri trendleri, esraninportresi'nde.

0
2480

Zarif ince topuklu ayakkabıların yanı sıra, kış modasında da çokça rastlanan maskülen kovboy çizmelerinden, fütüristik spor ayakkabı modellerine kadar geniş bir yelpaze 2018 ayakkabı modası parçalarından. 2018’in en yeni moda ayakkabı eğilimleri ve 2018 ayakkabı modelleri trendleri, esraninportresi’nde.

2018 Ayakkabı modelleri trendleri incelendiği zaman çok çeşitli ve aslında herkesin kendine uygun olanı bulabileceği seçeneklerin olduğu fark ediliyor. Harika desenlerle kaplı, zarif ince topuklu ayakkabılar yanı sıra, kış modasında da çokça gördüğümüz daha maskülen kovboy çizmelerinden, fütüristik spor ayakkabı modellerine kadar geniş bir yelpaze yer alıyor. Hatta süslü ve hatta abartılı denilebilecek ama sevenlerinin memnun dahi olacağı Crocs’lar bile var! Ayrıca çoğu 1980’lerden esinlenilmiş stiletto modelleri de kadınların gözdesi olacağa benziyor.

2018 ayakkabı modası içinde akılcı seçenekler olduğu gibi çılgınca veya pratik olanlar da var. Bu noktada hangi türe yatırım yapacağınıza siz karar vereceksiniz elbette ama kendinizi bir “ayakkabı aşığı” olarak tanımlıyorsanız bu yıl sizin yılınız! Bu yüzden kendi gardırobunuz için en faydalı ve etkili olacağını düşündüğünüz ayakkabı modellerine karar verebilmek için podyumlarda öne çıkan markaları ve ayakkabı modellerini bir araya getirdik. Haydi, 2018 yılı için en yeni moda ayakkabı eğilimlerini görün ve satın alabileceğiniz parçaları belirleyin…

2018 Ayakkabı Modelleri Trendleri

1- Kovboy Botları :

2018 yılının en belirgin stillerinden birinin en önemli parçası bu tip kovboy botları olsa gerek. Her ne kadar bot kış sezonu parçası olsa da emin olabilirsiniz ki bahar ve yaz aylarında da kullanılmak üzere tasarlanan formları da ilkbahar-yaz sezonunun vazgeçilmezi olacak.

Bohem, uçuş uçul elbise veya etekler, kot şortlar bu botların en önemli tamamlayıcısı. Desen olarak vahşi hayvan desenleri öne çıksa da kovboy botu olması sezon için yeterli!

80’lerden ilham alan stiller, kovboy çizmeleri, puantiye, hasır aksesuarlar ve midi kalem etekler… 2018 sokak stillerindeki detaylardan öne çıkan desen ve renkler–> 2018 Sokak Modası Trendleri ile esraninportresi’nde.

2- Fütüristik Spor Ayakkabılar :

Kalın, kaba ve hatta çirkin olarak tanımlanabilir bu ayakkabılar… Ancak sezonun en hit parçası aynı zamanda. Çok fazla detaya sahip bu spor ayakkabılar 2018 yılının en trend unsuru.

Şu sıralar yerli ya da yabancı pek çok ünlünün, blogger’ın ayağında bu spor ayakkabılara rastlamanız mümkün.

3- Klasik Olmayan Renk Stiletto :

80’ler modası izlerini taşıyan ve artık klasikleşmiş renklerin, modellerin dışındaki stiletto modelleri yılın gözdelerinden. Renk ve modelin dışında cazip görünmelerindeki en önemli neden kuşkusuz rahatlıkları… Yumuşak deri formları onları renklerinden daha cazip kılıyor.

4- Şeffaf Plastik Ayakkabılar :

Bu ayakkabıların moda dünyasına giriş yapan kapıyı açan kesinlikle Chanel! Karl Lagerfeld bu materyali bahar koleksiyonundaki hemen her parçada kullanmış. Tabi yanı sıra Balmain, Moschino ve Calvin Klein’i de unutmamak gerek.

Bizler aslında bu kadar büyük parçalar halinde olmasa da bu tip şeffaf detayları, geçtiğimiz yazdan beri bantlı ayakkabılarda kullanmaya başlamıştık. Dolayısıyla bu ayakkabı trendine çok da uzak olmadığımızı düşünüyorum.

5- Kıvrımlı Topuklar :

Hemen her yıl ayakkabı modelleri kadar dikkat çeken bir ayrıntı aslında, topuk modelleri. 2018 için tek bir topuk şekli var da diyebiliriz, kıvrımlı topuklar… İçe veya dışa doğru bombelenmiş çeşit çeşit kıvrımlı topuklardan istediğinizi seçebilirsiniz.

6- Ayakkabılardaki Tüy Detayları :

Şu sıralar en yeni moda parçalardaki en önemli detay tüyler! Hatta üzerinde tüy yoksa dikkate dahi almıyoruz, diyebiliriz. Topuklu ayakkabılardan, botlara kadar her türde tüylere rastlamanız mümkün.

7- Çorap, Çorap ve Daha Fazla Çorap :

Teknik olarak bir ayakkabı trendi olmasa da tasarımcıları bahar ayları için tüm ayakkabılar ile birlikte kombinledikleri çorapları göz ardı etmek mümkün değil. Her ayakkabı modeli veya kıyafetle eşleştirmeniz gereken bir trend diyebiliriz.

8- Mücevherler, Fiyonklar, Pullar ve Daha Fazlası :

Aslında tüy detayının en önemli rakipleri diyebiliriz onlara. Gösterişli, çarpıcı ve bolca dikkat çeken bu detaylar olmadan 2018 yılını kapamayın derim.

9- Beyaz Olsun Benim Olsun :

Moda dünyasının bir süre önce başlayan, kış aylarında dahi hız kesmeden devam eden beyaz ayakkabı tutkusu önümüzdeki sezonlarda da yerini koruyacağa benzer. Kış aylarında beyaz bot ve çizmeleri gördüysek, ilkbahar ve yaz ayları için de şık beyaz sandalet modelleri veya beyaz terlikleri görmeye hazır olun derim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here