2017 Sonbahar Trendleri

0
189

Çizgiler, takım elbiseler, kalın örgü kazak ve hırkalar… Markalar ve tasarımcıların 2017 sonbahar koleksiyonlarını sergilenmeye başlamasıyla 2017 sonbahar trendleri de ortaya çıkmaya başladı. 2017 Sonbahar trendleri detayları esraninportresi’nde

Çizgiler, takım elbiseler, kalın örgü kazak ve hırkalar… 2017 sonbahar aylarında daha fazla gündemimizde olacak kıyafet trendleri 2017 sonbahar koleksiyonlarının sergilenmeye başlamasıyla belli oldu aslında. Neden şimdiden 2017 sonbahar trendleri üzerine konuşuyoruz diye düşünenler olabilir. Markaların ürünlerini, koleksiyonlarından bağımsız olarak hangi desenin, hangi ceketlerin bir kaç sezon sonra popüler olacağını bilmek, kış indirimlerinden alışveriş yaparken doğru parçalara yatırım yapma olanağı sağlar. Örneğin aşağı ilerledikçe de göreceğiniz gibi baştan ayağa çizgilerin hakim olduğu kıyafet kombinleri 2017 sonbahar trendleri içerisinde önemli bir yere sahip. Bu noktada vakti geldiğinde kullanmak üzere indirimlerden çizgili kıyafetler satın almak oldukça doğru bir yatırım olacaktır. Girişi yine uzattın diyenler için başlıyorum 2017 sonbahar trendleri detaylarını paylaşmaya;

2017 Sonbahar Trendleri

1- Çizgiler :

2017 İlkbahar trendleri gökkuşağı renklerinden oluşan çizgileri gündemimize yerleştirirken, sonbahar aylarına gelindiğinde yerini klasiklere bırakıyor diyebiliriz. Yatay, dikey, ince, kalın…

2 2017 sonbahar trendleri_mini

1 2017 sonbahar trendleri_mini

2- Vücuda Oturan Pantolon-Ceket Takımlar :

Takım elbiselerin sadece formal giyim mecburiyeti olan mesleklerde kullanılacağı fikrini yıkalı epey oluyor. Özellikle son bir kaç sezondur, maskülen giyim akımıyla birlikte kadınlar rahatlığı ve şıklığı birleştiren pantolon-ceket takımlar çokça tercih eder oldu. 2017 Sonbahar ile birlikte feminenliğin de etkisiyle daha vücuda oturan, daha çok kırmızı gibi dikkat çekici renklerde tasarlanan takım elbiseler göze çarpıyor.

3 2017 sonbahar trendleri_mini

3- Akordiyon Pile :

Sizi bilmiyorum ama benim artık herkesin üzerinde görmekten çokça sıkıldığım bu akordiyon pile modası sonbahar 2017 trendlerinde de yer alıyor. Özellikle midi boy severler için topuklu ayakkabılar ile kombinlenecek dizin hemen altında biten zarif feminenlik sunan pileli etekler öne çıkıyor.

5 2017 sonbahar trendleri_mini

4- Haki Renk :

Michael Kors, Chloe, Givency, Max Mara gibi pek çok marka koleksiyonlarında ağırlık olarak haki rengi ve tonlarını kullanmış. Hakinin özellikle de soft toprak tonlarıyla bir ara getirildiği kombinler öne çıkıyor.

8 2017 sonbahar trendleri_mini

5-Payetler :

Işıltı, parıltı olmadan bir sezon düşünelemez kuşkusuz. Özellikle payetlerin gündüz kombinlerinde de kendine sıklıkla yer bulmasıyla daha popüler hale gelen payetli kıyafetler 2017 sonbahar sezonunun da kazananlarından.

9 2017 sonbahar trendleri_mini

6- Sportif Takımlar :

Bir süredir pek giymeyi düşünmediğimiz sportif eşofman takımları sonbahar ayları ile birlikte tekrar popüler olacağa benziyor. Üstelik onları sadece spor yaparken değil, sokak modasında da sık sık göreceğiz.

10 2017 sonbahar trendleri_mini

11 2017 sonbahar trendleri_mini

7- Hayvan Desenli Kabanlar :

Aslında sadece kabanlarda değil, trençkot veya bomber ceket gibi sonbaharda kullanılabilecek hemen her tip dış giyim unsurunda hayvan desenleri göze çarpıyor.

12 2017 sonbahar trendleri_mini

8- Ekose, Kare ve Pöti Kare Desenler :

Aslında temeli kareye dayanan tüm desenler desek daha iyi olacak gibi. Klasik ve zamansız olan bu desenleri biz zaten çok seviyoruz..!

13 2017 sonbahar trendleri_mini

14 2017 sonbahar trendleri_mini

9- Kalın Hırkalar :

Bir gece elbisesinin üzerinde de görebiliriz artık onları… Salaş, uzun veya kalın… Sonbaharın en çok kullanılan kıyafetlerinden olan hırkalar hemen her kombinin parçası olacağa benzer!

15 2017 sonbahar trendleri_mini

Ünlü markaların, tasarımcıların İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonları tüm moda severlerce izlendi. Ayrıca, Pantone Renk Enstitüsü de ilkbahar-yaz sezonuna damga vuracak renkleri açıkladı. İşte, kırmızı, siyah beyaz gibi vazgeçilmez renklerin dışında ilkbahar-yaz sezonunun öne çıkacak renkleri–> İlkbahar-Yaz 2017 Renk Trendleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here