2017 Mayo-Bikini Trendleri

0
942

Fırfırlı, yüksek belli bikini modelleri veya düşük omuzlu mayo modelleri… 2017 yaz modasında öne çıkacak mayo-bikini modellerine dair tüm detaylar 2017 mayo-bikini trendleri yazısıyla esraninportresi’nde.

Soğuk havaların hüküm sürdüğü bir kış mevsimini daha geride bıraktık (şükürler olsun!). Yaz sıcakları kadar hava bizi ısıtmasa da bulutların aralanmasıyla ortaya çıkan güneş ışınları içimizi ısıtmaya yetti. Ayrıca yaz aylarının çok da uzaklarda olmadığını da düşünürsek yaz alışverişi için hazırlık yapmaya da başlamak gerek.

İster bütün yaz mevsimini sahil kenarında geçirelim, ister de 1 haftacık yaz tatilimiz olsun, bavulların bir numaralı üyesi mayo ve bikini yaz alışverişi listesinde başı çekenlerden. Alışverişler sırasında markaların bahar-yaz vitrinlerine göz attığınız zaman 2017 mayo-bikini trendlerine dair ipuçlarına rastlıyorsunuz. Ancak 2017 yaz modasında öne çıkacak mayo-bikini modellerine dair tüm detayları sizin için bu yazı ile bir araya getirdim. Çeşit çok karar vermek zor…

2017 Mayo-Bikini Trendleri

1- Yüksek Bacak Oyuğu Olan Mayo Modelleri :

Kıyafet modasında da izlerini gördüğümüz 90’lar tarzı kendini bikini ve mayo modellerinde de gösteriyor. Çok yüksek bacak oyuğu olan, özellikle de mayolar en sık rastlayacaklarımızdan. Kısa bacak boyuna sahip olanlar için avantaj aslında bu modeller.

1 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

Vücut tiplerine göre mayo ve bikini seçimi nasıl olmalı? Fazla kiloları kapatan ve vücudu daha güzel gösteren mayo modelleri nelerdir? Armut tipi vücut şekli olanlar için mayo seçimi nasıl olmalı? Göbek bölgesi fazlalıklarını gizlemek için nasıl mayo giymeli? Mayo alırken nelere dikkat etmek gerekir? Tüm detaylar için–> vücudunuz için doğru mayo hangisi?

2- Düşük Omuzlu Bikini Modelleri :

Aslında 2017 mayo-bikini trendleri 2017 kıyafet trendleriyle birebir uyumlu ortaya çıkmış diyebiliriz. Bunun en güzel örneklerinden biri de buradaki düşük omuzlu bikini modelleri. Omuzlarını vurgulamak isteyenlerin tercih edebileceği modellerdir.

2 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

3- Kesik Detayları Olan Mayo Modelleri :

Kesikler veya pencereler… Özellikle de mayolardaki bu detaylar tıpkı yaz elbiselerinde olduğu gibi öne çıkıyor. Bu açıklardan tenin bronlaşmasıyla ortaya nasıl bir görüntü çıkar tartışılır tabii!!

3 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

4- Yüksek Belli Bikini Modelleri :

Yazının başında bahsettiğim gibi markaların bikini tasarımlarında da en çok rastladığımız modellerden biri de bu yüksek belli modeller. Bu retro stil, sorunlu bölgeleri toparlamak için de harika bir yoldur. Yüksek bel iki parçalı bu modelleri mükemmel kum saati vücut şeklini ortaya çıkarmak için en iyisidir.

4 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

5- Tığ İşi Bikiniler :

Sadece bikiniler değil aslında pek çok tığ işi bluz, elbise, şortlar yaza tam anlamıyla damga vuruyor diyebiliriz. Bu modeller tüm vücut hatlarını vurgulamak için mükemmel seçimlerdir. Ancak fazla kalın modellerin sizi olduğunuzdan kalın gösterebileceğini de unutmayın.

5 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

6- Pötikareli Bikini ve Mayolar :

Asla modası geçemeyecek ve yıllarca kullanabileceğim, desenli bir bikini veya mayo almak istiyorum diyorsanız, tercihinizi bu pötikarelilerden yana kullanabilirsiniz. Eğer biraz fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız mümkün olduğunca küçük kareli olanları tercih edin derim.

6 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

7- Fırfırlı Mayo ve Bikini Modelleri :

2017 koleksiyonlarının görücüye çıkmasıyla birlikte romantik akımın temsilcisi fırfırlar en çok rağbet görenler oldu. Hal böyle olunca pek çok tasarımcı fırfırları mayo ve bikinilerde de kullandı ve ortaya 2017 mayo trendleri çıktı. Bu modeller yaz stilinizi zenginleştirmenin en kolay yolu.

7 2017 mayo ve bikini trendleri_mini

Peki, trendler dışında bikini, mayo satın alırken nelere dikkat etmeli? Mayo bakımı nasıl yapılır? Vücut şekline göre mayo seçimi için bilmeniz gerekenler neler? Bikini alırken tasarruf etmenin yolu var mı? İşte bilmek isteyeceğiniz tüm detaylar–> bikini-mayo satın alırken dikkat etmeniz gerekenler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here