2014/15 SEZONUNDA KÜPE TRENDLERİ

0
583

Kıyafetlerimizin biricik tamamlayıcısı vazgeçilmezimiz aksesuarlar. Saç bantları, fularlar, gözlükler, kemerler, çantalar ve tabii ki takıları. Benim aksesuarları sevdiğimi biliyorsunuz, kendim yapabildiklerimin yeri ise bambaşka. İşte buradan yola çıkarak 2014/15 SEZONUNDA KÜPE TRENDLERİ neler bir bakalım istiyorum. Önceliği de bu sebepten küpelere verdim çünkü gerçekten oldukça göz önünde olacaklar önümüzdeki sezon.

ÇİFT TARAFLI KÜPELER
ÇİFT TARAFLI KÜPELER

Aslında bu çift taraflı inci küpe akımı Dior ile geçtiğimiz kış başladı. Bu trend incilerle sınırlı kalmaksızın devam ediyor demem gerek aslında. 

ÇİFT TARAFLI KÜPE
ÇİFT TARAFLI KÜPELER

İnci olanlar evet çok şıklar ama biraz farklılık katmak istiyorsanız örneğin daha punk stil akımını takip edebilirsiniz. Aslında bununla da bitmiyor değişim. Bu yıl Celine ve Louis Vuitton gibi diğer büyük markalarda bu trendi desteklemeye başladı kendi yorumlarıyla.

TEK TARAFLI KÜPELER (resim kaynak : Vogueisart)
TEK TARAF KÜPE
(resim kaynak : Vogueisart)
TEK TARAF KÜPE (resim kaynak : Madspepper/Modaport)
TEK TARAF KÜPE

İşte küpelerde son trend, tek taraflı büyük küpeler. Celine, Louis Vuitton gibi büyük markalar defilelerinde çokça kullandılar. Yani artık küpenin teki düştü derdimiz yok. Ayrıca teki kaybolan küpeleri biriktirdiğiniz yerden çıkarıp takma vaktidir hanımlar. 

KARIŞTIR KÜPELERİ (resim kaynak : Etsy)
KARIŞTIR KÜPELERİ
(resim kaynak : Etsy)

Tek kalmış tüm küpelerinizi tek bir tarafta özgürce karıştırıp takabilirsiniz. Bunların dışında son zamanlarda sıklıkla gördüğüm çift taraflı espirili küpelerde benim son derece favorim aslında. İster büyük ve gösterişli olsun, ister de daha ufak ve espirili farketmez, tek takılan küpelerin daha asi ve özgün bir görünüm sağladığı açıkça ortada değil mi?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here