2015 Yamalı Kot Modelleri

0
1251

Kotlar sanırım hemen herkesin üzerinde bir daim taşıdığı yegane parçalardan. Yılın hiç bir dönemi yoktur ki kot giymeyelim… Bu kadar çok giydiğimiz bir parçanın da şekil, boyut, renk, doku olarak sık değişim geçirmesi de kaçınılmaz oluyor tabii. 2014 İlkbahar-yaz sezonuna yırtık kotlarla giriş yaptık ve bu kotlar trendlerin başını çekti diyebilirim. Tabii diğer yandan “skinny jean” olarak anılan, vücuda yapışan dar kotları da atlamamak gerek. Ardından da bu dar kotların aksine “boyfirend jean” denilen trend başladı ve erkeklerin kotlarına göz diktik. İşte bu hızla değişen bu kot trendini inceleyip 2014/15 kot modası bize neler getirecek bir bakalım.

Yamalı Kot Modelleri

KOT MODASI
KOT MODASI
KOT TREND
KOT TREND

Yırtık kotlar, ister dar ister bol paça ya da olanca renk ve desenleriyle hayatımıza renk katan kotlar önümüzdeki sezonda da yerlerini koruyorlar. Bunlara ek olarak hayatımıza taşlanmış, yamalanmış, puantiyelerle süslemiş, yanları işlenmiş kotlar girmeye başlayacak.

KOT TREND (resim kaynak : Fashionvignette)
KOT TREND
(resim kaynak : Fashionvignette)

İşte bu sezona bomba gibi girecek yamalı kotlar. Eski kotları dolaplardan çıkarma vakti. Ya da yırtık kotlarınızı yamalarla kapatın kapatabildiğiniz kadar :) 

KOT TREND (resim kaynak : Fashionvignette)
KOT TREND
(resim kaynak : Fashionvignette)

Yandan işlemeli yada yamalı.. birde çıtçıtlar ve boncuklar sezona tüm hızıyla giriyorlar.. Yaptığı analizlerle modaya, tasarımlara yön veren trend tahmin şirketi olan Trend Konseyi’nin belirlediği kadın Kot modası işte tam da bunlar.

KOT TREND (resim kaynak : Style)
KOT TREND
(resim kaynak : Style)

Bunların yanında mümkün olduğunca bol, salaş kotlar dar olanların tahtını sallayacak gibi duruyor. Rahatlık her zamankinden daha çok ön planda. Baştan aşağı kot parçalar giymek aslında sezonun trend rengi mavinin hayatımıza getirdiklerinden.

KOT TREND
KOT TREND

İşte benim kendim ve sizler için bulduklarım. İlk kot MAVİden (marka üzerine tıklarsanız kolayca ürüne gidersiniz-130TL), diğer ikisi de ZARAdan (100TL). Evet gidip bunları alabilirsiniz ama ben kendim yapacağım. Gidip armalar almayı düşünüyorum ve gelişi güzel kotuma dikeceğim… Alın size son moda bir kot…

Haydi modayı önden takip edelim..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here