2014 Sonbahar Mesajlı Çantalar

0
196

2014 Sonbahar Mesajlı Çantalar ile geçeceğe benziyor. Aslında tam olarak “moda konuşuyor” sözünün mecaz da kalmadığının gerçek bir örneği. Biraz daha açarsak bu konuyu; tasarım kıyafetler, aksesuarlar aslında onları tasarlayan kişiyle ilgili bize ipuçları verir ki önemli olan sizin bunların içinden hangilerini dolabınızda tuttuğunuzdur. Çünkü seçtikleriniz ile  aslında moda hakkında konuşursunuz. Artık bu kadar detaylarla kaybolmaya gerek kalmadı. Bu sezon vermek istediğimiz mesajları çantalarımız da taşıyoruz.

Mesajlı Çantalar

Hemen her tasarımcının bu seneki koleksiyonlarında bu Mesajlı Çantalar ‘dan bir kaç tane görmek mümkün. Aslında durum biraz da şöyle; çantalar hakkında konuşmuyoruz, çantalar konuşuyor.

Çanta 1

Aslında biz bir süredir mesaj içerikli tişörtlere, bluzlara, montlara alışığız. Ancak tasarım çantalardaki mesaj kaygısı yeni bir akım gibi görünüyor.

Çanta 2

Çanta 3

Artık markanın çantasını öğrenmeye çalışmayacağız çünkü kimi çantalar siz bilmek istemeseniz de markasını üzerinde yaşatıyor. Ya da hayat mottonuzu herkse tek tek söylemek yerine çantanızda taşıyın yeter..

Çanta 4

Çanta 5

Phillip Lim koleksiyonları her zaman şık ve ilginç olmuştur ve tasarımcı 3.1 Phillip Lim  ‘in sonbahar-kış 2014/15 koleksiyonunu sunarken yeni trend mesaj içerikli çantaları da koleksiyonda bulundurması bir tesadüf değil. Aynı şekilde Paris Moda Haftasında Kenzo  ‘nun sonbahar 2014 koleksiyonunda yer alması, Chanel ‘in o klasik “Chanel No 5” model çantasının adını üzerinde taşıması, RED Valentino sonbahar / kış 2014 koleksiyonunda mesajlı çantalara yer vermesi tesadüf değil.

Haydi önce vermek istediğiniz mesaj her ne ise onu, sonra da çantanızı seçin.

(resimler kaynak : Stylebistro)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here