2014 SAÇ TRENDİ : KIRMIZI OMBRE SAÇ MODELLERİ

0
1186

Bu yazıyı yazmakta biraz geciktim aslında. Yine de 2014 yılını hala kaçırmadık diye düşünerek biraz bilgi paylaşmak istiyorum bu konuda. Ombre saç modellerine hala bir eğilim söz konusu. Eğer kırmızı saçı da seviyorsanız, bence bugünkü yazıyı kaçırmayın derim. Bugün sizinle 2014 saç trendi olan kırmızı ombre saç modelleri konusunda bir kaç örnek paylaşmak istiyorum.

(resim kaynak : Redd / Prettydesigns)
(resim kaynak : Redd / Prettydesigns)
(resim kaynak : Best)
(resim kaynak : Best)

Bu saç trendinde gördüğünüz gibi tam kırmızı da beklemeyin aslında. Bu saç tonları güneş altında daha canlı ve parlak görünürler gerçekten. Saç tasarımlarını yaparken kırmızılar, turuncular ve tabii ki sarılar görüyoruz.

(resim kaynak : Le-happy)
(resim kaynak : Le-happy)

Sadece düz saçlara değil, dalgalı saçlara da rahatlıkla uygulanabilir bir tarz bu. İster kırmızıdan sarıya geçiş isterseniz de sarıdan kırmızıya hatta daha da koyu renklere, kırmızı ombre saç modelleri deneyin derim.

(resim kaynak : Rpgshow)
(resim kaynak : Rpgshow)
(resim kaynak : Prettydesigns)
(resim kaynak : Prettydesigns)

Yazı bitirmeye hazırlandığımız, sonbahar/kış için yenilenme sürecine girdiğimiz şu dönemde bu tarz saçları ve renkleri denemek isteyeceklere fikir olsun istedim. Bir tavsiye; bu tasarım saçları yaptırmak istediğinizde kendinizi mutlaka konusunda uzman olduğunu bildiğiniz birine emanet edin ki sonucu görünce üzülmeyin.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here