Yaz Saç Kesimleri

Omuz hizasında asimetrik kesim lob saç modelleri, katlı kesim uzun saçlar, pixie kesim veya kısa saç modelleri... Yaz sezonu için saçlarında değişim yapmak isteyenler için 2018 yaz saç kesimleri trendleri esraninportresi'nde.

0
2785

2018 Yaz Saç Kesimleri

9- Yüzü Çerçeveleyen Kahküller :

Kahküller olmadan yaz saç trendlerini tamamlamış olmak mümkün değil. Uzunca bir süredir kahküllü saç kesimleri popüler. Bu saç kesimi de oldukça hareketli görünüm verecektir saçlara.

Burada odak nokta kahküller kuşkusuz. Kahküllerin en önemli artısı gözleri ve dudakları vurgulamanıza yardımcı olmalarıdır. Bu yüzden kahkül kesiminde yüz şekline uygun olan kahkül modelini tercih ediyor olmanız şart.

7 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

Son zamanların trend saç stili olan kahkülün kendinize yakışıp yakışmayacağı ve nasıl görüneceği gibi konulardan emin olabilmenin tek yolu, hangi yüz şekline hangi kahkül kesimi uygundur bilmekten geçer. Örneğin, yuvarlak yüz tipine sahip olanlar kahkül kestirirken nelere dikkat etmeli? İşte–> yuvarlak yüz şekline uygun kahkül modelleri ile uzun yüz şekline uygun kahkül modelleri

10- Çene Hizası Küt Kesimler :

Bu kesim, ince, düz saçlar için en iyisidir. Keskin ve net kesim alt bölümde kalınlık yanılsaması yaratılmasına yardımcı olur. Derin yan ayrım ile kullanılması kalp ve dikdörtgen biçimli yüz şekillerine uygun kılar, bu saç kesimini.

Bob kesim saç modelleri, lob kesim saç modelleri, asimetrik bob saç modelleri, kaküllü küt saç kesimleri, retro küt saç kesimleri olarak farklı isimler almış olsa da, işin en nihayetinde hepsinin temelinde küt saç modelleri yatıyor. İşte, birbirinden farklı–> küt saç kesimleri

4 kisa bob sac modelleri duz kut sac_mini

12 kisa saclar icin kisa katli kesimler ve sac modelleri 2017 sac modelleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here