Yaz Saç Kesimleri

Omuz hizasında asimetrik kesim lob saç modelleri, katlı kesim uzun saçlar, pixie kesim veya kısa saç modelleri... Yaz sezonu için saçlarında değişim yapmak isteyenler için 2018 yaz saç kesimleri trendleri esraninportresi'nde.

0
2785

Omuz hizasında asimetrik kesim lob saç modelleri, katlı kesim uzun saçlar, pixie kesim veya kısa saç modelleri… Yaz sezonu için saçlarında değişim yapmak isteyenler için 2018 yaz saç kesimleri trendleri esraninportresi’nde.

Yaz için hazırlık yapma haftaları başladı. Yaz için kendinizde bir değişim arayışındaysanız, işe saçlardan başlayabilirsiniz. Çarpıcı kısa asimetrik saç kesimlerinden, uzun katlı saç modellerine kadar farlı seçenekleri kapsıyor, 2018 yaz saç kesimleri trendleri.

Her mevsim geçişi bir temizlik, yenilik fırsatıdır. Kıyafet seçimlerinin yanı sıra, kullandığımız cilt ve makyaj ürünleri de havaya bağlı olarak değişir. Bunların yanına yeni bir görünümü de koyduğunuz zaman baştan ayağa taze bir başlangıç yapmış olursunuz. Tüm bu sebeplerden aslında bu sıralar bahar-yaz sezonu yeniliklerinden, yeni moda kıyafetlerden, dekorasyon trendlerinden ve saç renklerinden sıklıkla bahsediyorum bu aralar. Şimdide sıra geldi 2018 yaz trendi olan saç kesimlerine…

2018 Yaz Saç Kesimleri

1- Omuz Hizası Lob Saç Kesimleri :

Saçların uçlarına doğru gelindikçe belli belirsiz katların atıldığı bu omuz hizası lob saç kesimleri birkaç sezonun en modern saç modellerinden biri. Yerli ve yabancı pek çok ünlünün de bu saç kesimini kullanmayı tercih etmesiyle popülerliği arttı diyebiliriz.

1 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

Kalp yüz şekline sahip olanlar, tıpkı yukarıdaki gibi bir kesimi kullanabilirler. Çünkü saçın uzunluğu ve katlarla daha fazla ortaya çıkarılan saçların dolgunluğu boyun hizasına düşerek, çenenin dar görünümünü ortadan kaldırıyor. Bu kesimi ayrıca hafif dalgalı saç tipine sahip olanların ekstra şekillendirmeye gerek duymadan kolaylıkla kullanabileceklerini düşünüyorum.

2- Açılı Lob Saç Kesimleri :

Asimetrik kesimlerin öne çıktığını daha yazının başında belirtmiştim. Öne doğru uzayan hafif katlı lob saç kesimi şirin olduğu kadar feminen bir görüntü de kazandırıyor.

Bu kesimler, saçlarının uzunluğundan vazgeçmek istemeyenler için mükemmel bir seçim olmasının yanında hemen her yüz tipine yakışacaktır. Ancak özellikle dolgun yanaklara veya yüksek elmacık kemiklerine sahip olanlarda daha iyi sonuç verecektir.

2 2017 yaz saç kesimleri trendleri_mini

2018 saç modelleri trendlerinde öne çıkan birbirinden farklı 2018 bob-lob saç kesimleri detaylarına daha önce hazırladığımız yazıdan inceleyebilirsiniz–> 2017 bob-lob saç kesimleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here