2017 Saç Rengi Trendleri

Fındık kabuğu, buz sarı, platin, abanoz kahve, tiger eye/kaplan gözü, blorange veya ronze... Saç rengi ve saç modelleri trendlerinde balyaj teknikleri, renklerin karışımları da en az saç renkleri kadar öne çıkıyor. Saç rengi trendleri esraninportresi'nde.

0
5604

Fındık kabuğu, buz sarı, platin, abanoz kahve, tiger eye/kaplan gözü, blorange veya ronze… Saç rengi ve saç modelleri trendlerinde balyaj teknikleri, renklerin karışımları da en az saç renkleri kadar öne çıkıyor. Saç rengi trendleri esraninportresi’nde.

Kuaför koltuğunda saatlerce oturmak zaman zaman sıkıcı, zahmetli ve pahalı olsa da güven veren saç rengi ve modeli bir kadının asla vazgeçemeyeceği detaylardır. Mükemmel görünmeleri için sürekli bakım gerektirseler de hem kadınlar hem de erkekler için kendini ifade etmenin bir yoludur. Pastel tonlarından, gökkuşağı renklerine, koyu kahve ve siyah saç renklerinden, buzlu sarı, platin sarı ve gri gibi saçların en açık tonlarına kadar saç rengi trendleri içerisinde de herkesin kendini mükemmel hissedeceği bir saç rengi yer alıyor. Elbette unutulmamalıdır ki saç rengi değişimi kararı verildiği an en az saç rengi trendleri kadar önemli bir diğer konu da cilt tonu, kaş ve göz rengidir. İşte, en çok karşımıza çıkacak saç renkleri esraninportresi’nde.

Saç Rengi Trendleri

1- Abanoz Kahverengi 

Kahverengi saçlar zamansız olduğu gibi hemen her cilt rengine müthiş bir uyum içerisindedir. Kahve saç renkleri içerisinde  öne çıkan ton ise abanoz kahverengi olarak adlandırılan bu zengin koyu kahve saç rengi. Üstelik bu rengin 1-2 ton açığı ile saçlara yapılacak ışıltı sayesinde aslında kahvenin çok koyu bir tonu olan bu renkle saçlarınız daha parlak, daha canlı görünecektir.

1 2017 sac rengi trendleri abanoz kahverengi sac rengi_mini

2 2017 sac rengi trendleri abanoz kahverengi sac rengi_mini

2- Tiger Eye / Kaplan Gözü Saç Rengi 

Tam olarak bildiğimiz saç renklerinden farklı bir tane ile karşı karşıyayız. Buna tek başına bir saç rengi demek haksızlık olur. Çünkü bu rengi elde etmek için kullanılacak bazı saç renklerinin tıpkı ombre gibi özel bir balyaj tekniğiyle uygulanmasıyla ortaya çıkıyor. Yani renk karışımları ve balyaj tekniğinin birleşimi aslında.

3 2017 sac rengi trendleri tiger eye kaplan gozu sac rengi_mini

Rengin içerisinde yoğun kahve ve altın renkleri yer alıyor. Bu renkler arasında yapılan geçişler ve koyu tonlamalar rengi ortaya çıkarıyor. Sıcak kahve veya koyu çikolata gibi tonlardaki saçlara karamel tonlarında balyaj yapılmasıyla ortaya bu renk çıkıyor. Özellikle halen içerisinde bulunduğumuz kış ayları için kendinize göz alıcı ve son trend bir saç rengi arıyorsanız tiger eye yani kaplan gözü saç rengini kuaförünüzden isteyebilirsiniz.

4 2017 sac rengi trendleri tiger eye kaplan gozu sac rengi_mini

 Saç Rengi Trendleri

3- Gri saç rengi

Gri saç rengi trendi sadece geçmiş yıl trendi olarak kalacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Özellikle tüm saça hakim olan doğal griler daha fazla öne çıkıyor. Diğer yandan koyu diplerin bırakıldığı ve griler ile ombre-balyaj uygulamalarının yapıldığı saç renklendirme şekilleri de  popülerliğini koruyor.

4 2017 sac rengi trendleri gri sac rengi_mini

r4 kahkullu kisa bob sac kesimleri sac modelleri_mini

En popüler saç rengi trendi, gri saç rengi. Peki özellikle gençler arasında çok popüler olan gri, küllü saç rengi kime yakışır, gri saç nasıl boyanır? Trende dair tüm detayları gri saç rengi ve stilleri yazısından okuyabilirsiniz.

4- Blonde-Gri

Sarı ve gri karışımı bu renk oldukça modern ve farklı bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Sarının en açık tonları ile grinin karışımı ve balyaj teknikleri ile saça uygulanmasıyla ortaya çıkıyor.  saç rengi trendleri içerisinde çokça göze çarpan koyu saç dipleri detayı bu renklendirme için de geçerli.

4 2017 sac rengi trendleri blonde gray sarisin gri sac rengi_mini

5- Eclipting

Yüz hatlarını vurgulayarak daha belirgin hale getirmek adına yapılan makyajdaki kontürleme işleminin saçlara uygulanan özel balyaj teknikleri ile yapılmasıdır, eclipting. Kontrast renkler kullanılarak yapılan bu uygulamada amaç abartıdan uzak doğal güzelliği vurgulamak.

Bu yıl daha çok koyu saç renkleri üzerine uygulanan bu teknikle hem yüz şekli hem de saç kesimine vurgu yapılmış oluyor. Bu teknik sayesinde aslında daha zayıf görünen bür yüze de sahip olabiliyorsunuz. Ancak çok net anlaşıldığı üzere balyajın saçın hangi bölgelerine atılması gerektiği tamamen kişiye özel ve elbette kullanılacak alt ton ve üstündeki saç rengi tonu da. Cilt ve göz rengi, yüz şekli gibi unsurlar dikkate alınarak uygulama yapılıyor.

7 2017 sac rengi trendleri eclipting sac rengi_mini

8 2017 sac rengi trendleri eclipting sac rengi_mini

2017 Saç Rengi Trendleri

6- Gotik Kahve 

Oldukça karakteristik bir esmer tonu! Neredeyse siyaha yakın bu koyu kahve tonu yine Kış aylarının vazgeçilmezi olacağa benziyor. Bu rengi özellikle dumanlı kedi gözü makyajıyla bir arada kullanabilirsiniz!

Koyu saç renkleri aslında kişiye derinlik ve perspektif katar. Saç rengi değişikliği yaparak koyu saçlara dönmek isteyenler için birbirinden farklı koyu saç rengi fikirleri, ombre-balyaj gibi uygulamalar ile ışıltı katılmış koyu renk saç örnekleri ve de koyu saç renkleri ile saç modelleri fikirlerini okumak isterseniz koyu saç renkleri yazısına gidebilirsiniz. 

9 2017 sac rengi trendleri koyu kahve gotik kahve koyu sac rengi_mini

Koyu kahve saç renkleri, balyaj ve röfleler ile saçları daha yumuşak ve ipeksi göstermek için oldukça elverişliler. İşte, koyu kahve saç renkleri ve balyajlı kahverengi saçlar, bob ve lob kahve saçlar, örgülerle, aksesuarlarla yapılmış gibi farklı koyu kahve saç renkleri içeren yazıyı daha önce sizlerle paylaşmıştım. 

7- Blorange

2017 yılına en çok konuşulacak saç renklerinden biri kabaca sarı ve turuncunun birleşimi olan bu pastel ton saç rengi olsa gerek. Şimdiye kadar sizin de fark ettiğiniz gibi tek bir saç renginden değil daha çok renklerin karışımından bahsediyoruz. Saç trendi blorange ile sarı ve kızıl-sarı karışımı bu renk damga vuracak.

10 2017 sac rengi trendleri blorange sac rengi_mini

11 2017 sac rengi trendleri blorange sac rengi_mini

8- Çikolata Rose Gold

Hemen herkesçe merak edilen ve uygulanan saç renklerinden biriydi Rose Gold. Özellikle koyu kahve gibi koyu saçlara uygulanan pembe-altın sarı saç rengi balyajlar öne çıkıyor. Böylelikle saçlar daha göz alıcı, daha parlak görünüyor.

Yeni moda saç rengi rose gold saç rengi (altın gül saç rengi / pembe altın saç rengi), kısa saç modelleri başta olmak üzere pek çok saç modeli ile mükemmel görünmektedir. Peki bu sıcak sarı saç rengi kimlere yakışır, rose gold saç rengi nasıl elde edilir, nasıl boyanır? İşte, ombre rose gold saç modelleri de dahil olmak üzere ilham alabileceğiniz Rose Gold – Altın Gül Saç Rengi Modelleri yeni trend rose gold saç rengi yazısında.

12 2017 sac rengi trendleri cikolata kahve rose gold balyaj sac rengi_mini

rose gold altin gul sac rengi sac renkleri 3

2017 Saç Rengi Trendleri

9- Nude 

Bizler saç renklerini sıcak ve soğuk olarak ikiye ayırır ve cilt rengimize göre seçimleri bu noktadan hareketle yaparız. Ancak artık bu ikisinin karışımı ile ortaya çıkan ve tam bir denge ve doğallık sunan nude saç renkleri öne çıkıyor. Ten rengiyle birebir örtüşen bir ton aslında. Soğuk ten rengine sahip olanlar donuk görünebileceklerinden bu renkten uzak dursalar iyi olur.

13 2017 sac rengi trendleri nude sac rengi_mini

10- Sonbahar Kızılı 

Kızıl renkler her zaman trend aslında. Ancak kızılın sonbaharı çağrıştıran bakır içerikli tonları öne çıkıyor diyebiliriz. Kızıl-bakır gibi saç renkleri bakımı zor olsa da fark edilmek isteyenlerin en çok tercih ettiği renklerden.

14 2017 sac rengi trendleri kizil bakir sac rengi_mini

Kızıl saç renkleri, en canlı ve iddialı saç renklerinden biridir. Peki, kızıl saç renkleri kimlere yakışır? Kızıl saç rengi bakımı nasıl yapılmalı ve elbette kızıl saçlar nasıl elde edilir? İşte kızıl saç modelleri hakkında bilmek isteyeceğiniz tüm detaylar kızıl saç renkleri yazısında. 

11- Ronze 

İki rengin karışımı ile ortaya çıkmış ve saç rengi bilgilerimiz arasına ekleyebileceğimiz yeni bir tane daha… Ronze tam olarak, bakır kızıl ve bronz kahve karışımıdır. Özellikle soluk ten rengi olanlar bu tip renkleri deneyebilirler.

15 2017 sac rengi trendleri kizil bakir sac rengi_mini

Saç Rengi Trendleri

12- Fındık Kabuğu-Sarı Saç Rengi 

Açık, doğal sarı ile altın alt tonu ile birlikte ortaya çıkarılan renk… Özellikle kolayca bronzlaşan ten renklerinden mükemmel görünür. Çünkü içerisindeki hafif altın alt ton ten rengini sıcak ve parlak gösterir.

17 2017 sac rengi trendleri findik kabugu sari sac rengi_mini

16 2017 sac rengi trendleri findik kabugu sari sac rengi_mini

13- Buz Beyazı 

Platin saç renginin en açık tonlarından biridir, buz beyazı en çok öne çıka rengi. Eğer pembe alt tona sahip ten renginiz varsa mükemmel görünecektir. Saçın bolca nemlendirerek kolayca bakım yapabileceğiniz bir renktir. Evde de düzenli olarak saçı nemlendirme ve kızıllıkları nötrlemek için mor şampuan kullanmanız gerekecektir.

18 2017 sac rengi trendleri findik kabugu sari sac rengi_mini

14- Platin Sarı

Platin sarı, açık kahve sarı, bal sarısı veya küllü sarı… Aslında özellikle de yaz ayları söz konusu olduğunda akla hep sarı saç tonları gelir. Bu yaz sarının neredeyse en açık tonları bir kaç adım öne çıkıyor.

platin sari bob sac modelleri trendi 1_mini

Sarı saç renkleri kime yakışır? Sarı saç rengi nasıl elde edilir? Sarı saç bakımı nasıl yapılır? İşte, pek çok kadının sahip olmak istediği sarı saç renkleri ile ilgili bilmeniz gerekenleri sarı saç renkleri yazısından okuyabilirsiniz.

14- Koyu Çikolata Kahve 

Genel olarak aslında koyu saç renklerinin hakimiyetini görmek mümkün. İşte bunlardan biri de koyu çikolata kahve saç renkleri…

19 2017 sac rengi trendleri findik kabugu sari sac rengi_mini

Bu yazı gibi sitemizde farklı içeriklere sahip pek çok yazı bulunmaktadır. Her gün güncellenen sitemizdeki diğer bilgilere ulaşmak, günceli takip etmek için aşağıdan Facebook sayfamızı beğenip, takip etmeniz yeterli. 

Hayatı Kolaylaştıran Günce Kadın Yaşam Sitesi

facebook_f_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here