Son Moda Bob-Lob Saç Kesimleri

Saç kesimleri dışında saç rengi, balyaj gibi uygulamalar saç modellerinin görünümünü oldukça etkiliyor. Son moda saç modelleri trendlerinde öne çıkan bob-lob saç kesimleri ve trend saç renkleri, esraninportresi'nde.

2
13080

Saçlarında yenilik arayışında olanlar, ya saç rengini değiştirecek ya da saç boyunu… Sizin için saç kesimleri dışında saç rengi, balyaj gibi değişimlerin saç modellerinin görünümünü nasıl etkilediğini de görebileceğiniz bir rehber hazırladık. İşte, son moda saç modelleri trendlerinde öne çıkan bob-lob saç kesimleri esraninportresi’nde.

Özellikle uzun saçlara sahip olanların, saçlarında yenilik istedikleri zaman kestirebildikleri en kısa saç boyu olan lob saç kesimleri ile kısa saç kesimlerinden vazgeçemeyenlerin son yıllarda en çok kullandıkları bob saç kesimleri, saç trendleri içerisinde de ciddi bir popülerliğe sahip.

Kış aylarını geride bıraktığımız şu günlerde saçlarında bir yenilik arayışında olanlar ya saç rengini değiştirecek ya da saç boyunu. Bu noktada zaten detaylı şekilde daha önce paylaştığımız saç rengi trendleri ve saç kesimleri modası iyi birer rehber olacaktır. Ancak tüm bu saç trendleri içerisinde öne çıkan bob-lob saç kesimleri üzerine daha fazla örnek paylaşmak istiyorum. Aslında burada saç kesimleri dışında saç rengi, balyaj gibi saç stillerini nasıl etkilediğini de görebilme şansınız var. İşte, son moda bob-lob saç kesimleri,

Son Moda Bob-Lob Saç Kesimleri

1- Çikolata Kahve-Karamel Balyaj Bob Saç Kesimi :

Arkadan başlayıp, öne doğru uzayan bir A kesim bob, daha uzun saç boylarından kısa saça geçiş yapanlar için iyi bit geçiş saçıcıdır. Önlerin uzunluğu uzun saç hissiyatını devam ettirecektir. Ayrıca yüzün etrafını çevreleyen sarı ve karamel balyajlar modern bir görünüm yaratmanın yanında saçın katlarını ve kesimin kendisini belirginleştirmek için mükemmel yoldur. Üstelik kısa saçlı olduğunuz zaman renk ve tonları deneyemediğinizi kim söyledi? Bu görünüm kesinlikle aksini kanıtlıyor.

1 cikolata kahve sari karaman balyaj bob 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

2- Tarçın-Altın Balyaj Bob Saç Kesimi :

Bir kaç sezondur rose-gold yani pembe altın saç rengi trendi hakimdi. Ancak bundan sıkılanlar için tarçın-altın balyaj görünümü en yeni trend olarak görücüye çıkıyor. Egzotik bir karışım için daha açık ve daha koyu renk tonlarını bir araya getirebilirsiniz. Açıktan koyuya veya tam tersi koyudan açığa geçişler kesimi daha modern ve hacimli kılıyor.

2 tarcin sari balyaj bob 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

3- Katlı Lob Saç Kesimi-Karamel Balyaj :

Koyu saç renklerinden sarı gibi çok daha açık tonlara geçiş yapmaya mı çalışıyorsunuz? Bunu tek seferde yaparak, saçı yıpratmak ve olası turuncu renk tonunu elde etmek bir balyaj harmanı deneyin. Gittikçe daha sarı-açık renkler eklemek, aslında geçişte saçlar için daha az yorucu bir yoldur.

3 Katlı Lob Saç Kesimi-Karamel Balyaj 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

13 buz sari platin lob sac modelleri 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

Bob-Lob Saç Kesimleri

4- Kahküllü Bob-Lob Saç Kesimleri :

Saç kesiminde değişik arayanların aklına gelen seçeneklerden bir diğeri de kahküller. Üstelik dalgalı-kıvırcık kahkül kullanımının da popüler olmasıyla birlikte kahküllere şekil verme derdi de bir nevi ortadan kalktı. Bu durumda en çok dikkat edilmesi gereken, yüz şekline uygun kahkül kesimini bulmak. Özellikle yuvarlak yüz şekline sahip olanlar bir anda daha kilolu görünme riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden yuvarlak yüz şekline uygun kahküllü saç kesimlerini araştırmakta fayda var.

4 kahkullu bronde bob 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

kısa küt saç kesimleri
kısa küt saç kesimleri

Yüz şekline uygun kesilmiş kısa saçların oldukça çarpıcı ve modern bir etkisi olduğunu kabul etmek gerek. Bir de bu saç kesimlerine kahkülleri eklediğiniz zaman ortaya karakteristik bir saç modeli çıkıyor. İşte, saç trendleri içinde de yer alan–> farklı kahküllü kısa bob saç kesimleri fikirleri…

5- Blonde Ters Bob :

Aslında yazının ilk maddesindeki önlere doğru uzayan A kesim bob ile aynı şeyden bahsediyoruz. Bu şık bob saç modellerini ve saç kesimlerini tercih etmenin faydalarından biri, eğer saç tipiniz buna uygunsa saçlarınıza çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmamasıdır. Üstelik saçlar kısa olduğu için daha çabuk kurutabilir, böylelikle saçlara daha az ısı zararı vermiş olursunuz. 

6 Blonde Ters Bob 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

6- Düz (Uzun Bob) Lob Saç Kesimi :

Bu düz şekil verilmiş, uzun bob yani lob saç kesimi oldukça elegan bir görüntüye sahip. Ayrıca stili ortaya koymak için de iyi bir seçim.

7 duz uzun bob lob saç modelleri 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

7- Tarçın-Kızıl Lob Saç Kesimi :

Tabii ki, her zaman bal-sarı veya daha açık renklerde saç renkleri kullanabilirsiniz. Onun yerine tarçın-kızıl denemeye ne dersiniz? Kesinlikle cesur ve etkileyici! İyi ve düzenli bakım gerektirdiği gerçek olsa da farklılık arayanlar için mükemmel bir seçenek. Bu tip saç renklerini tercih ettiğiniz zaman saç yıkama sıklığını dahi yarı yarıya azaltmak gerek.

3 2017 lob sac modelleri_mini

Bob-Lob Saç Kesimleri

8- Karamel Balyaj-Katlı Lob Saç Kesimi :

Şuanda devam eden pek çok saç trendi içerisinde en cool modellerden biri daha. Karamel balyajlar saçın katlarını daha çok öne çıkarıp, vurgulanmasını sağlıyor.

9 karamel balyaj katli lob saç modelleri 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

Saç modelleri içerisinde popüler olmaya devam edeceği için lob saç kesimleri halen dikkat çekiyor. Farklı kesim detaylarıyla ve saç renkleriyle karşımıza çıkan lob saçlara dair tüm detaylar–> lob saç modelleri yazısıyla esraninportresi’nde.

9- Modern Shag Saç Kesimi :

Kış saç modelleri içerisindeyse omuz hizasında veya biraz daha uzun saçlara uygulanan shag saç kesimleri hakim diyebiliriz. Daha çok kısa saç modeli olarak bilinen bu modelin daha modern olarak nitelendirilmesinin sebebi biraz daha uzun saçlara uygulanıyor olması. Ayrıca shag saç modelinin ortaya çıkarılması için kesilen katların daha uzun bırakılması, kesime modernlik katıyor.

6 sonbahar sac kesimleri shag sac kesimleri_mini

10- Çene Hizası Küt Bob Saç Kesimleri :

Saçı kestirmekle ilgili tek düşünceniz “modası geçer mi acaba?” konusuysa endişe etmeyin. Zira özellikle de bob-lob saç kesimleri farklı katlı kesimler ile öne çıkacak olabilseler de aslında klasik haline gelmiş saç kesimleridir. Ayrıca herkesin uzun saçlı olması da gerekmiyor. Eğer saçlarınız uzadıkça zayıflıyorsa ve görüntü olarak sizi aşağı çekiyorsa düşünmeden kısaltın saçlarınızı.

küt saç modelleri_mini

4 kisa bob sac modelleri duz kut sac_mini

11- Buz Sarı Bob-Lob Saç Kesimleri :

Yaz ayları yaklaştıkça sarının en açık tonları platin ve buz sarı daha popüler hale gelmeye başlar. İşte rengin yanına modern bir saç kesimi eklemek istiyorsanız bunları da bir düşünün derim.

11 buz sari platin lob sac modelleri 2017 bob-lob sac kesimleri_mini

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here