2016 Trendi Örgülü Saç Modelleri

3
2282

Gideceğiniz yere göre elbette yapabileceğiniz pek çok saç modeli var. Ancak örgülü saç modelleri yapılışı hem çok kolay hem de her yere kolaylıkla uyum sağlıyor. Örgülü saç modelleri son yıllarda en popüler dönemlerini geçiriyorlar. Elbette günün her anında, her duruma uygun olarak kullanılabilmeleri, popüler olmasının ardından giderek çeşitlenmeleri ve ünlülerin de örgülü saçları gerek günlük hayatlarında gerekse kırmızı halıda kullanmaları bu kadar tercih edilmelerindeki önemli sebepler. Örgülü saç modelleri içerisinden seçim yapmakta çoğu zaman zorlanabilirsiniz. Çünkü en yeni moda örgülü saçlar arasına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Eğer siz de saç örgüsü yapmak istiyor ama karar veremiyorsanız 2016 yılı en trend örgülü saç modelleri yazımı okumaya devam etmenizi öneririm.

1- Boksör örgü saç modelleri

2016 yılının en trend saç modeli kesinlikle boksör örgü saç modelleri. Aslında sportif görünen bir saç modeli olmakla birlikte gece elbiseleri ile dahi kullanılarak daha sofistike bir stil oluşturuyorlar. Dolayısıyla sokak modası severleri tarafından da hemen benimsenen saç modelleri içinde yer almasını sağladı. Bu boksör örgü saç modelini sevmemdeki bir diğer sebep hemen bozulmaması. Ben bu örgüyü yaptıktan sonra 2 veya 3 gün kolaylıkla kullanabiliyorum.

Boksör örgü saç modeli özellikle duş sonrası yapabileceğiniz örgü modellerinden biri. Duş sonrası yapıp 1 gün kullandığınız bu saç modelini ikinci gün açtıktan sonra dalgalı saçlara sahip olduğunuzu göreceksiniz. Yazın da kolaylıkla kullanmaya devam edebileceğiniz bir örgülü saç olduğu için bence yapılacak saçlar listenize şimdiden ekleyin.

Eğer Boksör Örgü Saç Modelinin Detaylı Yapılışını da Öğrenmek İstiyorsanız Boksör örgü trendi 2016 ve Yapılışı Yazısına buradan Ulaşabilirsiniz

1 2016 boksör örgü modası_mini

2- Örgülü Yarım Toplu Saç Modelleri

Şık ve kadınsı bir saç modeli arıyorsanız örgülü yarım toplu saç modelleri buna oldukça uygun. Hem de kolay yapılışı sebebiyle tam bir kurtarıcı. Arkada yarım toplanmış, örgüler ile daha romantik saç modeli haline getirilmiş bu saç modelleri hem kısa saçlar hem de uzun saçlar için mükemmel seçimlerden. Bu saç modelini şık bir elbise veya 70’ler modası seviyorsanız bohem kıyafetler ile kolaylıkla bir arada kullanabilirsiniz. Bohem stili tamamlamak için önlerden bir kaç tutam saçı çıkarıp salmayı da unutmayın.

Kiralık Aşk dizisi yıldızı Elçin Sangu’nun da dizide Yarım Topuz Saç Modeli kullanmasıyla daha fazla önce çıkan bu saçlar hakkında fikir almak isterseniz İlkbahar/Yaz Trendi Yarım Topuz yazısına göz atabilirsiniz.

2 yarım örgülü saç modelleri 2016 örgü modelleri_mini

3- Mohikan (Mohawk) örgülü yarım topuz saç modelleri

Daha önce de hazırladığım örgü modelleri yazılarını takip edenler aslında mohikan örgü saç modellerini ne kadar sevdiğimi bilirler. Saçlarınız uzunsa ensenize kadar örüp bitirebileceğiniz bu saç modelinin en modern yorumu yarım topuz saç modelleri ile birlikte kullanılan aslında. Böylelikle bob saç modeli veya lob saç modeli gibi 2016 kısa saç modelleri sahipleri de uygular oldu aslında. Daha çok günlük saç modelleri olarak düşünülse de ofis stili veya rahat hafta sonu stili için de rahatlıkla kullanılabilir aslında. Elbiseler ile daha romantik görünürken salaş kot pantolonlar ile asi bir görüntü yakalamanız mümkün.

3 örgülü yarım topuz modelleri_mini

4- Hollanda örgülü saç modelleri

Hollanda örgü klasik bir saç modeline daha sofistike bir görünüm ekliyor. Renkli tel tokalar ile bambaşka bir görünüm yaratabileceğiniz bu örgülü saç modelleri ile tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Bu örgü modeli için kritik olan örgülerin gevşek olması veya örüldükten sonra biraz gevşetilmesidir. Böylelikle örgüler daha fazla ortaya çıkmakta ayrıca daha şık ve havalı görünmektedir.

Eğer Hollanda Örgüsü Nedir ve Nasıl Yapılır Merak Ediyorsanız Yapımı Kolay Saç Modelleri Yazısı İçinde Okuyabilirsiniz.

4 hollanda örgülü saç modelleri 2016 örgülü saçlar_mini

5- Tek tarafta çift örgülü saç modelleri

Saçlarınızı her zaman toplamak istemeyebilirsiniz. Doğal halde dağınık şekilde bıraktığınız saçlarınıza da örgüler ekleyebilirsiniz. 2016 örgü saç modelleri trendlerinde yer alan tek tarafta çift örgülü saç modelleri tam olarak sizin istediğiniz sonucu verecektir. Tek bir yana ayırarak iki ayrı örgü halinde saçlarına şekil verebileceğiniz gibi yine çok popüler olan tepede ikili mohikan örgü saç modelini de kullanabilirsiniz.

5 çift örgülü saç modelleri_mini

6- Yarım toplu merdiven örgülü saç modelleri

Yakında merdiven örgü saç modeli yapılışı adım adım paylaşacağım için burada detaylara yer vermiyorum. Ancak 2016 yılında gerek yarım toplu gerekse merdiven örgülü at kuyruğu saç modelleri oldukça popüler. Eğer öğrenciyseniz ve okul için farklı bir okul için saç modeli, okul için saç örgüsü arıyorsanız merdiven örgü saçları denemenizi önerim. Şelale örgü saç modellerine yapılışı çok benzemekle birlikte ayrıntıları çok yakında paylaşacağımı tekrar hatırlatıyorum.

Eğer Şelale Örgü Nedir ve Nasıl Yapılır Merak Ediyorsanız  Daha Önce Yazdığım 2015 Yaz saç örgüsü modelleri Yazısı İçinde Okuyabilirsiniz.

Diğer yandan Saç Örgüsü ile daha şık hale getirilmiş Yarım Toplanmış Saç Modelleri hakkında farklı modeller görmek isterseniz Yarım toplanmış dalgalı saç modelleri yazısına göz atabilirsiniz.

çift su yolu örgü modeli_mini

3 YORUMLAR

  1. bu ne kardesim azıcık foto var ben pazartesı okula ne yapıp gıdıcem balımı herkez yhaoıyor orumu onuda oyle yeter gari amaaan

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here