2016 Kahkül Modelleri

2
989

2016 Kahkül Modelleri : Kahkül ile ilgili bir gözlemim var. Bir grup var ki kahkül kullanıyor ama bundan oldukça da şikayet ediyor, bir grup da var ki kahkül kestirmek istiyor ama bir önceki grubun şikayetlerini duydukça bu isteğini erteliyor. Bunların dışındakiler zaten ne istediklerini oldukça iyi biliyor ve kahkülü ya kullanıyor ya da hiç kullanmayı düşünmüyor. Kahkül, eğer yüz şekliniz ve saç tipiniz uygunsa muhteşem bir aksesuar bir kadın için. Dahası 2015 trendi olduğu gibi 2016 saç trendleri içerisinde ciddi bir öneme sahip. Bunu ben söylemiyorum elbette 2016 İlkbahar koleksiyonları sergilendiği moda haftası boyunca pek çok marka defilelerindeki saç modellerinde kahküllere yer vermişti.

1 2016 kahkül modası_mini

Daha önce saç modelleri ile ilgili yazdığım pek çok yazıda kahküllere değindim. Pek çok kahkül modeli olduğundan, neden kahkül kullanmak gerektiği, hangi yüz tipinin neden kahkül kullanması gerektiği, hangi saç tipinin rahatlıkla kahkül kullanabileceği ve tam tersi hangi saç tipinin kahkül kullanmakta zorlanacağından bahsettim. Burada bunlara fazla değinmeyeceğim. Burada hem 2016 kahkül modelleri örnekleri hem de kahkül kullanırken neler ile karşılaşabileceğinize dair bazı detayları paylaşmak istiyorum. Çünkü böylelikle kahkül kestirmek ile ilgili daha net bir fikir oluşabilir kafanızda.

Kahkül trendleri içerisinde öne çıkanlar daha çok uzun kahküller ve yan kahküller. Adeta gözünüze girecekmiş gibi duran uzun kahküller, (kendimi düzeltiyorum; gibi durmuyor, göze giriyor!) 2016 saç kesimi modelleri içinde oldukça popüler. En büyük avantajı, kısa kahküller kadar şekil vermesinin zor olmaması. Beğenmediğiniz takdirde geriye doğru toplamanın veya yan kahkül olarak kullanmaktaki kolaylığı. Zaten sayfanın sonundaki galeriyi gezdiğiniz siz de fark edeceksiniz.

Peki kahkül kullanırken bilinmesi gerekenler neler? Öncelikle eğer modeli ve kahkül kullanmayı sevdiyseniz ayda bir kesimi düzelttirmek gerekecektir. Eğer yağlı saç yapısına sahipseniz kahkül kullandığınız taktirde alnınızın da bundan etkilenebileceğini unutmayın. Diğer yandan saçlarınıza şekil veremediğiniz günlerde, saçlarınızı toplayıp sadece kahküllerin iyi görünmesini sağlamak yetecektir. Kahküllerinize farklı yönlerde şekil verip, sık sık görünümünüze yenilik katabilirsiniz. İşi bilen uzmanlar tarafından, doğru yapılacak kahkül saç kesim modelleri ile muhteşem görünmek mümkün. Kahkül modeli kesimi kısa küt saçlara ve uzun düz kesim saçlara uygulanarak şık bir görünüm elde edilir. Lafı daha fazla uzatmayayım ben ve sizi 2016 kahkül kesimleri ile baş başa bırakayım

Bu arada kahküller ile ilgili düşüncenizi benimle paylaşır mısınız. Konuyla ilgili daha çok paylaşım yapmamı istiyor musunuz, kahküle nasıl şekil verilir, nasıl bakım yapılır gibi konular ilginizi çekiyor mu örneğin? Haydi yazın bana..

2016 Kahkül Modelleri

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here