2015 İlkbahar Modası-Philipp Plein

0
588

Son zamanlarda en beğendiğim kreasyonlardan biri kesinlikle 2015 İlkbahar Modası-Philipp Plein imzalı tasarımlar. O çok beğendiğim tasarımlarına geçmeden önce, size kısacık tanıtmak istiyorum kendisini. Philipp Plein hukuk okurken, ailesi ve arkadaşları için mobilya tasarımları yaparak başlamış bu işe. 98 yılında uzmanlar tarafından keşfedilmesiyle birlikte kendi ismiyle Almanya da kurmuş şirketini. 2004 yılında ilk moda koleksiyonu lansmanı ile bugün itibariyle de devam Philipp Plein markasını yaratmış. O zamanlardan bu zamana kadar yaptığı işlerle de moda dünyasında kalıcı bir yer edinmiş. Haydi birlikte Philipp Plein gözünden 2015 İlkbahar Modasına bakalım…

Philipp Plein

İlkbahar Modası

Aslında ilk önce beni tam da bunlarla vurduğunu söylemeliyim. 1950 ‘lerin modasından günümüze kadar gelen, üst beden kısmi dar kabarık eteklerle belin inceliği ortaya çıkarılarak, yüksek topuklu ayakkabılar ile tamamlanmış. Desenlerde yatay çizgiler, puantiyeler, parıltılar ve deri detaylarla dönemin moda akımı mükemmel modernize edilmiş. Bu tarzı üzerimde Marline Monroe stili saç modeliyle hayal ettim bir anda…

A Kesim Etek ve Deri Ceket

Deri Ceket

Önümüzdeki 2015 İlkbahar sezonu için dolabıma ne alayım diye sorarsanız kesinlikle en az bir tane kısa, kolsuz deri yeleklerden edinin derdim. A Kesim Midi Eteklerinizin romantik görüntüsünün, bu asi deri motorcu ceketleri muhteşem bir kombin oluşturmuşlar.  Philipp Plein onları bir araya getirirken, bizim de çok iyi bildiğimiz tek renk giyinme akımını kullanmış ki  bence muhteşem görünüyorlar.

Resimleri incelerken çantalara ve ayakkabılara da dikkatinizi vermenizi istiyorum. Sneaker larda var topuklu zımbalı ayakkabılarda. Ayrıca Yüksek tabanlı, bantlı modellerde ayakkabılarda öne çıkanlardan. Çantalar ise en az ayakkabılar kadar güzel görünüyor.

Deri Şort ve Deri Ceket

Baykuşlarla başlayan kuş detaylı kıyafetler modasına Philipp Plein renkli papağanları kullanarak kendi egzotik yorumunu katmış. Sadece deri ceketlerde değil, ilerleyen resimlerde de göreceğiniz gibi elbiselerde, eteklerde de yer vermiş bu renkli papağanlara. 

Philipp Plein Shop

Eğer bu sonbahar ve Kış içinde bir sweat düşünüyorsanız kendiniz için baykuşları bir kenara bırakın, papağanlara bakın derim, tıpkı Philipp Plein ‘nin gösterdiği gibi.

Philipp Plein nin gözünden 2015 ilkbahar modasına bakmayı sevdiyseniz, diğer tasarımlarına yazının devamına diğer sayfalara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here