2018 Kadın Kot Trendleri

Koyu renk veya beyaz, önden çok düğmeli veya boru paça 2018 kadın kot modelleri trendlerinde dikkat çekiyor. Yeni kot pantolon alışverişi yapmadan önce incelemeniz için 2018 kadın kot trendleri detayları esraninportresi'nde.

0
1653

Koyu renk veya beyaz, önden çok düğmeli veya boru paça 2018 kadın kot modelleri trendlerinde dikkat çekiyor. Yeni kot pantolon alışverişi yapmadan önce incelemeniz için 2018 kadın kot trendleri detayları esraninportresi’nde.

Bu yazıyı hazırladığım günlerde pek çok marka bir yandan büyük kış indirimi sunarken bir yandan da ilkbahar-yaz yeni sezon ürünlerini de sergilemeye başladı. Pek çok farklı tasarım tişört ve elbiselerin yanında en dikkat çeken kıyafetlerden biri de kot pantolon modelleri. Eğer yeni kot pantolon alışverişi yapmayı düşündüğünüz bir dönemdeyseniz 2018 kadın kot trendleri üzerine hazırladığımız bu yazıyı okumadan alışverişe çıkmayın derim.

Geçtiğimiz yılın jean trendleri, incili süslemeler, patchwork yani yama detayları, boyamalar ve işlemeler gibi daha dramatik unsurları içeriyordu. Bunların etkisinden halen çıkabilmiş değiliz ki özellikle kot ceket modellerinde bunları görmek mümkün. Ancak 2018 kadın kot modelleri trendleri bu tip süsleme detaylarından ziyade kesimlere, kot yıkamalarına dayanıyor. Üstelik 2018 trendleri içerisinden seçeceğiniz kotları uzun süre giymeniz ve hatta onu gardırobunuzun yapı taşı haline getirmeniz mümkün olacak. Tüm bunlara ek olarak sahip olduğunuz kot pantoloları da yapacağınız ufak tefek değişiklikler ile yılın trendlerine uygun hale getirebilecek ve böylece de daha modern bir görünüme sahip olabileceksiniz.

Bu ilkbahar-yaz 2018 kot trendlerinin dikkate alınmasındaki en önemli neden, beyaz, koyu renk veya indigo mavisi gibi kotların klasik mavi kot pantolonları geride bırakacak olması nedeniyle kot yıkamasının anahtar önem taşıdığıdır. İşte bu sezonun öne çıkan 2018 kadın kot trendleri detayları;

2018 Kadın Kot Trendleri

Indigo Yıkamalar / Koyu Renkli Kot Pantolonlar :

İlkbahar-yaz sezonu renklerin canlandığı, daha açık renkli kıyafetlerin gündeme geldiği bir aylar olsa da 2018 kot trendleri beyaz kot pantolonlar dışında buradaki gibi koyu renkli kot pantolonları da içeriyor. Koyu mavi, koyu gri gibi seçeneklere göz atmanızda fayda var.

Kısa bacak boyu veya kalın bacaklara sahip olanlar nasıl kot pantolonlar giymeli? Peki ya göbek bölgesindeki fazlalıkları gizlemek için? Skinny jean (dar kot), yüksek bel, boru paça, düz kesim, İspanyol veya bol paça kot pantolonlar… İşte, farklı kot modelleri içerisinden—> vücuda göre kot pantolon seçimi ipuçları

Kendinden Kemerli Kotlar :

Bu yılın dikkat çeken en önemli detayı kotlardaki kemerler. Kendinden kemere sahip kot tulumlar, kot elbiseler ve kot pantolonlar önümüzdeki sezonda en çok karşımıza çıkacaklar arasında.

Boru Paça Kot Pantolonlar :

Skinny jean veya ispanyol paça jean modelleri son 2 yıldır en çok kullandığımız kadın kot modelleri arasında yer alıyordu. Bunun en önemli nedeni de kadın siluetini daha iyi ortaya çıkardıkları düşünülmesiydi. Ancak 2018 itibariyle pek çok marka için bu durumda değişmiş durumda diyebiliriz. Şu sıralar kot pantolon satışlarının çoğunda sert ve gergin kot kumaşına sahip boru paça kot pantolonlar öne çıkıyor.

Beyaz Kot Pantolonlar :

Popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek, her yıl, her sezon giyebileceğim bir kot panton arıyorum diyorsanız, tercihinizi kesinlikle beyaz kot pantolonlardan yana kullanın derim. Açıkçası bir kadının dolabının olmazsa olmazlarından olduğunu düşünenlerdenim. Söz konusu olan renk beyaz olduğundan trend kot kesimlerini önemsemeyip, vücut tipinize en uygun kesimi satın alın derim. Yani eğer fazla kilolarınız olduğunu düşünüyorsanız dar kesimlerden ve düşük belden uzak durun veya daha uzun bacaklı görünmek istiyorsanız yüksek belli ispanyol paça beyaz kot pantolonlar tercih edin.

Bunların ötesinde 2018 beyaz kot pantolon trendinde öne çıkan nedir diye sorarsanız, yıpranmış paça görünümü olan geniş paçalı kot pantolonlar diyebilirim.

Yırtık Kot Pantolonlar :

Bir kesimin yırtık kot pantolon modellerinden hoşlanmadığını biliyorum. Açıkçası fazla ve hatta abartılı yırtıklara sahip kot pantolonlardan ben de pek haz etmiyorum. Ancak diz bölgesinde hafif yıpranmışlık görünümüne eklemiş küçük yırtıklara sahip kot pantolonlar daha tercih edilebilir.

İster boyfriend jean, ister mom jean ister de skinny jean olsun sahip olduğunuz pantolonun diz bölgelerine bir kaç yırtık ekleyerek son trend bir görünüm elde edebilirsiniz.–>yırtık kot nasıl yapılır?

Eğer pantolon boyunca yer alan bu tip yırtıklardan hoşlanmıyorsanız, kot paçalarını kesip biraz iplerinin sarkmasına izin vererek de bu trende ayak uydurabilirsiniz.

Önden Çok Düğmeli – Fermuarlı Kot Pantolonlar :

Alışkın olduğumuz kot modelleri tek düşmeli olsa da 2018 trendleri içinde bunun daha ötesinde kot pantolonlar söz konusu. Özellikle de önden çok düğmeli veya yandan çok düğmeli kot pantolon modelleri yılın en favorileri arasında. Hatta önden çok düğmeli pantolonu Çi (fi) dizisi 7.bölümünde Serenay Sarıkaya daha doğrusu Duru karakterine de giydirdiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here