2018 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Trendleri

Zarif kısa topuklu ayakkabılar, çarpıcı renkteki terlikler, inci veya taşlı ayakkabılar... Gardırobunuza en uygun ayakkabı modellerine karar verebilmek için podyumlarda ve sokak modasında öne çıkan ayakkabıları inceleyin. 2018'in en yeni moda ayakkabı eğilimleri ve ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri, esraninportresi'nde.

0
1363

Zarif kısa topuklu ayakkabılar, çarpıcı renkteki terlikler, inci veya taşlı ayakkabılar… Gardırobunuza en uygun ayakkabı modellerine karar verebilmek için podyumlarda ve sokak modasında öne çıkan ayakkabıları inceleyin. 2018’in en yeni moda ayakkabı eğilimleri ve ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri, esraninportresi’nde.

Marilyn Monroe, “Eğer bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz, sizin için dünyayı bilefethedebilir demiş… Her sezon, hangi ayakkabı modelleri daha fazla öne çıkıp, popüler hale geleceğini görmek için sabırsızlıkla bekleriz. İşte bu sebeple 2018 ayakkabı modelleri trendleri ve daha da önemlisi önümüzdeki ilkbahar-yaz için ayakkabı trendleri neler olduğunu görmek için hem podyumlara hem de sokak modası trendlerine göz attık. Kısa topuklu bantlı ayakkabılardan, kovboy çizmelerine kadar bu bahar-yaz sezonunun en popüler ayakkabı trendlerini hazırladık.

2018 ilkbahar-yaz ayakkabı modası içinde akılcı seçenekler olduğu gibi çılgınca veya pratik olanlar da var. Bu noktada hangi türe yatırım yapacağınıza siz karar vereceksiniz elbette ama kendinizi bir “ayakkabı aşığı” olarak tanımlıyorsanız gardırobunuz için en faydalı ve etkili olacağını düşündüğünüz ayakkabı modellerine karar verebilmek için podyumlarda öne çıkan markaları ve ayakkabı modellerini inceleyin derim. Haydi, ilkbahar-yaz 2018 için en yeni moda ayakkabı eğilimlerini görün ve satın alabileceğiniz parçaları belirleyin…

2018 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Trendleri

1- Arkası Açık Kısa Topuk Ayakkabılar :

Aslında kış ayakkabı modasında çokça karşımıza çıkan kısa topuklu bot trendi bahar-yaz sezonu ayakkabı modellerine dair bir ipucu veriyordu. Her ne kadar bazılarımıza anlamsız bir topuk boyu olarak görünse de her markada ve herkesin ayağında görüldüğünde fikirlerin değişeceğini düşünüyorum. Ayrıca çok rahat olduklarını da belirtmekte fayda var.

2- Süslü, Mücevherli Ayakkabılar :

Topuklu ayakkabılarınızı canlandırmak için bir yol mu arıyorsunuz? Taşların, ışıltılı boncukların, incilerin süslediği ayakkabıları deneyin.

3- Fiyonk ve Tokalı Ayakkabılar :

Bu sezon aslında her şey süsleme detaylarıyla ilgili. En sevdiğiniz topuklu ayakkabı modelleri gösterişli tokalar ve sofistike fiyonklar ile yeniden şekilleniyor.

4- Fütüristik Spor Ayakkabılar :

Kalın, kaba ve hatta çirkin olarak tanımlanabilir bu ayakkabılar… Ancak sezonun en hit parçası aynı zamanda. Çok fazla detaya sahip bu spor ayakkabılar 2018 yılının en trend unsuru. Balenciaga ve Louis Vuitton gibi markaların modelleri hemen herkesin ayağında…

5- Kovboy Botları :

Bohem, uçuş uçul elbise veya etekler, kot şortlar bu botların en önemli tamamlayıcısı. Desen olarak vahşi hayvan desenleri öne çıksa da kovboy botu olması sezon için yeterli!

6- Sanatsal Topuklar :

Bahar-yaz sezonunda heykelsi topuğa sahip ayakkabılar da çokça göreceğiz. Sadece topuk modeli için bile bir ayakkabı satın almaya hazır mısınız..?

7- Sivri Burun Terlikler :

Sivri burun terlikler, bu mevsim her şekil ve renkte karşımıza çıkıyor. Bir çift kot pantolon ya da havadar bir yazlık elbisenin altında vazgeçilmezlerden olacağa benziyorlar.

8- Diğer Terlik Modelleri :

Pvc, şeffaf bantlı modeller, çarpıcı renkler veya baş parmak halkalı sandalet terlikler… Özellikle de yaz aylarının en rahat kullanımına sahip, popüler terlik modellerinden birini seçin.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here