İlkbahar-Yaz 2018 Elbise Modelleri Trendleri

Renklerde sarı ve turuncu, desenlerde puantiye ve çiçekler... İlkbahar-yaz 2018 elbise modelleri trendleri içinde yer alanları ister günlük ister de düğünler için kullanabilirsiniz. Yeni moda elbise modelleri ve stil önerileri, esraninportresi'nde.

0
2366

Renklerde sarı ve turuncu, desenlerde puantiye ve çiçekler… İlkbahar-yaz 2018 elbise modelleri trendleri içinde yer alanları ister günlük ister de düğünler için kullanabilirsiniz. Yeni moda elbise modelleri ve stil önerileri, esraninportresi’nde.

Geçen yılın elbise trendleri cesur olduğu kadar fazlasıyla dramatik detaylar ile doluydu ki bu nedenle de satın alıp giymek insanı düşündürüyordu. Ancak ilkbahar-yaz 2018 elbise modelleri trendleri içinde yer alanları ister günlük ister de özel günlerde daha rahat kullanabileceğiz. Burada yer alan elbiseleri yaz aylarına kadar botlarla giyebilir, yazın da sandaletlere geçiş yapabilirsiniz. Puantiye deseninin sezona damga vurduğu, çiçek desenlerinin bu durumdan geride kalmadığı, düğün sezonu için kullanılabilecek pırıltılı detayların günlük de kullanılabildiğini göreceğimiz elbise modelleri ve stil önerileri için yazımızı okumaya devam edin…

İlkbahar-Yaz 2018 Elbise Modelleri Trendleri

1- Puantiyeli Elbise Modelleri :

Sadece puantiyeli elbiselerin 2018’in önde gelen trendi olduğunu görmek için caddelere ve mağaza vitrinlerine şöyle bir kez göz atmanız yeterli. Düzenli bir desenden ziyade büyüklü küçüklü puantiyelerin yer aldığı, klasik siyah-beyaz puantiyeler ile birlikte farklı renkteki puantiyeli elbiselerin göz çarptığı bir sezon yaşayacağız. Bu tip elbiseleri çarpıcı renkteki bir küpe, fular veya ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

2018 trendleri içerisinde görebileceğiniz birbirinden farklı kadın elbise modelleri için aşağıdaki galeriyi inceleyebilirsiniz.

2- Yeşil Çiçekli Midi Elbiseler :

İlkbahar sezonundan bahsedip çiçekli elbiselerden bahsetmemek mümkün olamazdı elbette. Yeşil çiçekli midi elbise trendi nereden çıktı diye sormayın zira net bir çıkış noktası yok ama şimdiden çok satıldığını söyleyebilirim.

Farklı vücut tiplerine sahip olduğumuzdan her elbise modeli üstümüzde mükemmel durmuyor. Peki vücut şekline göre nasıl giyinmeli? İşte–> kum saati vücuda elbise modelleri ve giyim önerileri esraninportresi.com’da

3- Vintage Çiçek Desenli Elbiseler :

Geçmişten ilham alan çiçek desenlerinin olduğu elbiseleri satın alma konusunda karar vermek her zaman zordur. Eski moda değil, trendi ve şık görünmek zordur çünkü! Ancak bu sezon daha cesur davranabilirsiniz bu konuda. Ayrıca yüksek yakalar, pileler fırfır detaylarının da olması daha iyi olacaktır. Bu elbiseleri, çorap çizmeler, spor ayakkabılar veya sandaletler ile kombinleyebilirsiniz.

4- Sarı ve Turuncu Renk Elbiseler :

Adeta güneşin parlaklığı ile yarışan canlılıktaki sarı ve turuncu renkteki elbiseler ilkbahar-yaz sezonunun olmazsa olmazlarından biri diyebiliriz. Üstelik en özel günlerde ihtiyacınız olacak elbise modeli için de mükemmel bir renk tercihi olacaktır.

5- Beyaz Pamuklu ve Keten Elbiseler :

Bu yaz, özellikle organik pamuklular, yumuşak keten kumaş beyaz elbiseler çok öne çıkıyor. Düğmeli veya kuşaklı bir kemere sahip midi veya maxi uzunluklarını seçebilir ve en sevdiğiniz sepet çantanız ve terlikler ile giyebilirsiniz.

6- Balon Kol Elbise Modelleri :

Elbiselerden bluzlara, ceketlerden sweatshirt modellerine kadar bu sezon hemen her kıyafette dikkat çeken bir ayrıntı balon kol… Kimi modellerde çok abartılı olsa da gelinlik modelleri, abiye elbiseler gibi hemen her elbise türünde rastlamak mümkün.

Farklı vücut tiplerine sahip olduğumuzdan her elbise üstümüzde mükemmel durmuyor. Peki vücut şekline göre nasıl giyinmeli? İşte–> armut vücut tipi elbise modelleri ve giyim önerileri esraninportresi.com’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here