2014 SONBAHAR-KIŞ AYAKKABI MODASINDA BANTLAR

0
228

Biz kadınların tutkuyla bağlı olduğu bir şey varsa, o da ayakkabılardır. Haa bir de haksızlık etmek istemem, çantalar da diğer bir tutku nesnesi. En azından kendi adıma konuşmam gerekirse öyleler. Düz ayakkabının rahatlığı, topuklunun cazibesi… İkisinin de rüzgarına kapılıp gidebilir bir kadın ruhu. 

Bu tutku nesnelerine geçmeden önce biraz bilgi vereyim. Sonbahar-Kış sezonu için feminen modellerin ağırlıkta olduğu defilelerde, aksine maskülen tarzda ayakkabılarda oldukça revaçtaydı diyebilirim. Tüm bu iki grubun içerisinde, yaz sezonunda da trend olan bantlı ayakkabı 2014 Sonbahar-kış bantlı ayakkabı modasındaki görünümlerine bakmak istiyorum aslında.

(resim kaynak : Fabsugar)
(resim kaynak : Fabsugar)

Yazın önü açık, en fazla 2 bantlı modellerini gördük. Önümüzdeki sezonsa bantlar tek düzelikten çıkıyorlar diyebilirim. Aslında sadece bantlarla sınırlı değil, ipler de işin içindeler.

(resim kaynak : Fabsugar)
(resim kaynak : Fabsugar)
(resim kaynak : Harpersbazaar)
(resim kaynak : Harpersbazaar)

İşte özellikle bilekten bağlı formlarıyla karşımıza çıkan bu bantlı ve bağcıklı ayakkabılar ile bootie modellerini çağrıştıran ayakkabılar birkaç sezondur olduğu gibi 2014 Sonbahar-kış sezonunda da revaçtalar. 

(resim kaynak : Fabsugar)
(resim kaynak : Fabsugar)

Biz kadınlara daha fazla şıklık ve cazibe kattığını düşündüğüm bu sivri burun, yüksek topuklu ayakkabılar aslında en ince halleriyle karşımıza çıkıyorlar. Bantlar ya gerçekten dağınık, çok ve gelişi güzeller yada kalın ve asimetrik.

AK5

İşte bunlarda benim indirimden sizler için MECREA ‘da bulduklarım. İkisinin de fiyatı 59TL. Aslında tabii ki sadece bunlar yok önümüzdeki sezonda. Yılan derileri, bootieler, kürk detayları, boncuk ve taş işlemeli modeller ve metalikler. Seçenek gerçekten çok. Tüm bunların feminen ve maskülen tüm hallerine önümüzdeki yazılarda ayrıntılarıyla bakacağız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here