2014 BOT MODASI

0
349

Yazın devam ettiği şu günlerde henüz tam anlamıyla tatile gidememiş biri olsam da sonbahar,kış alışverişini düşünür oldum. Her türden kıyafet için seçenekleri belirleyip, içlerinden seçimlerimi yapıp, nokta atışlarla alışveriş işini tamamlamak niyetindeyim. Bu parçalardan bir tanesi kesik bot. Tabii geçen sezondan da modası devam edenleri var ancak ben hepsinin üzerinden geçerek yeni alışveriş yapacaklara 2014 bot modası hakkında fikir vermek istiyorum.

MOTORCU BOTLARI
MOTORCU BOTLARI

Bunlardan ilki biker botlar ya da motorcu botları. 2013 kış sezonunda moda olmaya başlayan bu botları, bu yıl sonuna kadar da kullanmaya devam edebileceğiz gibi görünüyor. Sanıyorum bir çoğunuzda en sadesinden, en zımbalı olanına kadar bir türünden mutlaka vardır. Ben kendiminki geçen sene Deichmann (üzerine tıklarsanız sayfaya yönlendirileceksiniz) ‘ dan 69TL’ye almıştım. Bu sene artık bu botları taytlar giymenin dışında, kalem eteklerle yada çiçekli, şifon bir elbiseyle, kombinleyin. Feminen parçalarla daha etkileyici olacaklarını garanti ederim.

KOVBOY BOTLARI
KOVBOY BOTLARI

Bir de kovboy botları var tabii. Sivri burunlu ayakkabıların trendi kışa da devam edeceğinden aslında kovboy botları tam da bu trende hizmet ediyor olacak. Eğer bu botların o sert görünümlerini biraz yumuşatmak isterseniz yukarıdaki gibi çiçek desenli olanları seçin (ben bayıldııım bunlara!!! :) ). Bu çiçekli modeli Zizigo ‘da buldum ki siz bu ve bunun gibi pek çok örneğini sitede göreceksiniz.

KESİK BOTLAR
KESİK BOTLAR

Bence işte bu yılın favorisi bu kesik botlar. Çok farklı ve asi durdurdukları aşikar öyle değil mi? Deichman ‘da 70TL’den başlayıp 150TL ye kadar çıkıyor fiyatları. 

Benim tercihim kesinlikle ve kesinlikle bu kesik botlardan yana olacak  Yaz bitmeden bir tane alıp şort ve mini eteklerim ile de giymek istiyorum.

2014 bot modası içerisinden sizin  tercihiniz ne olacak?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here