2017 İlkbahar Gelinlik Modelleri Trendleri

0
566

Düşük omuz gelinlikler, renkli çiçekli gelinlikler veya pelerinli gelinlikler… 2017 ilkbahar gelinlik modelleri trendleri hep küçük detaylarda gizlenmiş. Yaka detayları, kesimleri ve sırda dışı modelleri ile işte, 2017 İlkbahar Gelinlik Modelleri

Düğün günü veya nikah günü geldikçe gelin adaylarının heyecanı giderek artar. Büyük gün yaklaşırken yapılan hazırlıkların en önemli bölümü gelinlik modeli seçimidir. Elbette herkesin bir hayali vardır ama gelinlik moda haftası sırasında ortaya çıkan 2017 ilkbahar gelinlik modelleri trendlerine de bir göz atmanızı öneririm. Aşağıda bu detayları sizler için detaylandırdım ama sizler de fark edeceksiniz ki trendler hep küçük detaylarda gizli. Sade gelinlik modelleri daha çok beğenen biri olarak buradaki gelinlik modelleri ve detaylarını çok sevdim. İşte 2017 İlkbahar gelinlik modelleri trendleri,

2017 İlkbahar Gelinlik Modelleri Trendleri

1- Düşük Omuz Gelinlik Modelleri

Aslında sadece gelinlik modelleri açısından değil, tüm kıyafet trendlerine baktığımız zaman 2015 yaz aylarından beri süre gelen bir düşük omuz trendi söz konusu. Pek çok bluz, elbise modeli kesimlerinde de bunu zaten görmek mümkün. Bu yüzden düşük omuz gelinlik modelleri trendi pek de şaşırtıcı değil.

Diğer yandan eğer gelinliğinizde zarif ve şık dekolte detayı istiyorsanız, düşük omuzlu gelinlikler, omuzlarınızı ortaya çıkardığından mükemmel bir seçimdir. Oscar de la Renta, Naeem Khan gibi pek çok marka gelinlik koleksiyonlarında bu tarz gelinliklere yer verdiler. Tasarladıkları düşük omuzlu gelinliklerde dikkat çekense mutlaka tül detaylarla veya fiyonklarla, dantellerle omuzlara vurgu yapılmış olması elbette.

Bu arada seçtiğiniz gelinliğe uygun saç modeli de güzelliğinizi tamamlaması açısından çok önemlidir. Eğer halen gelin saçı olarak bir modele karar veremediyseniz daha önce hazırladığımız aşağıdaki yazılara göz atabilirsiniz

—> Kısa Saç Modelleri için Gelin Saçı Fikirleri

—> Uzun Saçlar için İlham Alabileceğiniz Gelin Saçı Modelleri

1 2017 gelinlik modelleri acik omuz

2- Derin V Yaka Gelinlik Modelleri

Eğer gelinliğinize eşlik eden muhteşem bir kolye takmak istiyorsanız V yaka gelinlik modelleri doğru tercihlerden biri olacaktır. Her ne kadar 2017 gelinlik trendleri içerisinde derin V yaka gelinlik modelleri olsa da dekoltesinin fazla olduğunu düşünüyorsanız daha mütevazi modelleri de tercih edebilirsiniz.

Gösterişli ve boğazınızı saran model kolyeler yerine daha ince ve zarif bir kolye taktığınız zaman V yaka, daha uzun görünen bir siluete sahip olmanızı da sağlayacaktır. Reem Acra, Monique Lhuillier, Lela Rose gibi tasarımcıların koleksiyonlarında bu model gelinliklere rastlayabilirsiniz.

2 2017 gelinlik modelleri derin V yaka

3- Pelerin Üstlü Gelinlik Modelleri

Mütevazi, çekici, zarif ve güçlü… Açıkçası pelerin üstlerin çok güçlü bir detay olduğunu düşünüyorum. Reem Acra, Monique Lhuillier, Jenny Packham gibi pek çok tasarımcı pelerin üstlü gelinlik modelleri tasarlamışlar.

Bu pelerin üstlerin sade olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Zira pelerin üstler püsküller ile, taşlar ile veya tül detaylarıyla oldukça çarpıcı bir güce sahipler.

3 2017 gelinlik modelleri pelerin dantel ustler

4- Katmanlı Gelinlik Modelleri

4 2017 gelinlik modelleri katmanli gelinlikler

Daha sade, düz bir gelinlik mi istiyorsanız, daha dramatik bir model mi? Yoksa gelinliğim kabarık, katmanlı, hareketli bir model olmalı mı diyorsunuz?

Bunların hepsine cevap verebilecek seçeneklere sahip aslında 2017 İlkbahar gelinlik modelleri trendleri. Özellikle dans pistine çıktığınız zaman daha çok kendini gösteren bir gelinlik arıyorsanız kat kat gelinlik modelleri size göre. Naeem Khan, Monique Lhuillier, Vera Wang 2017 gelinlik tasarımlarında bu modellere rastlamanız mümkün.

5- Boynu Fırfırlı Gelinlik Modelleri

5 2017 gelinlik modelleri yakali gelinlikler

Yüksek yakalı gelinliklerin yakalarına eklenen fırfır detayları, dekolte olmadan da dikkat çekici olunabileceğinin kanıtı gibi aslında.

Oscar de la Renta, J. Mendel, Naeem Khan, Vera Wang, Delphine Manivet gelinlik yakalarına ekledikleri çiçekler, danteller, fırfırlar ile dikkat çekiyorlar.

6- Pantolon Gelinlik Modelleri

6 2017 gelinlik modelleri pantolonlu gelinlikler

Açıkçası düğün ile birlikte olan bir nikah töreni için gelinlik olarak pantolon giyer miydim çok emin değilim ama sade bir nikah töreni için mükemmel bir seçim olacaktır.

Pantolon model gelinlikler geleneksel modelleri sevenlere göre olmasa da Monique Lhuillier, tasarımlarında pantolona eklediği tül detaylarıyla onları da yakalamaya çalışmış gibi…

7- Çiçekli Gelinlik Modelleri

7 2017 gelinlik modelleri cicekli gelinlikler

Eğer bir bahar gelini olacaksanız, gelinlik modeli seçimi yaparken seçenekleriniz arasında çiçek detaylı modellerin olması oldukça normal. Dantelinde çiçeklerin olduğu gelinlikler gibi, tül üstüne tek tek işlenen çiçek figürlerine de rastlamak mümkün.

Bizler gelinlik denildiğinde hep beyaz gelinlik modelleri akla gelse de baharın renklerini yansıtan Ines Di Santo veya Monique Lhuillier gelinliği gibi renkli çiçekli gelinliklere de şimdiden hazırlıklı olun. Eğer kırlarda bir düğün yapmayı planlıyorsanız, çiçek detaylı gelinlik modelleri en doğru seçimlerden biri olacaktır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here