2018 Yüzük Modelleri Trendleri

Eklem yüzükleri, birleşmeyen yüzükler veya serçe parmak yüzükleri... 2018 Yüzük modelleri trendleri daha narin ve ince yapılı yüzüklere işaret ediyor. Peki, bu yüzükleri nasıl kombinlemeli ve bu kadar ince yüzükleri nasıl daha dikkat çekici hale getireceğiz? En yeni yüzük trendleri ve kullanımlarına dair önemli ipuçları, esraninportresi'nde.

0
1649

Eklem yüzükleri, birleşmeyen yüzükler veya serçe parmak yüzükleri… 2018 Yüzük modelleri trendleri daha narin ve ince yapılı yüzüklere işaret ediyor. Peki, bu yüzükleri nasıl kombinlemeli ve bu kadar ince yüzükleri nasıl daha dikkat çekici hale getireceğiz? En yeni yüzük trendleri ve kullanımlarına dair önemli ipuçları, esraninportresi’nde.

2018 Küpe trendleri için eğilim her zamankinden daha büyük ve gösterişli olmaları yönündeyken (en azından ilkbahar/yaz 2018’deki görünüm bu şekilde), 2018 yüzük modelleri trendleri için durum tam tersi yönde ilerlemektedir. Yani yüzükler narin ve sofistike modeller ile karşımıza çıkıyor bu yıl. Bununla birlikte, bu durum yüzük kullanmayı severleri bir tür moda endişesi içinde bırakıyor aslında: Öncelikle bu yüzükleri nasıl takmalı, kombinlemeli ve bu kadar ince yapılı ve narin yapılı yüzükleri nasıl daha dikkat çekici hale getireceğiz?

Trendleri uygulayan pek çok blog yazarı, ünlü ve editörler varken aslında oldukça yaratıcı sonuçların ortaya çıktığını da söylemekte fayda var. İşte, bu yıl bu zarif yüzükleri nasıl takmalı gibi pek çok sorunuza yanıt bulabileceğiniz, en yeni yüzük trendleri rehberi…

2018 Yüzük Modelleri Trendleri

1- Küçük Parmağa Takılan Taşlı, Mühür Yüzükler :

Aslında küçük parmağa takılan yüzükler yeni bir trend değil. Hatta parmaklara takılan diğer pek çok yüzükten daha büyük ve dikkat çekici olabiliyorlardı. Ancak şu sıralar biraz daha narin ve kibar olarak nitelendirebileceğimiz taşlı modelleri favori. Taşın mühürün ortasında ve küçük olmasına özen göstermekte fayda var.

2- İnce Yüzükler :

Başta daha çok eklem yüzükleri olarak bu ince yüzük modellerini kullanmaya başlasak da artık parmaklarımızdaki tek yüzük onlar olacak gibi görünüyor. Hatta evlilik yüzüğü olarak dahi altın ince yüzükler tercih ediliyor. İki elinizde sadece 3-4 farklı parmağınıza bu yüzüklerden takabilirsiniz.

Bu arada bu yüzükler ile birlikte kullanacağınız kolyelerin de uyumlu olması diğer konu. Bu yüzükler ile birlikte aynı renkte ince zincirli birkaç kat halinde kullanılabilen kolyeler dikkat çekiyor. Kısacası zarif ve narinlik tüm takılarda kendini ispatlamalı!

3- Narin-İnce Yüzüklerdeki Renk Avantajları :

Eğer ince yüzükler kullanmak istemiyorsanız veya görünüm olarak biraz daha fazla bir şeyler arıyorsanız, seçtiğiniz yüzük materyali ile uyumlu renkli taşları olan yüzükleri deneyebilirsiniz.

4- Birleşmeyen Yüzükler :

Eğer daha özel yüzük modelleri arayışındaysanız, klasik yüzüklerin aksine birleşmeyen bu tip tasarım yüzükleri deneyebilirsiniz. Ancak parmaklarınızdaki bu yüzüğün tek olmasına ve dikkat çekmesine de izin verin.

Kadınlar genellikle yüzük takmayı sever. Herhangi bir etkinliğe uygun nihai aksesuar gibidir bir nevi. Peki, bazı durumlarda sadece nikah yüzüğünün takılması gerektiğini veya ellere veya örneğin kısa parmaklara en uygun yüzük modelinin hangisi olduğunu biliyor musunuz? Yüzük takarken bilmeniz gereken kurallar ile–>parmaklara göre yüzük seçimi rehberi 

5- Büyümüş Yenilikçi Yüzükler :

Eğlenceli şekillerin zarif taşlar ile ortaya çıkarıldığı modern yüzükler de oldukça popüler. Taşların süslediği şey bir yılan veya en sevdiğiniz meyve ananas dahi olabilir.

Sıra dışı, komik veya çocuksu olarak nitelendirebileceğiniz her şeyin yüzüklerde bu şekilde kullanıldığını göreceksiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here