2016 Kış Şapka Modelleri

0
1069

Karlı günler bir süreliğine geride kalmış olsa da soğuklar halen üşütmeye yetiyor. Bu zamanların en sıcacık aksesuarlarından olan şapkalara halen ihtiyaç var. Her mevsimin şapka modeli başka olmakla birlikte şimdilik konumuz 2016 kış şapka modelleri ve bu şapka modelleri ile giyim önerileri.

Sizler daha önce paylaştığım moda ve trendlere dair yazılarda aslında şapka modasına sıklıkla yer vermiştim. 2016 kış şapka modası içinde klasik şapka modellerine rastlayacağınız gibi, yeni trend olmuş şapka modellerini de göreceksiniz. Diğer yandan bazı klasik modeller detaylarındaki farklılıklar ile bu yıl daha fazla ön plana çıkıyor. Kış sezonunun aksesuarı sizin için nedir diye sorsam pek çoğunuzun aklına şüphesiz şapkalar gelecektir. Onlarsız bir kış geçirmeyi aklımızdan dahi geçirmediğimiz örgü berelerden, yün fedora şapkalara, kedi kulakları ile öne çıkan yün spor şapkalara kadar çok farklı çeşitte şapka modelleri ile bu kış karşılaşmak mümkün. Girişi daha çok uzatmayalım be 2016 kış şapka modelleri ve şapka kombin önerilerini incelemeye başlayalım.

1- Örgü bere modelleri :

1 şapka bere modelleri_mini

Çok seviyorum çoook örgü bereleri. Bu sene berelerden ponponlar, renkler, ışıltılı taşlar eksik olmuyor. Erkek bereleri de dahil olmak üzere hemen her bere modelinde bu tarz detaylara rastlamanız mümkün. Modası hiç geçmeyecek şapka modeli olduğundan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu sene süslü, ponponlu bereler biraz daha fazla dikkati çektiğinden sahip olduğunuz eski bereyi süsleyerek bu trende ayak uydurabilirsiniz. Yani evde artık yünler varsa kolaylıkla ponpon yapabilir, kırılan takılarınızın taşları ile berenize biraz daha ışıltı katabilirsiniz. Bunları nasıl yapabilirim diyorsanız daha önce hazırladığım bere süsleme fikirleri yazısına göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here