2014/15 MANGO SONBAHAR-KIŞ

0
241

Tahmin ediyorum ki benim gibi pek çok kişininde takip etmeyi sevdiği markalardan bir tanesi de MANGO. Sezon başı, ortası, sonu farketmez her zaman kendinize uygun, tam da aradığınız gibi bir parça bulmak mümkündür çünkü. İşte Mango, 2014/15 Sonbahar-Kış koleksiyonu için hazırladığı yeni katalog fotoğraflarını geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.

Bende sizin için arasından seçtiklerimi Moda Türkiye vasıtasıyla paylaşmak istedim.

SWEATSHIRT
SWEATSHIRT

Boyfriend jean’lerinden sonra aslında hayatımıza boyfriend swatshirt’leri de giriyor hızla diyebilirim. Ama daha kendimize uyarlanmış haliyle.. Allı,pullu olabilir yada yaz sezonunun devamı niteliğinde yazı baskılı (iletmek istediğimiz mesajları üzerimizde taşımaya devam ediyoruz) olanları tercih edilebilir. 

ÇİZGİ VE PUANTİYE
ÇİZGİ VE PUANTİYE
SWEATSHIRT VE PUANTİYE
SWEATSHIRT VE PUANTİYE

Ben söylemiştim demekten hoşlanmıyorum ama :) daha önce yazmıştım yazabilirim sanırım keyifle (bakınız : SEZONUN OLMAZSA OLMAZ TRENDLERİ) Puantiyeler ve çizgiler tam anlamıyla hayatımızın en içinde olmaya devam edecekler. 

ALTIÜSTÜ JEAN
ALTIÜSTÜ JEAN

İşte ilerleyen sezonun bir olmazsa olmazı daha. (bakınız : Sezonun Olmazsa Olmaz Trendleri) “Altıüstü Jean” akımı. Renk tutturmaya çalışmayın zira amaç zaten olmayacakları oldurmak. Haaa bir de tabii belirtmeden bitirmeyeyim bu yazıyı jeanlerin belleri mutlaka yüksek seçeceğiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here