2017 Kış Güzellik Trendleri

Yeni bir yıl ile birlikte stilinde değişiklik yapmak, farklı ruj rengi veya oje rengi denemek, farklı saç modelleri yapmak isteyenler için 2017 kış aylarında daha fazla öne çıkan makyaj önerilerini, trend oje rengini, en popüler saç modelini hazırladık. İşte, 2017 kış güzellik trendleri esraninportresi'nde.

0
840

2017 Kış Güzellik Trendleri

6- Örgülü Tepede Yarım Topuz :

Yarım tepede topuzlu saç modelleri uzun süredir çok popüler ve hatta tek başlarına biraz sıkıcı ve sıradan olmaya dahi başladılar. İşte tam da bu noktada devreye çok sevdiğimiz örgüler giriyor. Sadece uzun saçlar için değil hemen her saç uzunluğuna uygulanabilir oldukları için de popüler kalmaya devam edecekler gibi görünüyor.

Diğer yandan ofis stili için, günlük kullanım için veya özel günler için saç modeli arıyorsanız yine yarım topuz saç modellerini rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Peki her saç uzunluğu için yarım topuz modelleri neler ve yarım topuz modelleri nasıl yapılırlar?–>ilkbaharyaz trendi yarım topuz

4 2017 kis guzellik trendleri makyaj sac tirnak oje modasi_mini

7- Isı Uygulanmayan Saçlar :

Saçları doğal hallerinde bırakmak 2016 yılı sonlarında başlayan önemli bir trend. Doğallıktan yana olan modacıların podyumda uygulamaya başlamasıyla daha popüler hale geldi. Yani saçlarınızı fön veya maşa ile şekillendirmeye çalışmayın. Saçları kuruttuktan sonra saçları besleyen bir serum uygulayın ve kendi formunda salın.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here