2018 Oje Rengi ve Tırnak Tasarımı Trendleri

Manikür sonrası oje rengi seçimi yapmakta veya elinizdeki oje renkleri içinden hangisini seçeceğinize karar veremediğiniz bir durumda kaldıysanız, seçeneklerinizi daraltabiliriz... İşte yeni moda, sonbahar 2018 oje rengi ve tırnak tasarımı trendleri, esraninportresi'nde.

0
1120

Manikür sonrası oje rengi seçimi yapmakta veya elinizdeki oje renkleri içinden hangisini seçeceğinize karar veremediğiniz bir durumda kaldıysanız, seçeneklerinizi daraltabiliriz… İşte yeni moda, sonbahar 2018 oje rengi ve tırnak tasarımı trendleri, esraninportresi’nde.

Bir oje markası mağazasına girdiğiniz, manikür sonrası oje rengi seçimi yapmak durumunda kaldığınız vaya hali hazırda elinizdeki oje renkleri içinden hangisini seçeceğinize karar veremediğiniz bir durumda kaldıysanız, yalnız değilsiniz. Çok sayıda yeni moda oje rengi olmasının yanında tırnak tasarımı sanatının da gelişmesiyle aklımız daha da karışır hale geldi.

Aslında çok iyi biliyoruz ki özellikle de trendleri en kolay uygulayabileceğimiz alanlardan biridir, tırnaklar ve oje renkleri. Genellikle oje renkleri, oje sürme şekilleri değişiklik göstermez gibi gelse de değişen moda ve trendlerle birlikte onlar da belirgin şekilde değişirler. Bizler de bazı tırnak süslemeleri ve şekillerini kendimiz uygulayabilir, yeni moda oje renkleri satın alıp kolayca sürebiliriz diye düşünüyorum. Sonbahara daha çok var diye düşünmeyin, zira, 2018 sonbaharı tırnak trendlerini şimdiden deneyebilir ve bir trend öncüsü olabilirsiniz. İşte 2018 oje rengi trendleri, tırnak tasarımı fikirleri…

Sonbahar 2018 Oje Rengi ve Tırnak Tasarımı Trendleri

Tırnaklarda Hayvan Desenleri :

2018 desen trendleri içinde de yer alıyor, vazgeçilmez hayvan desenleri… Hal böyle olunca bu durum tırnak tasarımlarına da yansımış durumda. Bu farklı tasarımı daha naif bir hale getirmek içinse pastel tona sahip oje renkleri kullanılıyor.

Farklı French :

Klasik Fransız manikürü dışına çıkma zamanıdır. Essie tırnak sanatçısı Julie Kandalec, kremsi ojeyi tırnak uçlarında, derin kan kırmızısı ojeyi de kalan bölümde kullanarak farklı French manikürü görünümü ortaya çıkarmış.

Metalik French :

2018 oje renkleri ve tırnak tasarımı trendleri için genellikle farklı ve beklenmedik renklerin bir araya geldiğini görmeniz mümkün. Gümüş-krom oje ile mercan rengi bir araya gelmiş örneğin.

Koyu Kırmızı Oje :

Zengin dokular ve süslü kıyafet detayları podyumlarda koyu kırmızı oje ile daha da zenginleştirilmiş. Zaten hangimiz kırmızının bu tonlarından vazgeçebiliyoruz ki..?

Siyah Oje :

Koyu kırmızı oje gibi bir vazgeçilmez daha, siyah oje…

Kırmızı-Pembe Oje Kombinasyonu :

2018 Kıyafet kombinlerinde en çok bir araya gelen renk ikilisi tırnaklarda da kendini gösteriyor. Ters French uygulamasıyla da daha modern görünüyorlar.

Pırıltılı Gece Mavisi :

Açıkçası benim için siyah kadar vazgeçilmez bir oje rengi… Üstelik bu renk sadce gece kıyafetleri gibi özel seçimlerde kullanılır gibi görünse de mavi jean-beyaz tişört gibi sıradan ve günlük bir kıyafet kombinini bir adım ileriye taşıyıp zenginleştiriyor… Mutlaka deneyin derim…

Yeşil Tonları :

Koyu yeşil, mavi-yeşil veya metalik zeytin yeşili…

Gri-Kahve Oje Rengi :

Yeni nude ojeniz bu gri-kahve karışımı olarak ortaya çıkan bu oje olabilir.

Parıltılı Manikür :

Parıltı sadece makyajda ve kıyafetlerde karşımıza çıkan bir trend değil. Fransız manikürü için uçlara metalik parıltılılar uygulayabilirsiniz. Dip not olarak; kare tırnak şekli, bu tırnak tasarımının daha iyi görünmesini sağlıyor.

Sonbahar renklerini veya desenlerini stilde kullanmanın en kolay yollarından biri de ojeleri kullanmaktır. Sonbahar günlerine en çok yakıştırılan oje çeşitlerinden biri de mat ojeler. Mat ojeler ile sonbahar renklerinin bir araya geldiği–> sonbahar mat oje önerileri esraninportresi’nde.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here