2014 TIRNAK MODASI

11
1685

2014 yılında modanın her alanında aslında klasik renklerden uzaklaştık. Kimi zaman 40’lara 60’lara gittik, kimi zaman da gelecekten ilham aldık. İşte tüm bu dalgalanmalardan 2014 tırnak modası da nasibini aldı. 2014 tırnak modası içinde de klasik renkler ve tırnak süslemelerinin biraz dışına çıkmaya başladık. İçerisinde benimde zarif olduğunu düşündüğüm pek çok tırnak süslemesi de yer alıyor. 

1K

Eğer bu sene tırnaklarda tek renk kullanacaksanız bu kesinlikle koyu bir renk olmalı. Bordo kıyafetlerde olduğu kadar tırnaklarda da oldukça hakim bir renk. Diğer yandan siyah, koyu renkler trendinin baş aktörü.

2K

3K

Tek renk sürmenin dışında benimde çokça kullandığım bir tırnak modası daha. Tek tırnağı farklı renklendirmek. Yani isterseniz parıltılar kullanın (örneğin gelinler, sol elinin yüzük parmağını parıltılarla süsletebilirler.) isterseniz de sadece farklı bir renk. Ancak şu aralar favori simlerle süslemek.

4K

Mat ojelerde oldukça revaçta. Lilalar, griler gerçekten zarif duruyorlar. Özellikle aynı rengin mat ile canlı tonunun bir arada kullanılarak süslenmiş tırnaklar çokça yer alıyor. 

6K7K5KBelki tek başınıza tırnağınıza olağanüstü desenler yapamayabilirsiniz. Ancak mat oje üzerine yukarıdaki gibi canlı oje damlacıklarını kesinlikle deneyin derim. Bir de bizim bildiğimiz Fransız manikürünün farklılaştırılmış halleri var ki onlarda gerçekten görülmeye ve de denenmeye değerler.

9K

Fransız manikürü önce renklerle farklılaşmaya başladı. Bir araya gelmeyeceğini düşündüğünüz renklerle Fransız manikürü, beklenmedik güzel sonuçlar ortaya çıkarabiliyor.

8K10KMetalik renkteki ojeler ise bu senenin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ayrıca değişen oje sürüş tarzlarıyla tırnak modası daha da gelişiyor. Altın sarısı ve gümüş renkleri de tırnaklarda ayrı bir farklılık yaratıyor. 

11K

12K

2014 tırnak modasına genel olarak bakmış olduk aslında. Bunların bu sene daha yaygın hale gelen ve sanıyorum 2015 yılında da devam edecek olan 3 boyutlu tırnak modası var ki onunla ilgili, örnek resimlerle desteklenmiş, pratik olarak nasıl yapabileceğimizi de gösterir daha ayrıntılı bir yazı hazırlamak istiyorum sizler için. O yüzden takipte kalmaya devam edin.

Eğer halen bu tırnak trendleri içerisinde uygulamadıklarınız varsa 2014 yılını kaçırmayın derim. Diğer yandan yazıları takip etmeye devam edin, sizinle diğer moda ve trendlerden bahsetmeye devam edeceğim

11 YORUMLAR

      • Esra Hn buz bu oje nin satıldığı siteyi bulduk Türkiye ye getiren firmayı yalnız birsey soracaktim matlastirici üst kat dediğiniz şey nedir resi

        mdeki tonu yakalama acisindan

        • Şöyle anlatayım. Normal sürdüğünüz ojenin üzerine bir kat matlaştırıcı oje sürüyorsunuz ve canlı ve parlak bir renk yerine bu şekilde mat bir görünüm elde ediyorsunuz. Yani mat oje kullanmak yerine 2 işlem yapmış oluyorsunuz. Benim, sizin sorduğunuz ojeyi deneme şansım olmadı ne yazık ki, sizinle sadece bilgiyi paylaşabiliyorum o yüzden. Oje matlaştırıcısı olarak her markada tıpkı parlatıcı oje gibi ürünler var. Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here