Ev veya Ofis için 2018 Boya Rengi Trendleri

2018 için ev veya iş yerinde dekorasyon değişikliği düşünenler şu aralar boya rengi olarak ne seçsem diye düşünüyor olabilir. 2018 renk trendleri ve 2018 dekorasyon trendlerinden yola çıkarak hazırladığımız 2018 boya rengi trendleri ve son moda dekorasyon önerileri, esraninportresi'nde.

0
2907

2018 için ev veya iş yerinde dekorasyon değişikliği düşünenler şu aralar boya rengi olarak ne seçsem diye düşünüyor olabilir. 2018 renk trendleri ve 2018 dekorasyon trendlerinden yola çıkarak hazırladığımız 2018 boya rengi trendleri ve son moda dekorasyon önerileri, esraninportresi’nde.

Şu aralar gerek genel bir temizlik gerekse sadece dekorasyon değişikliği için boya, badana planlaması yapıyor olabilirsiniz. İyi bir usta bulup, zaman planlamasını da yaptıktan sonra en önemli gelir takılır kafamıza “evin duvarlarını hangi renk yapmalı?” Eğer siz de şu aralar evin duvarlarını boyatmayı istiyor ve ne renk yapsam acaba diye düşünüyorsanız size önemli ipuçları verecek bu yazıyı okumaya devam edin derim. Daha önce sizlerle ev duvar boyası türü ve renk seçimi yaparken fikir verecek, ev duvar boyası seçimi önerileri içeren bir yazı paylaşmıştım. Şimdi ise 2018 renk trendleri ve 2018 dekorasyon trendlerinden yola çıkarak hazırladığımız 2018 boya rengi trendleri bilgilerini paylaşacağız. Buradaki renkleri ister tüm oda duvarlarını boyamak isterseniz de dekorasyonunuzun başka küçük bir alanında değerlendirebilirsiniz.

Renk trendlerinin arkasında isterseniz, renklerin verdiği enerjiden yola çıkarak, seçtiğiniz duvar boyası rengi hakkınızda aslında ne anlatıyor okuyabilirsiniz. Çünkü, evinize gelen kişilere duvar boyası renginin sizinle ilgili aslında önemli ipuçları verdiğini göreceksiniz.

2018 Boya Rengi Trendleri

1- Siyah Geri Dönüyor!

Bir duvar boyası rengi olarak uygun değilmiş gibi görünse de bu sezon yatak odalarından banyolara, mutfaklara kadar her yer siyah ile donatılmış durumda. Doğru yerde kullanıldığında siyahın genişletme etkisi olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca asil ve çok estetik bir hava kattığını da kabul etmek gerek. Tüm duvarı siyah yapmak elbette kast edilmese de odanın bir köşesinde veya banyo fayanslarında bu rengi kullanabilirsiniz.

Sıcak ve keskin bir tasarım için doğal ahşap ile eşleştirebilirsiniz. Buradaki gibi zıt renkteki sarkıt bir ışıkla geliştirirseniz daha da iyi olur.

2- Kırmızının Koyu Tonları ile Canlanın!

Çilek ahududu, yaban mersini… Kırmızının daha çok koyu tonlarını taşıyan bu meyveler kadar çok canlandıracaktır dekorasyonunuzu. Aynı zamanda ortama başka bir cazibe ve zenginlik katıyor diyebiliriz.

Bu renk trendinin güzelliği, çok yönlülüğü-cesur stiller ile çarpıcı ifade ortaya çıkarmak için kullanılması ve gerektiğinde parlak bir kırmızı da seçebilmesidir.

Daha sessiz bir yaklaşım arıyorsanız, bu derin dut tonunu deneyin. Zengin bir tasarıma derinliği eklemek için mükemmeldir.

3- Sakinleştiren Mavi-Yeşil!

Parlak pastel muadillerinden daha sofistike olan mavi-yeşil trendi, evleri sakinleştirici, toprak tonlarındaki renklerle beslemenize yardımcı olur.

Bu renk bir yatak odasının yumuşak doğası için başarılı bir seçim olabileceği gibi yaşadığınız neredeyse tüm odayı sessiz ve sakinlik katacaktır.

Diğer yandan sahilden ilham alabilirsiniz! Boca Raton Mavi olarak geçen bu renk tonu da kullanılabilecek seçenekler arasında.

4- Grinin Tüm Tonları!

Gri tonlarının tümü bu yıl evleri zenginleştirecek. Tercihiniz ister taşlı mor-gri renkte olsun isterse serin mavi-gri renk tercih edin, en sıcak tonlardan birinin dahil olacağından emin olabilirsiniz.

Gri hakkında en çok sevdiğimiz şey, her biçimiyle, nötr bir renkle serinletici bir renkte olmasıdır. Tabii ki, bu sıcak renk tonuyla da muhteşem bir uyum sergiler.

5- Güneş Sarısı

Odanızı aydınlatmanın yollarını arıyorsanız, başka yere bakmayın. Her yerde geniş alanlar, güneş ışığıyla dolu renk tonlarıyla dolu olabilir bu yıl!

Güçlü ve kıskanılacak bir ortam yaratmak için, bu rengi, burada gösterilen gri, siyah ve altın rengi kombinasyon gibi başka modaya uygun bir renk ile eşleştirmeyi deneyin.

6- Sıcak Bej Rengi :

Aslında en çok tercih edilen renk tonlarından biridir. Diğer renkler kadar çarpıcı sonuç vermiyor gibi görünse de çağdaş, oldukça estetik ve sofistike bir görünüm yaratmanıza yardımcı oluyor.

Buradaki gibi daha pembe tonlarını ortaya çıkarmak için, beji sarı doğal ahşap ve açık maviler kullanın.

Ayrıca tümü beyaz mobilyalar ile her şey inanılmaz derecede cazip olabilir. Yeni yılda evinizde veya ofisinizde beyaz baskın bir renk paleti hazırlamak istiyorsanız, bu renk tonu mükemmel bir seçimdir.

7- Parlak ve Canlı Maviler :

Önümüzdeki sezon daha çok nötr renklerin tonlarını göreceğimiz doğru olsa da, daha heyecan verici renklerin 2018 boya rengi trendlerinde olmadığı düşünülmesin.

Zengin safirden kobalta, canlı Paris mavisine kadar tüm canlı maviler cesurca her türlü alanı geliştirir. Büyük veya çok küçük bir alanda bu renkleri kullanmayı seçebilirsiniz. Her durumda sonuç mükemmel olacaktır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here