2018 Sokak Modası Trendleri

80'lerden ilham alan stiller, kovboy çizmeleri, puantiye, hasır aksesuarlar ve midi kalem etekler...Markalar ve tasarımcıların 2018 koleksiyonlarının sergilendiği moda haftaları süresince sokak modası trendleri de belirlendi. 2018 sokak stillerindeki detaylardan öne çıkan desen ve renkler, 2018 Sokak Modası Trendleri ile esraninportresi'nde.

0
1465

80’lerden ilham alan stiller, kovboy çizmeleri, puantiye, hasır aksesuarlar ve midi kalem etekler…Markalar ve tasarımcıların 2018 koleksiyonlarının sergilendiği moda haftaları süresince sokak modası trendleri de belirlendi. 2018 sokak stillerindeki detaylardan öne çıkan desen ve renkler, 2018 Sokak Modası Trendleri ile esraninportresi’nde.

2018 Sokak modası trendleri elbette henüz mağaza vitrinlerinde veya sokak stilinde kendini göstermeye başlamadı. Ancak her zaman belirttiğimiz gibi markaların koleksiyonlarının sergilendiği moda haftalarında ortaya çıkan sokak modası eğilimleri bize 2018 yılına dair çok fazla ipucu veriyor.

2018 sokak modası trendlerini ortaya çıkarabilmek için Paris, Milano, Londra ve New York Moda Haftaları süresince blogger’ların ve modellerin stillerini gözden geçirdik.

2018 Sokak Modası Trendleri

Kovboy Botları

Western tarzı botlar, çizmeler son birkaç ay içinde oldukça trend haline geldi. Yükselerek devam edecek bu trendi 2018 sokak modası trendlerinde de görmek mümkün olacak gibi. Bu botları eteklerle kombinleyerek feminen stilinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca 70’li yılların izlerini taşıyan yılan deseni kovboy çizmelerini deneyebilirsiniz.

Mor Renk

2018 için Pantone yılın rengi olarak tanımlanan mor, gerçekten de hemen her alana hakim oluyor. Üstelik sadece tek bir tonu ile de sınırlı kalmak veya kombinlerde sadece moru kullanmak zorunda değilsiniz. Farklı renkler ile de birlikte kullanabilirsiniz.

2018 moda renkler üzerine araştırma yaparken hem sokak modası hem de podyumlara göz attık. Peki 2018 renk trendleri içinde öne çıkan diğer yeni moda renkler hangileri ve onları stilde nasıl kullanmalı, hangi renkler ile bir araya getirmeli?–> 2018 Renk trendleri detayları, esraninportresi’nde.

Marka ve Logolar

Tıpkı mor gibi markaların adları veya logoları gizlenmiyor, aksine daha büyük ve gösterişli haliyle sergileniyor. Tişörtlerindeki motiflerden, çantalardaki logolara kadar bu trend her yerde olacak.

Gösterişli ve Farklı Kesimli Trençkotlar

2018 İlkbahar sezonunda kullanmayı düşüneceğiniz trençkotu gösterişli veya farklı çarpıcı bir kesime sahip bir modelden yana seçebilirsiniz. Ayrıca klasik bej trençkottan ziyade desenli modellere de yönelebilirsiniz.

Hasır Aksesuarlar

Şapkalardan çantalara kadar hasır detaylar yine çok popüler. 2017 yaz aylarında bu hasır çanta trendine ayak uyduramadıysanız, geç kalmış da sayılmazsınız.

Puantiye

Gingham deseni 2017 yılında daha popülerken, puantiye baskılar daha sonraki yıl yani 2018 için daha çok öne çıkıyor. Puantiye baskısı için de siyah beyaz renkli versiyonları göze çarpıyor.

Midi Kalem Etekler

Bu uzun hatlı kalem etekler 2018 için oldukça kadınsal bir seçenek olarak göze çarpıyor. Üstelik sadece ofis stilinin tamamlayıcı olan sıkıcı versiyonları da gelmesin aklınıza. Farklı kesimler ve tasarımları deneyebilirsiniz.

Büyük ve Bol

Rahatlık 2018 yılında da en önde tutuluyor. Örneğin geniş kesim bol paça pantolonları dar kot pantolonların yerine koyabilirsiniz.

80’lerin İzleri

Cesur omuz kesimler, geniş güneş gözlükleri, kısa kenarlı hatları, kristal küpeleri veya güçlü ceketleri düşünün. Bunlar 80’ler modasının şık birer ögesidir.

Romantik, modern elbiseler, lavanta rengi veya farklı desenlerin birlikteliği… 2018 renk modasından, stil detaylarına kadar pek çok detayın öne çıktığı–> 2018 ilkbahar trendleri esraninportresi’nde.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here