2018 Renk Trendleri

Moda haftaları sayesinde 2018 trendlerine dair pek çok ön bilgiye sahip olduk. 2018 moda renkler üzerine araştırma yaparken hem sokak modası hem de podyumlara göz attık. Peki 2018 renk trendleri içinde öne çıkan yeni moda renkler hangileri ve onları stilde nasıl kullanmalı, hangi renkler ile bir araya getirmeli? 2018 Renk trendleri detayları, esraninportresi'nde.

0
3878

Moda haftaları sayesinde 2018 trendlerine dair pek çok ön bilgiye sahip olduk. 2018 moda renkler üzerine araştırma yaparken hem sokak modası hem de podyumlara göz attık. Peki 2018 renk trendleri içinde öne çıkan yeni moda renkler hangileri ve onları stilde nasıl kullanmalı, hangi renkler ile bir araya getirmeli? 2018 Renk trendleri detayları, esraninportresi’nde.

2018 Renk Trendleri üzerine konuşmak için daha erken diye düşünenleriniz varsa çokça yanıldığınızı söylemeliyim. Zira Londra, Paris gibi dünyanın büyük şehirlerinden devam eden moda haftaları sayesinde 2018 trendlerine dair pek çok ön bilgiye sahip olduk bile. Sokak modası mı trendleri belirliyor yoksa markaların podyumlarda sergiledikleri koleksiyonları mı diye çok tartışılsa da pek çok konuda aynı yönü işaret ettiklerini söylemeliyim.

2018 moda renkleri üzerine araştırma yaparken hem sokak modasına hem de podyumlara göz attık. Bunun sonucunda da 2018 yılında hemen her yerde olacaklarını tahmin ettiğimiz renkleri belirledik. Üzülerek belirtmeliyim ki şimdilik siyah bu listede yer almıyor. Bunun yerine, seçenekler arasında sarı ve yumuşak tonlardaki lavanta gibi parlak tonlar bulunuyor. Böyle renkler bana göre değil diyenler için toprak tonları ile nötr renklerin de halen popüler olduğunu da belirtelim.

Peki tam olarak 2018 renk trendleri içinde öne çıkan yeni moda renkler hangileri ve onları stilimizde nasıl kullanmalı, hangi renkler ile biraraya getirmeli? İşte, 2018 renk trendleri detayları, esraninportresi’nde.

2018 Renk Trendleri

1- Turuncu :

Calvin Klein, Tom Ford, Marc Jacobs gibi pek çok markanın podyumlarda sergiledikleri koleksiyonları içerisinde en çok göze çarpan renklerden biri olarak karşımıza çıkıyor, turuncu. Özellikle de 2018 ilkbahar-yaz sezonu için beklenmedik renklerden biri olacak gibi görünüyor. Üstelik turuncunun en parlak en göze çarpan tonu ile karşı karşıyayız. Bu ton ceketlerden, çantalara, elbiselerden aksesuarlara kadar pek çok kıyafette kullanılmış.

1 2018 renk trendleri yeni moda renkler_mini

Bir çoğumuz siyah beyaz veya nötr renkler gibi daha güvenli sularda yüzmeyi tercih etsek de 2018 renk modası ve turuncu sayesinde dolabımıza biraz renk katabiliriz.

Turuncu bir trençkot veya pardesünüzü daha koyu tondaki bir turuncu ile mükemmel şekilde kombinleyebilirsiniz.

Diğer yandan buradaki gibi turuncu bir eteği neden aynı tondaki bir botla tamamlamayasınız ki? Belden aşağı bölgenizde yakalayacağınız renk bütünlüğü bacak boyunuzun kısa görünme riskini de ortadan kaldıracaktır.

2 2018 renk trendleri turuncu yeni moda renk_mini

2018 yılında renk kullanımı yolları arasında en çok öne çıkanı baştan ayağa o renge bürünmek. Bunu özellikle kırmızı giymeyi tercih eden pek çok bloggerda da görmeniz mümkün. Turuncuyu da benzer şekilde kombinleyebilirsiniz.

2- Sarı :

Hardal, limon sarısı veya altın sarısı… Sarının tüm tonlarını bu trendin içerisine koyabilirsiniz. Adeta bit yol gösterici gibi moda dünyasının ışığı olacak gibi görünüyor 2018 yılında sarı!

Turuncu ve sarı gibi canlı olarak nitelediğimiz renkleri en az kendileri kadar canlı diğer renkler ile kombinlemekten çekinmeyin. Maviler, kırmızılar sarı ile eşleştirmek için özellikle de bu yıl mükemmel seçeneklerdir.

3 2018 renk trendleri sari yeni moda renk_mini

Sarının eşleştiği en iyi desenlerden biridir, çiçekler. Dolayısıyla 2018 bahar ve yaz aylarında daha fazla sarı renk çiçekli elbiseler, etekler görmeye de hazır olun.

Bu kadar canlı rengi bu kadar büyük parçalarda kullanmak bana göre değil diyorsanız, bir aksesuarınızda sarıyı kullanarak da trende ayak uydurabilirsiniz.

3- Lavanta :

2018 yaz sezonu için beyazın yerini alabileceğini düşündüğüm ve trend olmasından çok mutlu olduğum bir renk lavanta. Bronzlaşmış tenler üzerinde daha çarpıcı göründüğü de aşikar.

4 2018 renk trendleri lavanta yeni moda renk_mini

Lavanta renginin nane yeşili, mor ve hatta bordo ile uyumu, kombin yapmak istediğiniz zaman hep aklınızda olsun.

5 2018 renk trendleri lavanta yeni moda renk_mini

Dahası baştan aşağı aynı renge bürünmeyi de 2018 yılında bolca göreceğiz. Yumuşak bir renk olsa da çarpıcı görünmenizi sağlayacak lavanta takım elbise ile trendin keyfini çıkarabilirsiniz.

6 2018 renk trendleri_mini

4- Nötr Renkler :

İşte canlı renkleri kullanmaktan pek hoşlanmayanlar için trendin en önemli maddesi. 2018 Baharında, bu tonları daha çok erkek kıyafetlerinden esinlenilmiş parçalar da göreceğiz. Dolayısıyla 2018’de perakendecilerin daha fazla kahverengi, bej ve krem renkli parçalar sunduğunu görmeye hazır olun.

7 2018 renk trendleri_mini

Hızlı ve kolay bir şıkluk yakalamak için için bej ve siyah gibi iki çok yönlü rengi birlikte kullanabilirsiniz.
Henüz kahverengi bir paltoya sahip değilseniz, sonbahar-kış sezonu için bir tane hazırlayın derim. Kırmızı gibi daha canlı bir rengi veya üzerine diğer renklerin yer aldığı işlemeleri de kombine eklemeyi unutmayın.

5- Pembe :

Pembenin trend renklerden biri olacağını söylemek çok da zor değil. Zira yeni en yakın arkadaşı kırmızı ile yapılan kombinleriyle hemen her yerde! Tom Ford ve Prabal Gurung gibi tasarımcılar, bu kadınsı tonu içeren Bahar 2018 koleksiyonlarını da sergiledi.

8 2018 renk trendleri_mini

9 2018 renk trendleri_mini

Sonbahar-Kış 2017 için de en trend bot modellerinden biri, kısa botlar… Yüksek kesim botlar, beyaz bot modelleri veya çorap botlar… Rahat şıklığın vazgeçilmezi olan botlar için–> Sonbahar-Kış kısa bot trendi detayları, esraninportresi’nde.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here