Kısa Topuklu Bot Trendi

Kısa sivri topuk, sivri burun bot trendi... Hem kış aylarının hem de sonbahar-kış sezonunun en popüler bot modelleri. İşte, ayakkabı trendlerinden kısa topuklu bot trendi detayları esraninportresi'nde.

0
1567

Kısa sivri topuk, sivri burun bot trendi… Hem kış aylarının hem de sonbahar-kış sezonunun en popüler bot modelleri. İşte, ayakkabı trendlerinden kısa topuklu bot trendi detayları esraninportresi’nde.

Belkide başlığı kısa topuklu sivri burun bot modası olarak değiştirmeliyim. Zira şu sıralar ve görünen o ki sonbahar-kış sezonunun da en çok konuşacağımız bot modelleri bunlar. Şu sıralar baharı çağrıştıran güneşli günler yaşıyor olsak da soğuk günleri tam olarak geride bırakabilmiş değiliz. Dahası baharın ilk aylarında da özellikle kısa, bilekte biten bot modellerini kullanmaya devam edebiliyoruz. E tabii bir de önümüzdeki sonbahar-kış sezonuna iyi bir yatırım olacaktır.

Eğer kendiniz için doğru uzunluk ve modelde bir kısa bota sahipseniz muhtemelen hemen her koşulda kullandığınız bir ayakkabı modeli olarak vazgeçilmezler arasındaki yerini almıştır. Yaza uygun yaz botlarının da çıkmasıyla birlikte aslında her mevsim rahatça giydiğimiz için belki de bu kadar üzerine konuşmamız. Peki bu kadar çok kullandığımız kısa botlara dair yeni trendlerden haberdar olmak istemez misiniz?

Kısa Topuklu Bot Trendi

kisa topuklu bot trendi 1_mini
kisa topuklu bot trendi 1_mini

Yazı başlığından da anladığınız üzere tüm dikkatler topuklarda. Koni veya ince olarak karşımıza çıkan bu kısa topuklar sezonun en yeni trendi. Özellikle de sivri burun kısa botlar nezdinde bunu söylemek mümkün. Aslında bu yeni trend stiletto formu sayesinde zariflik, kısa topuk sayesinde de rahatlığı sunuyor.

kisa topuklu bot trendi 2_mini

Özellikle platform tabanlı, kalın yüksek topuklu bot modellerinden bu tip kısa botlara geçiş yapmakta zorlananlar olacaktır. Ancak son yılların minimalizm etkisi burada da kendini gösteriyor diyebiliriz.

Kısa bot modelleri kullanmaya çokça alıştık artık ve kendimiz için doğru modeli seçme konusunda bilgiye sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yine de hatırlatmak istiyorum. Eğer kısa bacak boyuna sahipseniz botun bitiş noktası ve botun bitiş ağzının genişliği önemlidir. Yanlış seçimler bacak boyunuzu kesecek ve kısa görünmenize sebep olacaktır. Bu trendle birlikte topuk avantajınız da azaldığı için dikkatli seçimler yapmakta fayda var.

kisa topuklu bot trendi 3_mini

Stiletto bot modelleri_mini

Kısa bot modelleri, hemen her sezonun trend bot modellerinden biri. Peki, sonbahar ve kış aylarının uzun süredir vazgeçilmez botları arasında olan bilekte biten kısa botlar nasıl giyilir ve nasıl kombin edilir? Detaylar için–> kısa bot nasıl giyilir?

Kısa boylular veya minyon vücut yapısına sahip olanlar kıyafet alışverişi sırasında zorluklar ile karşılaşabilirler. Bu noktada önemli olan kısa boylular veya minyon vücut yapısına sahip olanlar için doğru kıyafet seçimlerini ve kombinleri yapabilmektir. İşte–> kısa boylular için kıyafet alışverişi esraninportresi’nde.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here