İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

1
747

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

6- Çiçek Baskılı ve Aplikeli Çantalar :

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendlerinden bahsedip çiçeklerin çantalarda ye almayacağını düşünmek olmaz elbette. Çanta deseni olarak çiçek baskıları ve çiçek aplikeler Tory Burch, Michael Kors, Fendi gibi pek çok markada kullanılmış.

7- Uzun Püsküllü Çantalar :

Vahşi batıya dönüşü çağrıştıran uzun püsküllü çantalar 2017 çanta modası içerisinde önemli bir yere sahip. Bazen bu püskül detayları metalik unsurlarla bir araya getirilmiş ve daha rock bir stil yaratılmış bazen de ince püsküller ile 20’li yılların stiline atıfta bulunulmuş. Süet, deri gibi farklı kumaşlarla yaratılan püsküllere rastlamak mümkün.

5 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

8- Çantalardaki Zincirler :

2017 çanta modelleri içerisinde en çok dikkat çeken detaylardan biri de kullanılan zincirler. Kiminde bir değil, 3-5 farklı zincir birlikte kullanılmış, kiminde tek ve büyük bir zincir. Bu aslında çoğu zaman çantaya biraz asi bir tavır katıyor. Ancak bana kalırsa aynı zamanda kombinleri zorlaştırabilecek bir etki bırakıyor. Çünkü çantada yer alan bu zincirler, kombinlerin dikkat çeken bir ayrıntısı oluyor ve üzerinizde kullanacağınız başka bir takı ile yarışır hale geliyor. Eğer doğru kombinler yaratılamazsa ortaya gözü yoran, karışık bir stil çıkıyor.

Ayrıca aşağıda göreceğiniz Alexander Wang tasarımı zincir ve bileklik detayı ile birlikte düşünülmüş çantasına dikkatinizi çekmek istiyorum. Gerçekten güvenlik amacı düşünülerek mi tasarlanmış bilmiyorum ama alıcısı çok olacaktır diye düşünüyorum.

6 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here