İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

1
753

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

4- Üzeri Süslü Çantalar :

Üzerinde detayları olmayan çantalar kadar popüler olacak bir diğer unsur da çantalar üzerinde ve yanında yer alacak detaylar. Aslında bu trendi küçük küçük uygulamaya başladık bile. Hani çantaların yanına asılan tüylü aksesuar veya püsküller var ya.. Onlar da tam da bu trendin başlangıcı aslında. Burada bir adım daha ileriye götürüp, bu eklemeleri dire çantaların üzerinde kullanmışlar. Bu ek süslemeler kimi zaman broş olarak tasarlanmış bir çengelli iğne, kimi zaman zımbalar, kimi zaman da farklı aksesuarlar.

Bu trende uyum sağlamak için yeni bir çanta almaya da gerek yok üstelik. Çantanızın kenarına tıpkı anahtarlıklara yaptığımız gibi farklı aksesuarlar takabilir veya broşları yine çantalarınızın üstüne asabilirsiniz. Bu konuda işinize yarayacak en önemli aksesuarın broşlar olduğunu düşünüyorum.

3 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

Giyilen sade ve düz renk bir elbise üzerine, broş takmak da bir anda stili yükselten bir ayrıntı. Büyüklü, küçüklü, taşlı ya da gümüş pek çok çeşidi olan broşlar nerede ve nasıl kullanılır? Daha detaylı okumak isterseniz–> broş nerede ve nasıl takılır?

5- Torba Çantalar :

Aslında tam da adından anlaşılacağı gibi bir torba gibi tasarlanan, ağzı büzgülü, genellikle kullanılan yumuşak derisi sayesinde katlayarak da kullanılabilecek çantalar bunlar. Altuzarra, Alexander Wang gibi pek çok markanın koleksiyonlarının sergilendiği podyumlarda bu çantaların kullanıldığını gördük.

4 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here