Fırfır Trendi ve Stil Önerileri

0
308

Feminen ve romantik görünümüyle kadınların vazgeçilmezi olacak 2017 trendi fırfırlar modaya ve vücuda uygun kullanıldığı zaman şık ve zarif görünmenizi sağlarlar. Fırfır vücuda göre nasıl giyilir, nasıl kombin edilir gibi önemli konular, fırfır trendi ve stil önerileri yazısıyla esraninportresi’nde.

2016 yılında güçlü bir giriş yapan fırfır trendi 2017 modası içinde de ciddi bir popülerliğe sahip. Sadece şuan mağaza vitrinlerini süsleyen fırfırlı kazaklar olsa da ilkbahar/yaz sezonunda için de fırfır detayların olmadığı bir kıyafet yok gibi diyebiliriz.

Kadınsı ve de romantik görünümüyle kadınların vazgeçilmezi olacak 2017 trendi fırfırlar modaya ve vücuda uygun kullanıldığı zaman şık ve zarif görünmenizi sağlarlar.

Kişinin vücudunu tanıması ve vücuduna göre giyinmeyi bilmesi, stil sahibi olabilmenin ilk kuralıdır. Bu noktada kumaşından, üstlerindeki detaylara kadar bazı kıyafetlerin olduğumuzdan kalın gösterebileceğini fark edemiyoruz ve zaman zaman “kilo mu aldın?” sorusuyla karşı karşıya kalabiliyoruz. İşte, kadınları kalın gösteren kıyafetler içerisinde fırfırlı kıyafetler de yer alıyor. Bu yüzden fırfırı vücuda göre nasıl giyilir, nasıl kombin edilir gibi önemli konulardan da fırfır trendi ve stil önerileri yazısıyla bahsetmeye çalışacağım.

Fırfır Trendi ve Stil Önerileri

7 firfir trendi ve stil onerileri_mini

Aslında bu tip vücut görünümünü değiştiren detaylara sahip kıyafetleri doğru kullandığınız zaman vücut fazlalıklarını kapatıp, vücudun sevdiğiniz bölgelerini öne çıkarmak için de kolaylıkla kullanabilirsiniz.

2 firfir trendi ve stil onerileri_mini

Özellikle de büyük ve çarpıcı fırfırların bulunduğu kıyafetler ile kombinler yaparken güçlü takılar, aksesuarlar kullanmamaya özen gösterin. Çünkü fırfırlar kendi başlarına oldukça güçlü birer aksesuardır. İnce zincirden zarif bir kolye veya ince yüzükler kullanabilirsiniz.

4 firfir trendi ve stil onerileri_mini

Vücuda göre fırfırları kullanırken asla unutmamanız gereken, ince görünmesini isteyeceğiniz alanlarda fırfırları kullanmamak!

5 firfir trendi ve stil onerileri_mini

Fırfırlar yeteri kadar göze çarpan detaylar olduğundan kombinin kalanında dengeyi yakalamanız gerekiyor. Bunu kombinlerken seçeceğiniz düz-sade renkler veya kullanacağınız parçaların kumaş ve tarz farklılığıyla yapabilirsiniz. Örneğin fırfırlı bir bluz ile, düz kesim kumaş pantolın ve altına loafer giyebilirsiniz. Böylelikle romantik-feminen bir bluzu daha maskülen parçalarla bir araya getirmiş olursunuz.

3 firfir trendi ve stil onerileri_mini

Fırfır gibi nasıl kombinleyeceğinizden emin olamadığınız anlarda en basit olanı seçin. Yani karışık materyaller kullanmaktansa sade ve düz parçalar seçin.

1 firfir trendi ve stil onerileri_mini

6 firfir trendi ve stil onerileri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here