Yeni Trend Siyah Kurdele

0
732

Klasik takıların yerine bir farklılık arayanlar son zamanların popüler trendi siyah kurdeleyi deniyor. Siyah kurdele trendi nasıl uygulanır esraninportresi.com’da. İşte, yeni trend siyah kurdele…

Moda haftaları sırasında çekilen sokak fotoğraflarını yayımladığımı takip edenler biliyor. Bu fotoğrafları takip etmemizin nedeni, bize ilerleyecek günlerde hatta sezonlarda nelerin moda ya da trend olacağına dair ipuçları vermesi. İşte bunlardan bir tane de Yeni Trend Siyah Kurdele . Bu trendi bize hem tanınmış markalar ve uzman trend kuruluşları tarafından sunuldu hem de sokak modasında bunun yansımalarını gördük. 

Maskülen ya da feminen… Her iki görünüşe de ayak uydurabilen bir trend aslında bahsttiğimiz. Gelin nasıl uygulamışlar ve biz ne yapabiliriz bir bakalım.

Bu seneki fular trendinden daha önce bahsetmiştik hatırlarsanız. İşte aslında biraz bunun biraz da maskülen giyim tarzının daha kadınsı hale getirme akımının devamı gibi görebiliriz bu trendi. Maskülen giyimden yola çıktığı için de başta beyaz üzerine kullanılan siyah kurdelelerden görüyoruz sıklıkla.

atlantic-pacific

Yeni Trend Siyah Kurdele

atlantic-pacific2

Aslında okul zamanlarımızdan kalma beyaz gömlek üzerine Siyah Kurdele kullanma alışkanlığımız var. (okula dönüş modasının devamı olarak da düşünebilirsiniz bu trendi) O yüzden uygulama konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bütçenizi sarsacak bir trendden de bahsetmiyorum. Tek ihtiyacınız olan istediğiniz kalınlıkta siyah bir kurdele almak.

Tek Resimler42

Yakalı bir bluz yada gömleğin içerisine bu siyah kurdeleleri takarak uygulayabileceğiniz bu trendi yakasız bir bluzun üzerinde de deneyebilirsiniz.

yeni trend

İşte kolejli modasına da dahil edebileceğiniz bir trend daha vermiş oldum size aslında. Aksesuar olarak kolyeler kullanmak yerine siyah kurdele deneyebilirsiniz.

trend siyah kurdele

Eğer bu halde kullanmaktan hoşlanmadıysanız bu tarz dizayn edilmiş kolyelerden yararlanabilirsiniz. İlla ki ön tarafta olmak zorunda değil siyah kurdele arkanızda hoş bir detay yaratabilir. Ayrıca hep boyunda kullanılmış versiyonlarını göstersem de siyah kurdelelerin saçlarda ve pantolonlarda (kemer olarak) kullanılması da oldukça yaygın.

Aksesuar trendi

Benim tercihim ne olursa olsun boyunda, tıpkı bir aksesuar gibi, maskülen trendi biraz yumuşattığını düşündüğüm hali (tıpkı bir papyon gibi). Sizin için bu trendin uygulanmış halini gösterir örneklerden ilham alabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here