2015 Sonbahar Trendi Süet ve Püskül

0
162

10 Eylül itibariyle başlayan, ünlü markaların 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı New York Moda Haftası süresince hem podyumlarda hem de sokak modasında en çok gördüğümüz iki trend bahsetmek istiyorum, süet ve püsküllerden… 2015 sonbahar modasının en çok öne çıkan, 70’leri en iyi yansıttığı düşünülen iki trend aslında. 2015 yılı başından beri üzerine konuştuğumuz, nasıl kombinleriz diye kafa yorduğumuz bu iki trendi bir arada düşünmek, kombinlemek aslında oldukça kolay. 2015 Sonbahar modası bu iki detay olmadan düşünülemiyor anlaşılan. Bu yüzden sizlere ilham vermesi için süet ve püskül trendi kombin örnekleri içeren bir galeri hazırladık ki bunu yazının en sonunda bulabilirsiniz.

2015 Sonbahar Trendi Süet ve Püskül

1 süet ve püskül modası_mini

2015 Sonbahar renk trendleri içerisinde önemli bir yere sahip toprak tonları. Hele ki söz konusu olan süet ise en çok karşınıza çıkan renk toprak tonları oluyor. Süet kumaştan en çok gördüğümüz parçalardan biri kısa etekler, bir diğeri de süet ceketler. Sonbahar modası için benim size önerim süet ceketlerden yana açıkçası. Toprak tonları, içinde kaybolma ihtimalinizin olduğu renkler olduğundan herkese uygun değildir aslında. Bu yüzden ben olsam toprak tonları yerine yeşil tonları veya şeftali tonları süet ceket tercih ederdim. Bunun en güzel uygulamasını, New york Moda Haftasına katılan Ece Sükan da gördüm açıkçası. Ece Sükan süet trendini nasıl uygulamış merak ediyorsanız, galeride bulabilirsiniz.

Püskül trendi, hemen her parçanın detayında kendisine yer buluyor 2015 modası içerisinde. Süet ceketlerin, süet eteklerin veya süet çantaların pek çoğunda kullanılan püsküller bu trende kolaylıkla adapte olmanızı sağlıyor. Bir bütün olarak, tek bir parçada bu ikiliye kombininizde yer verebileceğiniz gibi ayrı parçalarda da bir araya getirebilirsiniz. Püsküller, çantalarda, ayakkabılarda, ceketlerde kısacası her yerde… Sonbahar-kış sezonu için önerim, püskülleri de olan süet uzun çizme.

Sokak modasına bu iki trend nasıl yansımış, nasıl kombinler yapılmış, blogger’lar bu trendleri tarzlarına nasıl uygulamış merak ediyorsanız galeriyi gezerek ilham alabilirsiniz.

2015 Sonbahar Trendi Süet ve Püskül

süet ve püsküller

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here