İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

1
753

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

7 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

9- Yuvarlak Saplı Çantalar :

Bir kaç sezondur çantaların kendisi kadar dikkat çeken sap ve askılardan bahsediyoruz zaten. Çanta modelleri içerisinde farklılık yaratmaya çalışan tasarımcılar çanta sap ve askılarına da el attılar. İlkbahar-yaz 2017 çanta modası içinde de yuvarlak saplı çantalar dikkat çekiyor. Eğer sahip olduğunuz çantalar içerisinde saplarını değiştirebileceğiniz varsa pek çok hobi mağazasında bulabileceğiniz yuvarlak sapları çantanıza taktırarak bu trende kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz.

10- Farklı Askılarıyla Öne Çıkan Çantalar :

Bunun ilk örneklerini sizinle sonbahar-kış çanta modası hakkında bilgi verdiğim yazıda paylaşmıştım. Renkli askı tasarımlarıyla çantalarını farklılaştıran ve bununla öne çıkan marka Fendi. 2017 Sezonunda da aslında bu özelliklerinden vazgeçmiyorlar. Markanın bu askılarını ayrıca da alıp çantanıza takabiliyorsunuz. Ayrıca uygun bütçeli başka çanta firmaları da renkli askılar üretmeye başladılar zaten. Yeni bir askı satın almak yerine, çantanızın uzun askısını broş, aplike gibi aksesuarlarla kendiniz de süsleyebilirsiniz. Amaç renkli ve farklı çanta askısına sahip olmak.

8 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri

11- Sırt Çantaları :

Küçük, büyük fark etmekten uzunca bir süredir sadece öğrencilerin değil, hemen her yaştan kişinin vazgeçilmezi olan çantalar kesinlikle sırt çantaları. Şimdiye kadar gördüğünüz gibi düz renk çantalar oldukça az. Sırt çantaları için de aynı şey geçerli. Sırt çantaları desenlerle, aplikelerle, motiflerle, broşlarla süslü. Ayrıca sırt çantası da olsalar bir el çantası gibi de kullanılabilecek şekilde üçüncü bir askı da ekleniyor.

9 ilkbahar yaz 2017 canta trendleri_mini

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here