2017 Denim Trendleri

0
776

Sokak stilinde inciler, aplikeler, işlemi motifler, yırtık paçalar, kısa paça jean pantolon modelleri, kot ceketler bir kaç adım öne çıkıyor. Peki bu kadar farklı detayın göze çarptığı, adeta karar vermekte zorlanacağımız 2017 denim modası içinde öne çıkan modeller hangileri? İşte 2017 denim trendleri esraninportresi’nde.

Adeta üzerimizden çıkmayan modeller skinny jean veya klasik düz paça jean pantolonlar olsa da söz konusu olan denim olunca biraz daha eğlenceli, maceraperest seçimlere de zaman zaman yönelebiliyoruz. Aslında 2017 denim trendleri detaylarına baktığınız zaman da tam da bu tanımlamaya uyacak birbirinden farklı denim modelleri olduğunu görebilirsiniz.

Günümüzün sokak stilinde inciler, aplikeler, işlemi motifler, yırtık paçalar, kısa paçalar jean modasında göze çarpıyor. Hele ki daha önce sizinle detaylarını paylaştığım kot ceketler 2017 yılının en trend ve en popüler parçası. Peki bu kadar farklı detayın göze çarptığı, adeta karar vermekte zorlanacağımız 2017 denim modası içinde öne çıkan modeller hangileri? İşte 017 denim trendleri esraninportresi’nde.

2017 Denim Trendleri

1- Vintage Denim Pantolonlar :

En popüler kot stillerinden biri nedir derseniz buradaki gibi patchwork modeller diyebilirim. Denimin farklı tonlarının bir arada kullanıldığı iki veya çok renkli bu kot pantolonlar uzun süre kullanılacak gibi görünüyor.

1 2017 denim trendleri_mini

Üstelik bu trende ayak uydurmak için illa yeni bir kot pantolon satın almanıza da gerek yok. Sahip olduğunuz bir kot pantolonunun arka ceplerini sökebilir, ön tarafta büyük yırtıklar açtıktan sonra çıkarttığınız cepleri ters şekilde içeriden diktiğiniz zaman bu trende uyum sağlayan bir kot pantolona sahip olursunuz.

2 2017 denim trendleri_mini

yamalı kot modelleri_mini

2- Omuzları Açıkta Bırakan Kot Ceketler :

Kot ceketler ile stil ipuçları yazısında da sizlerle paylaşmıştım aslında bu detayı. Şu sıralar ünlülerin veya ünlü blogger’ların sokak stili resimlerini incelediğiniz zaman kot ceketlerin omuzları açıkta bırakan formlarıyla kullanıldığınız görürsünüz. Bunun için kot ceketin ortadaki düğmesini bağlayıp, geri atmanız yeterli.

3 2017 denim trendleri_mini

3- İncili Kot Pantolonlar :

Son zamanlarda satan en popüler kot modeli incili kot pantolonlar. Zara, Topshop veya ünlü yurt dışı alışveriş sitesi Asos gibi pek çok yerde bu kot pantolonlara rastlamanız mümkün.

4 2017 denim trendleri_mini

Jean pantolon, ceket, kazak, deri ceket gibi pek çok kıyafeti veya ayakkabı, eldiven, gözlük, bere gibi pek çok aksesuarı son zamanlarda çok popüler olan inciler ile kolaylıkla süsleyebilirsiniz. İnciler ile kıyafet-aksesuar süsleme fikirleri esraninportresi’nde–> inciler ile kıyafet aksesuar süsleme

1 inciler ile kıyafet aksesuar susleme_mini

4- Kırmızı-Turuncu Denim :

Klasik denim pantolonlar dışında renkli kotları özellikle de ilkbahar-yaz sezonunda görmeye hazır olun. Öne çıkan renklerse kesinlikle kırmızı ve turuncu. İster mom-jeans ister boyfriend jean ister de skinny jean olsun… Yeter ki renkli olsun!

5 2017 denim trendleri_mini

5- Dramatik İspanyol Paçalar :

İspanyol paça pantolonlar hemen herkesin giyebileceği pantolon kesimlerinden aslında. Klasik ispanyol paçalarla birlikte yüksek bel ve oldukça volanlı, büyük ispanyol paçalar da sezonun öne çıkanı.

6 2017 denim trendleri_mini

7 2017 denim trendleri_mini

6- İçi Kürklü Kot Ceketler :

Kot ceketlerin popülerliğinden yazının en başında zaten bahsetmiştik. Bunların içerisinde buradaki gibi kürklü kot ceketler de yer alıyor. Sokak stiline taşımanın en iyi yolu da bol-salaş kesime sahip bir kot ceketi tercih etmektir.

8 2017 denim trendleri_mini

7- Paçası Kıvrılmış Jean Pantolonlar :

Londra moda haftası sırasında sokak stillerini incelediğimiz zaman en çok dikkat çeken detaylardan biriydi. En şık ve feminen denilebilecek yüksek topuklu ayakkabıları daha cool havaya sokmanızı sağlayacak bir detay.

9 2017 denim trendleri_mini

Hem sokak modasında, hem de pek çok ünlü stilinde paça kıvırma trendi oldukça popüler. Her pantolon kesimi ve modeli için de farklı paça kıvırma şekli bulunuyor. İşte, örnek teşkil edebilecek—> pantolon paçası kıvırmanın yolları

5 paça kıvırma_mini

8- Kısa Fırfırlı Paçalar :

Fırfır trendi 2017 yılına tam anlamıyla damga vurmuş durumda. Dolayısıyla kot pantolonlara yansımamasını düşünmek olmazdı. Herkesin kolay kolay giyebileceğini düşündüğüm bir pantolon kesimi olmasa da sokak modasında çok konuşulacağa benzer…

102017 denim trendleri_mini

9- Kısa İspanyol Paçalar :

Sizlerin de fark edeceği üzere kısa paça 2017 denim trendlerinin öne çıkanı. Buna kısa ispanyol paça denim pantolonlar da dahil.

11 2017 denim trendleri_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here