Stiletto bot modelleri trendi

0
1172

Kış aylarının en zorlu geçecek dönemine girmek üzereyken, stiletto bot modelleri ile kombin önerileri vermek yerine bu ince topuklu botlarla karda nasıl yürürüz anlatabilsem, eminim herkes için daha faydalı bir yazı olurdu. Hemen her koşulda şıklıktan ve stilinden önem vermeyen biz kadınlar buna da bir çare buluruz diye düşünerek, trendin detaylarından bahsetmeye başlıyorum.

Kar veya buzlar üzerinde bu ince topuklu botlar ile yürümeye çalışırken iyi bir sınavdan geçeceğimiz aşikar olsa da ince topuklu stiletto botlar en popüler 2016 trendi. Karı, kışı bir kenara bırakırsak, aslında kullanmaya oldukça alışık olduğumuz bir ayakkabı modeli ile karşı karşıyayız. Malumunuz stiletto ayakkabı modelleri zarif ve şık görüntü yakalamak hemen her kıyafet ile giyebildiğimiz için vazgeçilmezimiz. Yaz ve bahar aylarında daha çok kullanabildiğimiz stilettolara kış ayları için farklı bir alternatif getirilmiş diyebiliriz aslında. Stilettoların feminen duruşu botların ayakları sıcak tutan formuyla birleşmiş, ortaya 2016 en trend bot modeli çıkmış.

Stiletto bot modelleri_mini

Başından beri bot formundan bahsettiğim ve resimlerde de botlarını gördüğünüz kışlık stiletto formlarını aslında çizmelerde de görüyoruz. Özellikle diz üstü, sivri burun, ince yüksek topuklu çizmeleri de stiletto çizme olarak adlandırırsak yanlış olmaz. Tıpkı yüksek stiletto ayakkabılarda olduğu gibi eğer bu tarz topukları giymeye alışkın değilseniz, giymeden önce bir kaç defa düşünmenizi tavsiye ederim. En azından ilk denemenizi karda kışta yapmayın!

Bu ayakkabıları giymekte usta olsanız da önerim, epeyce yürümek zorunda olacağınız, karlı günlerde giymekten mümkün olduğunca kaçının. Taksi veya arabayla ulaşacağınız, kapalı mekanlarda olacağınız günler ve durumlar içinde şıklığı tamamlamak adına düşünmeden kullanabilirsiniz.

Stiletto bot trendi_mini

Üzerinde hiç bir deseni, süsü olmayan stiletto botları da tercih edebilirsiniz ancak bu yıl zımbalar, pırıltılar veya fermuar detayları olanlar daha çok öne çıkıyor. Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin gibi ünlü markalar bu trende uygun adeta gözleri kamaştıran tasarımlar sunuyorlar.

Eğer az önce bahsettiğim gibi zımbalı, taşlı model bir stiletto bot giyecekseniz, en önemli kombininizdeki en önemli starın bu ayakkabı olduğunu unutmayın. Onunla bilrikte giymeye karar verdiğiniz hiç bir parça botun önüne geçmemeli. Bu feminen botları gece dışarı çıkarken veya özel bir yere giderken mini etekler, elbiseler gibi feminen parçalarla kombinleyebilirsiniz.

kısa stiletto bot modelleri_mini

Satın aldığınız stiletto bot taşlı süslü diye onu sadece gece giyebilirsiniz diye bir kural da yok. Spor şıklık sağlayabileceğiniz kombinler tam da bu noktada imdada yetişiyor. Skinny jean’ler ve salaş kazakların altına da bu botları kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda da topuklu ayakkabı giymekten hoşlanıyorsanız bu botları da çok severek kullanacağınızdan eminim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here