Trend işlemeli kazak modelleri

0
1301

Kış aylarından hoşlanmayanların olduğunu biliyorum Sebeplerinden biri de çoğu zaman kıyafet konusu olabiliyor. Kat kat giyinmek zorunda olmak, kalın kıyafetler, koyu renk giyme zorunluluğu hissetmek alt başlıkları denilebilir. Hepsinin ortak noktası da bazen sıkıcı bulunması. İşte kış kombinlerini daha ışıltılı, daha renkli hale getirecek 2016 trendi işlemeli kazak modelleri bugünkü konumuz.

Kış aylarının vazgeçilmezi olan (keyiften veya zorunluluktan!) kazak modelleri içinde her sezon bir kaç tanesi ön plana çıkar. Sizlerle 2016 kazak modası içindeki ön plana çıkan 2016 kazak modelleri içinde de bahsettiğim işlemeli kazaklar, kış aylarının daha gösterişli, daha dikkat çekici geçmesine yardımcı olacak gibi görünüyor. İşlemli kazaklar ana grubu altına pek çok seçeneği eklemek gerek elbette. Yani püsküllü kazaklar, dantel işlemeli olanlar, boncuklu kazaklar veya nakış işlemeli kazaklar tüm bu ana grup içine dahil ettiklerimizden. Peki böylesine süslü bir parçayı nasıl kombinlemeli?

1 taş işlemeli kazak modelleri kadın kazak modelleri_mini

Her zamandan önce kendiliğinden bu kadar süslü ve detayları olan bir kazağı sade parçalarla bir araya getirmeniz gerektiğini hatırlatmalıyım. Çoğu zaman takıya bile ihtiyaç duymazsınız işlemli kazak modelleri ile. Bu yüzden bile satın alınası türden parçalar oluyorlar. Hazırlanmak için düz renk bir pantolon veya etek yeterli! İşlemeli kazağının içindeki bir rengi seçip, aynı renkteki bir pantolonla da kombinleyebilirsiniz. Açıkçası kış için nokta atışı olacak şekilde para harcamak istiyorum, doğru parçalara yatırım yapmak istiyorum diyorsanız, işlemi kazaklar tam da aradığınız türden.

2 işlemeli kazak trendi_mini

2016 yılına girmemize günler kala, yılbaşı gecesi için alternatif kombinler arayanlara payetlerle süslenmiş, işlemeli kazak modeli önerebilirim. Mini etek veya salaş-yırtık bir jean ile mükemmel olabilir. Yani bu kazak ile ister şık isterseniz spor-şık bir kombin yaratabilirsiniz.

3 işlemeli kazak modelleri_mini

Taşların, nakış işlemelerinin, zımbaların, incilerin kalın yünlerle buluştuğu bu trendi, sokak modasında da sıklıkla görmek mümkün. Her ne kadar yazının başından beri satın alınması gereken kazak modellerinden biri olarak bahsetmiş olsam da kendi kazağınızı taşlarla süsleyerek de bu trende kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz. Taşlarla, broşlarla, hazır şekilde satın alabileceğiniz nakışlar veya danteller ile düz renk bir kazağınızı süsleyebilirsiniz. Böylelikle hem kendiniz yaptığınız için daha değerli olacak, hem eşi benzeri olmayacak hem de çk küçük bir bütçe harcamış olacaksınız. Hatta eğer takılarınızın taşları çıktıysa ve sakladıysanız ya da teki kaybolan küpeleriniz filan varsa gidip boncuk filan almaya da gerek yok. Onları değerlendirmek için mükemmel bir trend sizi bekliyor. Hep söylüyorum, trende ayak uydurmak için satın almanız gerekmiyor, yaratıcılığınızı kullanın yeter!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here