Halter Yaka Üst Nasıl Giyilir?

0
2135

Halter yaka kesim üstler özellikle dar omuzlara sahip olanların tercih etmesi gereken yaka modellerinden. Peki halter yaka üst nasıl giyilir, halter yaka üstler nasıl kombinlenir? Halter kesim yaka trendi detayları esraninportresi.com’da

Moda tabirinde bilinen adıyla crop tops yani kısa üstler bir kaç yıldır oldukça popüler. Herkesin vücuduna göre olmayan bu kısa üstlerde dikkat çeken detaylardan biri de halter yaka kesimleri. Aslında geçmişten günümüze gerek bluzlarda gerekse elbiselerde sıklıkla kullanılan bir yaka kesimi olmakla birlikte gençlerin dikkatini kısa üstlerle çekti diyebiliriz. Özellikle sıcak günlerde ofis stilinde de çokça kullanılan bu yaka kesiminin tercih edilmesindeki en önemli sebep zarif bir şıklık sağlaması aslında. Bir de atletik bir görünüm de katması tabii. Peki halter yaka üst nasıl giyilir, halter yaka üstler nasıl kombinlenir?

Halter Yaka Üstleri Kim Giyebilir?

Eğer omuzlarınızın dar olmasından şikayetçiyseniz, tercihiniz kesinlikle halter kesim olmalı. Özellikle omuzlarınız basenlerinizden daha darsa vücut proporsiyonunuzu dengeleyecektir bu üstler. Diğer yandan omuzlarınız zaten genişse halter yakaları giyerken diğer parçalara daha fazla özen göstermek gerekiyor.

Son olarak bu üstler omuzlara ve kollara dikkat çektiği için kolların sıkı olması önemlidir. Eğer kolları sıkılaştıran egzersizlere ihtiyacınız varsa—> kolları sıkılaştırma egzersizleri

1 halter yaka ust nasil giyilir_mini

Halter Yaka Üst Nasıl Giyilir?

1- Halter Üst Bikini Modelleri :

Bu sene en çok halter kesim yakalara nerede rastlıyoruz derseniz cevabım kesinlikle bikiniler olur. Vücuda göre giyinmek stil sahibi olmanın ilk kuralıysa bunu deniz kenarında da korumak isteyebilirsiniz. Bu yüzden dar omuzlarınız varsa halter bikini tercih edebilirsiniz.

2 halter yaka bikini_mini

Peki fazla kiloları kapatan ve vücudu daha güzel gösteren mayo modelleri nelerdir? Armut tipi vücut şekli olanlar için mayo seçimi nasıl olmalı? Göbek bölgesi fazlalıklarını gizlemek için nasıl mayo giymeli? Mayo alırken nelere dikkat etmek gerekir? Tüm bilmek isteyecekleriniz—> Vücudunuz için doğru mayo hangisi

2- Örgü Halter Kesim Üstler :

Mayo veya bikiniler dışında 2016 yaz modası içinde gençlerin en çok rağbet gösterdiği üstler örgü halter kesim üstler. Şortların veya deniz kenarında pareoların mükemmel bir tamamlayıcısı olduğu kesin!

3 orgu halter yaka ust halter kesim_mini

3- Halter Yaka Elbiseler :

Ofis stili veya günlük kullanım için… Halter yaka kesimine sahip elbise modelleri ile dar omuzlara sahip olanlar daha doğru bir görünüme, dengeli bir vücut proporsiyonuna sahip olurlar. Ayrıca tek renk elbise tercih ederseniz vücudunuz bölünmeyeceği için daha uzun da görünürsünüz.

4 halter yaka ust nasil giyilir halter yaka elbise_mini

4- Halter Yaka Bluzlar :

Halter yakaların sadece sportif bir tarza adapte edilebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu bluzlar ile ister A kesim etekleri isterseniz de kalem etekleri kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

5 halter yaka ust nasil giyilir halter yaka elbise_mini

6 halter yaka ust nasil giyilir halter yaka bluz_mini

diger_icerikler_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here