Eviniz için Köşe Rafları Fikirleri

Duvar köşe rafları, hem yerden tasarruf etmek, hem evin kullanışsız olduğunu düşündüğünüz alanları değerlendirmek hem de eşyalarınızı organize etmek için mükemmel seçimlerdir. İşte eviniz için köşe rafları fikirleri;

0
4202

Duvar köşe rafları, hem yerden tasarruf etmek, hem evin kullanışsız olduğunu düşündüğünüz alanları değerlendirmek hem de eşyalarınızı organize etmek için mükemmel seçimlerdir. İşte eviniz için köşe rafları fikirleri;

İlbahar ve yaz ayları benim için ev temizliği, dekorasyonu ayları olduğu için sizlerle de hep bunlara dair önerileri, fikirleri paylaşıyorum. Şu sıralarda da evim için kitaplık arayışında olduğumdan ve tam olarak nasıl bir kitaplık yaptırmak istediğimden emin olamadığımdan sürekli farklı alternatifleri araştırıyorum. Bunlardan biri de burada farklı türlerini görebileceğiniz duvar köşe rafları. Bu rafların aslında bir kaç avantajı var. Birincisi kuşkusuz evinizin kullanışsız olduğunu düşündüğünüz köşe alanlarını değerlendirme imkanı sunmaları. Diğer yandan eğer yere kadar uzanan modellerini istemiyorsanız aslında yerden tasarruf da etmiş oluyorsunuz. Ayrıca bahsettiğimiz dolap değil bir kaç raf olduğu için de pek çok seçeneğe göre çok daha ekonomik olacaktır. Bir yapı markete gittiğiniz zaman bu tarz rafları çok uygun ücretlerle alıp evinizi dekore etme şansınız var. İstediğiniz büyüklüğe, raf adedine göre değişse de pek çok seçenekten daha uygun olacaklardır. Ayrıca monte etmek de oldukça basit. İşte bu sebeplerle hem kendime hem de sizlere fikir vermesi için bir kaç köşe rafları fikirleri derledim.

Eviniz için Köşe Rafları Fikirleri

1 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

İşte tam olarak az önce bahsettiklerimi kanıtlar nitelikte bir örnek. Fazladan depolama alanı yaratmasının yanında işlevsel ve dekoratif aynı zamanda. Sadece birer kitaplık veya kitap rafı olarak da düşünmemek gerek. Pek çok resim veya objeyi de koyabilirsiniz.

2 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

8 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

Farklı köşe raf tasarımları olduğunu yapı marketlere gittiğiniz zaman mutlaka görürsünüz. İhtiyacınıza uygun olanı bulabilmek elbette önemli olan.

Geleceğe bırakabileceğiniz çok önemli bir mirastır, kitaplar. Kitapları okuyarak ruhunuzu, aklınızı beslerken, dekoratif kitaplıklar, tasarım kitap rafları ile hem yerden tasarruf edip hem de göze hitap edebilirsiniz. İşte bu yazıdan ilham alarak ev dekorasyonu için mükemmel kitaplık seçenekleri hazırlayabilir, dekoratif kitaplık fikirleri ile hem göze hem de ruha hitap edebilirsiniz.–> Dekoratif kitaplık fikirleri

3 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

Duvar köşe raflarının en güzel yanlarından biri sadece oturma odası için değil yatak odası veya çalışma odaları için de geçerli. Çalışma masanızın üstünde de bu rafları kullanabilirsiniz.

4 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

Evlerinizin koridorlarında değerlendirilmeyi bekleyen, fonksiyonsuz olduğunu düşündüğünüz köşeleri de bu şekildeki raflarla değerlendirebilirsiniz.

5 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

Benim en beğendiklerimden biri duvara gömülü olarak tasarlanan bu raflar açıkçası. Duvarları kırmayı göze alamadığım için şimdilik geçmek durumunda kalsam da imkanı olan için bunu öneririm.

11 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

Az öncede belirttiğim gibi kitaplık dışında mutfakta veya banyoda yeterli yeriniz yoksa bu köşe rafları mutlaka düşünmelisiniz.

6 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

7 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

9 eviniz icin kose raflari raf modelleri duvar raflari_mini

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here